Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių minkštiklis

Aš šiuo metu naudoju Lenor
Atsakyti
Aš naudoju tik Lenor smile.gif
Atsakyti
Soupline, gaiviai ir ilgai kvepia thumbup.gif Kitų kvapas kažkaip po lyginimo išsivėdina, o šito - lieka smile.gif
Atsakyti
Naudoju Soupline.... anksciau naudojau Lenor, bet man jis per stiprus.....
Atsakyti
kartais pabandau "akcijinius". bet visada sugrįžtu prie LENOR cool.gif
Atsakyti
kazkada jau seniai atsisakiau lenor,nes pasirodė kaip prastas antistatikas, o man tas svarbu, kazkokia elektrinė esu blink.gif , dabar dazniausiai perku Silan, o baltiems Neutral, nu kad arčiau odos dažniausiai rubeliai yra, jų kvapas tai nelabai, bet ir siaip kartais tie minkštikliai jau erzina astriu kvapu - net kvepalus nustelbia biggrin.gif . O šiaip ir kalgon nereiktų pamiršt, tikrai paminkštėja sušiurkštėję rankšluosčiai, ale kad viskam pinigų nebeužtenka ax.gif
Atsakyti
Siaip esu pasiryzusi pereiti prie Neutral naudojimo, nes jis bekvapis. Na, skaniai tie minkstikliai kvepia, bet man kazkaip jau per daug tu kvapu. Kai reikia apsirengt minkstiklio iskvepinta ruba, pasikvepint kvepalais, pasitept pietukiniu dezodorantu ir rankas kokiu kremu dar kitaip kvepianciu, tai nebe kvepejimas, o kazkoks kvapu kratinys gaunasi. Zinoma, galima kvepalais ir nesikvepint, bet man asmeniskai nepatinka kai rubai kvepia kaip skalbiniai wink.gif Ir dar biskiuka ne i tema paklausiu- gal zinot kokio nors bekvapio piestukinio/rutulinio dezodoranto pavadinima, nes kiek parduotuvese zvalgausi, nerandu.
Atsakyti
Dažniausiai LENOR
Atsakyti
As tai perku is Eurokos parduotuviu Arrixaca- super ir kiekis nemazas, ir kvapas, neutralus, nealergizuoja. Taciau cia kazkas gyre Frosch, tai nusipirkau, bet dar neteko isbandyti.. ax.gif
Atsakyti
as naudoju Souplin, bet man jis nepatinka - atrodo kaip muilini skalbniai butu - gal cia tipo jo toks minkstumas g.gif bet kita karta Souplin nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
Dabar naudoju Silan,siaip kaitalioju minkstiklius naudoju ir Lenor,ir Soupline.
Atsakyti
Naudoju aromateraphy LENOR,siaip man patinka,tik reikia gerai atsirinkt kvapa,nes gali pradet erzint smile.gif
Atsakyti