Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių minkštiklis

Aš perku "Ela Soft" minkštiklius arba balzamus koncentratus Thomas Philipps parduotuvėse. Užtenka ilgam, kvapas labai malonus, bet neerzinantis thumbup.gif Jokie įprasti minkštikliai man nebuvo tokie geri schmoll.gif
Atsakyti
Soupline thumbup.gif
labai patiko persikinis, bet jau kuri laika parduotuvese neberandu cry.gif
Atsakyti
nugi nusipirkau kažkokio LANA trilitrinę pulpą IKI parduotuvėje. liuks thumbup.gif mano skalbiniai dabar tikrai fainesni nei po lenorų visokių, o ir kaina kažkokia juokinga buvo, gal apie 4 lt ta didžiausia pulpa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2005 09 06, 14:17)
nugi nusipirkau kažkokio LANA trilitrinę pulpą IKI parduotuvėje. liuks  thumbup.gif mano skalbiniai dabar tikrai fainesni nei po lenorų visokių, o ir kaina kažkokia juokinga buvo, gal apie 4 lt ta didžiausia pulpa  biggrin.gif

i pigius itariai kazkaip ziuredavau g.gif
bet gal verta pameginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(varliuz @ 2005 09 06, 14:22)
i pigius itariai kazkaip ziuredavau  g.gif
bet gal verta pameginti smile.gif

pamėgink mirksiukas.gif diiiidelis žydras butelis. man tai tikrai labai patinka. ir aš ant šito kanto taupyt nemėgstu, bet šiuo atveju taupymas pasiteisino. bent jau man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2005 09 06, 16:27)
pamėgink  mirksiukas.gif diiiidelis žydras butelis. man tai tikrai labai patinka. ir aš ant šito kanto taupyt nemėgstu, bet šiuo atveju taupymas pasiteisino. bent jau man  biggrin.gif

Pritariu, man jis irgi patiko, tik nepamenu pavadinimo, kvapas puikus ir minkstina ne ka prasciau uz brangius. thumbup.gif
Atsakyti
dbr nusipirkau SILAN. nu kol kas visai nieko atrodo smile.gif
Atsakyti
Vernel thumbup.gif Perku ji Thom'e Philips'e.
Atsakyti
VERNEL,SILAN thumbup.gif
Atsakyti
Naudoju AMWAY audinių minkštiklį.Geras kvapas. Ilgai užtenka.
Atsakyti
Mes naudojam LENORA first.gif
Atsakyti
visada naudoju soupline, bet paskutiniu metu as jo nelabai randu, tai db bandau pereiti prie lenor ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti