Man tai nuo Lenor jau ne karta demes baltos liko (neissiskalave), tai daugiau nebeperku. Perejau prie Silan ir esu kolkas labai patenkinta
QUOTE(zaRAza @ 2006 10 03, 08:47)
Ir dar biskiuka ne i tema paklausiu- gal zinot kokio nors bekvapio piestukinio/rutulinio dezodoranto pavadinima, nes kiek parduotuvese zvalgausi, nerandu.
NIVEA SENSITIVE - baltas skystis stikliniame buteliuke žalsvu dangteliu. Nepripažįstu jokių kitų. Man dezodoranto kvapas, dar susimaišęs su prakaito - beeee... O šitas puikiai tinka ir ant išskustų pažastų, nedegina ir neerzina. Sorry, jei pasirodys reklama, bet pati esu sausaskūrė nevykėlė, kuriai net normalūs kremai veidui netinka - graužia.Beje, minkštiklius naudoju TIK vyro marškiniams: mano dukros jiems alergiškos.
O as galiu pasakyti isbandziau cia kazkur girta Frosch, tai tik mazesnis kiekis ir brangiau kainuoja- ne ka geresnis uz kitus, daugiau nepirksiu
Lenor - pravalas paskutinis man
: KAd ir kiek mažai pilčiau, vis tiek skalbiniai kaip kažkokie primuiluoti, o ir baltos dėmės lieka... Nepatinka man jausmas kai apsirengiu su Lenoru perskalautus rūbus, nemalonu rankom liesti.
O patinka Soupline Aromatherapy violetinis (labai gerai patalynei ir rankšluosčiams, maloniai kvepia
O rūbams naudoju Soupline sensitive tikriausia (baltas su melsvu, lygtais su vaikiuku). Kvapas toks gaivus.
Dar Thomas philips perku minkštiknius (pavadinimo tiksliai nepasakysiu, ale tikrai ne pigiausius) tai irgi geri.
Tik pastebėjau, kad reikia pilti vos ne dvigubai mažiau nei rekomenduojama norma
:
O patinka Soupline Aromatherapy violetinis (labai gerai patalynei ir rankšluosčiams, maloniai kvepia
O rūbams naudoju Soupline sensitive tikriausia (baltas su melsvu, lygtais su vaikiuku). Kvapas toks gaivus.
Dar Thomas philips perku minkštiknius (pavadinimo tiksliai nepasakysiu, ale tikrai ne pigiausius) tai irgi geri.
Tik pastebėjau, kad reikia pilti vos ne dvigubai mažiau nei rekomenduojama norma
QUOTE(Milagra @ 2006 11 05, 00:53)
Man tai nuo Lenor jau ne karta demes baltos liko (neissiskalave), tai daugiau nebeperku. Perejau prie Silan ir esu kolkas labai patenkinta 
naudoju tik mėlyną SILAN .Kiek išbandžiau kitų ....nieks neprilygsta šiam
stengiuosi naudoti skysto pavidalo skalbikli rubams, labai patinka Perwol arba Woollight, ar kazkaip panasiai
Tada tik siek tiek reikia ipilti minkstiklio - Lenor arba Soupline Aromatherapy violetinis
As ir minkstikli ir miltelius perku is Thomas philips parduotuves, ten Vokiskos prekes ir kokybe gera, ir naudoti maziau reikia pvz mikstiklio "Ela" reikia tik mazmo kamstelio (kaip nuo mineralinio butelio) bet skalbimui visada naudoju "Vanish" pilu labai ne daug, bet pastebejau, kad vyro marskiniu apykakles geraiu issiskalbia. "Vanish" Thomas philips parduotuveje kainuoja brangiau (19,96Lt), bet yra tirstesnis. O skalbimo miltelius perkam po 6kg (27,92Lt) uztenka labai ilgam, nes naudoju po puse kauselio, daugiau ir nereikia pagal instrukcija.
Esu pastebejus, kad labai minksti rubeliai buna po dziovinimo masinoje, ypac ranksluosciai ir patalyne, gaila, kad visko ten dziovinti negalima, esu ir sugadinus
Esu pastebejus, kad labai minksti rubeliai buna po dziovinimo masinoje, ypac ranksluosciai ir patalyne, gaila, kad visko ten dziovinti negalima, esu ir sugadinus
Na siandien vel prisiskalbiau ir kvepia visi namai
nezinau ka daryciau be LENOR'O
nežinau man tai blogiau lenor tai nėra, rūbai kaip dratai, lialia vis skundžiasi, GAU, atseit griaužia, reiks išmegint ką nors kitą. Koks geriau koncentruotas ar ne?
Neutral