Įkraunama...
Įkraunama...

Ar darote savo vyrui staigmenas?

QUOTE (asara @ 2004 07 22, 10:45)
Smurka gal atskiros temos apie tai reikia biggrin.gif Patarimu prirasysim, o be to nezinai, ka gyvenimas iskres, gal mums visoms tu paciu patarimu prireiks wink.gif
sekmes.

Oi, as ir pati galiu sau patarimu kruva prirasyti. Iseitis viena - jis neiseis, iseit turesiu as sad.gif ketinau nuomotis dvieju kambariu buta, bet kainos tiek sukilusios, kad gaila pinigus i bala metyti. Be 500 litu nei krust mad.gif Teks laukti paskolos.
Atsakyti
Nusipirksiu geliu pukstele , o kai pareis vyras paklausiu " radau geles prie duru, ar ne tu jas palikai?" Ir taip koki trejeta kartu per savaite laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (dorado @ 2004 07 22, 12:40)
Nusipirksiu geliu pukstele , o kai pareis vyras paklausiu " radau geles prie duru, ar ne tu jas palikai?" Ir taip koki trejeta kartu per savaite laugh.gif laugh.gif

laugh.gif laugh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (dorado @ 2004 07 22, 12:40)

Na tokiu budu galima ir atbaidyti vyra, dar pagalvotu kad kazkam duodi dingsti taip elgtis wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Varna @ 2004 07 22, 15:15)
Na tokiu budu galima ir atbaidyti vyra, dar pagalvotu kad kazkam duodi dingsti taip elgtis wink.gif

a tu is medzio iskritai? Jinai gi to ir siekia laugh.gif Cia tipo man minti gera dave, kaip vyra staigmeningai is pusiausvyros isvesti wink.gif
Atsakyti
QUOTE (maya @ 2004 06 30, 22:35)
oi kaip islepinau saviski, tai jau i kelnes neilenda. Vis klausia ar as jo dzinsu karstam vandenyja plaunu kad jie susitrauke laugh.gif laugh.gif .

Ne, nu čia tai geras bajeris thumbup.gif
Atsakyti
Paskaiciau visu Jusu mintis. Kazkokios jau labai niurios wub.gif
Galvojau prsirinksiu ideju, kaip vyra kartais nustebinti.
Manau reikia atgaivinti sia tema. Tai, mergaites, kaip stebinate savo vyrus - zinute nusiunciate, geliu.
As tai gimtadienio proga jam i darba didziausia puokste nusiunciau nieko nesakius. Buvo apzavetas 4u.gif
Atsakyti
joo- as irgi pasidalinsiu savo patirtimi wink.gif
mudu abudu su draugu teip pat viens kita bandome pastebinti (mano fantazija cia lakesne, jam truputuka sunkiaui sekasi wink.gif)
didziausia man problema buna su dovana jam.. nes kaip jis sako- jam niekad nieko nereikia, viska turi, brangioji- pataupyk biggrin.gif
tai vat 25 gimtadienio proga jam nusprendau padovanoti striptiza (savo savo!!!)
nes siaip niekad tokio normalaus ir nesu jam sokusi- tik siaip- pries lendant i lova pamaiviskai numetami drabuzeliai ir pan. ax.gif
tei va.. paruosiau vakariene (nesu didele megeja suktis virtuveje- tad man tai buvo diiidelis isbandymas blush2.gif ) o veliau apsirengusi atitinkamais rubeliais iskvieciau ji i palepe- kur buvau uzdegusi zvakes, sirdeles formos lemputes-girliandos (kurias irgi padovanojau valentino dienos proga- jomis apsikarsciau- uzsiklijavau tris kaspinus ant triju vietu ir nuoga jo laukiau miegamajame 4u.gif )
zodziu palepeje yra tokis stulpas apvalus (tik deja ne toks plonas kaip kad tikruose stripbaruose)- tai kazkiek pasitreniravusi pries tai kelis vakarus- stengiausi pademonstruoti ka ismokau biggrin.gif nors mano isivaizduojamas pasirodymas mintyse turejo buti daug grazesnis, bet mano kliackis liko suzavetas thumbup.gif
Atsakyti
Oi, mes dar nesusituoke, bet romantikos mazokai yra, nors vaikuciu nera, atrodo, niekas netrukdo....
Kai tik susipazine buvom, jis man tokius siurprizus darydavo! Karta i duris kazkas paskambino , atidarau - nematyta mergina stovi. Padave man graziai supakuota dovana. As nieko nesuprantau, bandziau ja sulaikyti, bet ji palieko mane prasiziojusia ir dingo. Ispakavusi radau roze ir mano megstamos grupes CD. Tada iskart supratau, kas dovanotojas wub.gif Po poros dienu ta pati mergina atnese man dezuteje supakuotus sausainius, kuriuos kepe mano isrinktasis (su kazkokia drauge, beje blink.gif ). Cia buvo dar tada, kai as svyravau ka pasirinkti: ar buti su tuometiniu savo bernu, ar rinktis ji. Pasirinkau ji, ir nesigailiu to wub.gif , nors dabar tokiu dalyku jau nebuna.... unsure.gif
Neperseniausiai buvo, kad jis net velavo i mano magistro laipsnio laistyma, ir net gelytes ta proga nesiteike nupirkti.... tai pyyykau ilgai ilgai, kaip tikra sirse laksciau... blush2.gif
Atsakyti
nezinau nera pas mus staigmenu kazkokiu verysad.gif pilkos vaizduotes mano vyras biggrin.gif geriau parejes lovoj pasivartys nei su manimi pabus,pasnekes...nu pavarges buna..nu ir kas..tai kada mums bendraut? aij..nervina jau jis mane doh.gif
o man kai uzeina noras pasirupinti vyru,tai i lova pusrycius atnesu,siaip svelni kaip kate bunu..tai ziurek pradeda nosi aukstyn kelti ir nieko nebemato blink.gif paskui prasideda ta padaryk ta paduok...eik tu zinai kur.. mad.gif
Atsakyti
Aha maniškis irgi mane daug daugiau stebindavo, kai tik draugystės pardžia buvo... dabar jau siurprizai reti, bet niugi negaliu sakyt, kad visiškai apkiauto.

Bet čia ne apie tai. O aš kad ir ne per dažniausiai, bet stengiuosi jam staigmenėles daryt. Ir gamint daugiau pramokau, tai vis ką nors iškepu ar pagaminu (nors šiaip tai arba gaminamės kartu, arba jo mama gamina, nes kol kas pas uošvius gyvenam).

Kartais ryte palieku jam laiškutį su bučiuku, nes jis vėliau į darbą keliasi nei aš (kartais grįžus namo ant to laiškučio randu bučkį atgal smile.gif - smulkmena, bet miela pasidaro ax.gif )

Į jo mobilų telefoną įvedu kokią žinutę priminimo forma wub.gif

Kartais tiesiog šiaip namie būdama ar jo laukdma pasipuošiu (bet tas per daug manojo neveikia, nes jis sako, kad aš jam net ir susivėlusi ir sirgdama pati gražiausia ax.gif )

Per Valentino dieną ir gimtadienį paprastai prikaišau jo kišenes ir į jo daiktus gražių žinučių ant širdelių ir pan...

ir tt. smulkmenos, bet man malonu jas daryti... biggrin.gif
Atsakyti
Aš savo Aukseliui staigmenų darau ne daug, bet įspūdingas. Prieš mėnesį išpirkau jam poilsinę sveikatingumo savaitgalinę kelionytę Druskininkų sanatorijoje. Apie poilsį jam pranešiau penktadienį po darbo:jau daiktus jo buvau sukrovusi, reikėjo tik sėst į mašiną ir važiuot.
Jam tai labai patiko, bet be mūsų jis ištvėrė tik iki šeštadienio, o šeštadienį pas save pasikvietė ir mus su sūneliu. Visi šauniai pailsėjom.
Atsakyti