Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių minkštiklis

Labai patinka Lenor, o ypac naujasis geltonas, kurio retai nebuna pardese unsure.gif Dar patinka zalias kuris dvelkia smagiais prisiminimais is paauglystes ax.gif
Atsakyti
Sakykit ka norit , bet LENOR'AS first.gif
Atsakyti
As dar tik pasirodzius isbandziau lenor. Ir apstulbau, po nakties ant patalynes praplautos su lenor, atsikeliau visa raudonai isbetta kaip vezys sad.gif Kazkodel jis mane labai alergizuoja, nors siaip as alergiska tik keliom zolelem. Net dabar neapsiziurejus nusipirkau miltelius i kuriuos ieina lenor ir vel buvau isberta, supratau nuo ko tik paskaicius uzrasus ant milteliu. Dabar praplaunu skalbinius nuo milteliu po pora kartu, tai nieko. O siaip naudoju Silan Sensitiv, tas tikrai neberia, bet rezultatais nesu labai patenkinta. Galetu but ir geriau.
Atsakyti
Nieko nėra geriau ir gaiviau už LENOR Flamengo thumbup.gif Nerealus kvapas. O kiti nelabai patiko schmoll.gif
Atsakyti
Silan,Lenor thumbup.gif
Atsakyti
Esu isbandzius daug minkstikliu, bet del dukryciu jautrios odeles pastoviai naudoju "Surcare" skalbikli ir minkstikli, tos priemones nearomatizuotos. Man paciai nepatinka intensyvus kvapai, o suo metu naudojamas "Skalbiniu minkstiklis" (taip jis ir vadinasi), net ir mano nosiai tinka ok.gif Gamintojas: Firma "KOSLITA" lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(modestasta @ 2007 03 07, 01:49)
Sakykit ka norit , bet LENOR'AS  first.gif

drinks_cheers.gif Mes irgi uz Lenor
Atsakyti
o as uz silan, ypac sensitive. ir kvapas ir rezultatas super. o nuo lenoro tai skalbiniai atrode kaip vaskiniai... kazkaip nelabai malonus rankoms... nezinau gal kokis netikes man kliuvo .. ?
Atsakyti
QUOTE(jenna @ 2007 03 10, 00:46)
o as uz silan, ypac sensitive.  ir kvapas ir rezultatas super.  o nuo lenoro tai skalbiniai atrode kaip vaskiniai... kazkaip nelabai malonus rankoms... nezinau gal kokis  netikes man kliuvo .. ?

Gali gi praskiesti jei koncentratas netinka g.gif man tai Lenoras thumbup.gif
Atsakyti
Aš taip pat naudoju Lenor baltą arba mėlyną. Geltono kažkaip neteko išmėginti. Gal reiks pamėginti rolleyes.gif
Atsakyti
Dabar naudoju Lenorą, bet daugiau nepirksiu schmoll.gif Ir man lieka neišsklautos dėmės, skalbiniai tokie, lyg milteliai neišsiskalavę būtų. Tenka visada po antrą kartą skalauti doh.gif
Neblogi minkštikliai Thomas Philips'e. Ten apskritai tų pačių prekių kokybė geresnė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2007 03 11, 19:08)
Dabar  naudoju Lenorą, bet daugiau nepirksiu  schmoll.gif  Ir man lieka neišsklautos dėmės, skalbiniai tokie, lyg milteliai neišsiskalavę būtų. Tenka visada po antrą kartą skalauti  doh.gif
Neblogi minkštikliai Thomas Philips'e. Ten apskritai tų pačių prekių kokybė geresnė  bigsmile.gif

Jeigu lieka demes tai priezastys tokios: arba per pilna masina skalbi, arba milteliu per daug pripili mirksiukas.gif
Atsakyti