Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių minkštiklis

Lenor thumbup.gif
Atsakyti
Ilgai nenaudojau jokio, bet pradejau naudot Silan Natural.Visai neblogas smile.gif
Atsakyti
Aš visada naudojau Silan skalbinių minkštiklį. O šiandien pabandžiau Vernel. Labai patiko thumbup.gif Koncentruotas, mažai tereikia pilti ir labai gaivus kvapas smile.gif
Atsakyti
Lenor mirksiukas.gif arba Silan ax.gif Ta kuri su akcija nusiperku blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaja: 29 spalio 2009 - 19:58
QUOTE(watashi @ 2009 10 07, 13:10)
Ilgai nenaudojau jokio, bet pradejau naudot Silan Natural.Visai neblogas smile.gif

Sitas tikrai labai geras,vien todel kad kvapas labai nelenda y nosi,svelniai ir gaiviai kvepia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra1976: 29 spalio 2009 - 20:59
Aš naudoju Ecoleaf (iš ekologinių) tai thumbup.gif švelnus ir gaivaus kvapo....
Atsakyti
As naudoju Silan natural.
Bet pas mus labai kietas vanduo turbut nes visi skalbiniai buna kieti, siurkstus ir nzn jau ka ir bedaryt, kad jie butu minksti...
gal kas susiduret su sia problema?...
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2009 12 11, 11:34)
As naudoju Silan natural.
Bet pas mus labai kietas vanduo turbut nes visi skalbiniai buna kieti, siurkstus ir nzn jau ka ir bedaryt, kad jie butu minksti...
gal kas susiduret su sia problema?...

Nebandei į minkštikliui skirtą stalčiuką įpilti vandenyje ištirpintą citrinos rūgštį? Pilu iš akies, bet padarau stipriai rūgštų, vandenį tikrai suminkština, skalbyklei nekenkia 4u.gif
Atsakyti
Aš iš viso nenaudoju minkštiklio schmoll.gif . Reikia rūpintis, kad vandenukas būtų nekalkėtas mirksiukas.gif .
Atsakyti
Lenor thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 10 29, 23:22)
Aš naudoju Ecoleaf (iš ekologinių) tai  thumbup.gif švelnus ir gaivaus kvapo....

As ir naudoju Ecoleaf. thumbup.gif
Kvepia ne namai, o skalbiniai thumbup.gif
Atsakyti
S I L A N 4u.gif
Atsakyti