Įkraunama...
Įkraunama...

Ar darote savo vyrui staigmenas?

laugh.gif as viena karta nusipirkau auskariuku sau,tai savaite itikinejau savo drauga ,kad jos pirkau pati,o ne kas nors is mano gerbeju thumbup.gif
Atsakyti
nu čia rašėt kad vyrams nepatinka visokios bezdaluškės. o vat aš savo barzdylai padovanojau vieną kartą pliušinį tigriuką didelėm akom, kitąsyk šuniuką pakabuką raktams, tai vis prisimena ir atsidžiaugt ton dovanom negali... vaikas dar visai laugh.gif laugh.gif nesunku dovanas išrinkt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Ieva-Pieva @ 2004 07 16, 15:48)
As viena karta nusipirkau sau frezijas gal 5, pasimerkiau ant stalo. Jos labai skaniai kvepia, tai as vis nosi ikisdavau i jas. Brangusis puole klausineti, is kur tos geles. Sakau: "Nusipirkau". Nepatikejo, man atrodo, nes kuri laika buvo super demesingas wink.gif Reikes tokius zaidimelius dazniau zaisti smartass.gif

Paskaičiau ir pradėjau juoktis biggrin.gif , nes pagalvojau kad mano situaciją su frezijom aprašei laugh.gif
Žodžiu, sitacija labai panaši - nusipirkau frezijų ir pasimerkiau. Atvažiuoja brangiausiasis ir, aišku, klausia iš kur gėlės. Aš jam paaiškinu, kad pasidovanojau sau, nes labai jau graži diena. Nežinau, įtarinėjo jis ką nors, ar tiesiog suprato mano užuominą apie gėlių dovanojimą - kitą savaitgalį grižo su rožėm ir vyno buteliu thumbup.gif
Atsakyti
siaip as pastoviai perku visokias lauko geles, nes man labai patinka, kai virtuvej ant stalo geliu yra pamerkta. O tokiu rimtesniu sau niekada nepirkau. Reiks jusu recepta isbandyti, gal vyras prades i namus su rozemis vaiksciot rolleyes.gif
O vyra kai noriu pamalonint, tai dazniausiai jo megstama torta ar deserta padarau. Tada labai patenkintas buna. biggrin.gif
Atsakyti
As tai savaija pastaruoju toooki demesi rodau, kad jabitute mad.gif Viska darau, kad kuo greiciau issinesdintu, bet neina ir kvit mad.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 07 21, 11:27)
As tai savaija pastaruoju toooki demesi rodau, kad jabitute mad.gif Viska darau, kad kuo greiciau issinesdintu, bet neina ir kvit mad.gif

thumbup.gif
laukiam tesinio
Atsakyti
QUOTE (kiausiniene @ 2004 07 21, 14:37)
thumbup.gif
laukiam tesinio

A kks cia gali buti tesinys? Negaminu, neskalbiu, nelyginu, i lova nepriimu, apie kazka daugiau negali buti net kalbos. Be to, vos tik jam grizus, as begu is namu ir palieku ji su vaiku. O kai bunu namie, nuolat kartoju, koks jis iekam tikes ir kad mums isvis nepakeliui mad.gif

Neveikia ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 07 21, 12:51)
thumbup.gif
laukiam tesinio

A kks cia gali buti tesinys? Negaminu, neskalbiu, nelyginu, i lova nepriimu, apie kazka daugiau negali buti net kalbos. Be to, vos tik jam grizus, as begu is namu ir palieku ji su vaiku. O kai bunu namie, nuolat kartoju, koks jis iekam tikes ir kad mums isvis nepakeliui mad.gif

Neveikia ohmy.gif

Itariu, kad "kai uzaugsiu" as busiu lygiai tokia pati. Sparciai link to zingsniuoju rolleyes.gif Nors po vestuviu ne metu nepraejo.
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 07 21, 14:51)
thumbup.gif
laukiam tesinio

Neveikia ohmy.gif

O tu nebandei metodo "kai vienas vejasi, kitas bega" tik is kito galo? Tau siuo atveju reiketu ji vytis pradeti, na kokiais nors budais persekioti, perdetai rupintis. Gal suveiktu ir zmogus issigandes pabegtu, nes siuo atveju tu begi, o jis vejasi wink.gif
Atsakyti
QUOTE (zanet @ 2004 07 22, 03:15)
QUOTE (Smurka @ 2004 07 21, 14:51)
thumbup.gif
laukiam tesinio

Neveikia ohmy.gif

O tu nebandei metodo "kai vienas vejasi, kitas bega" tik is kito galo? Tau siuo atveju reiketu ji vytis pradeti, na kokiais nors budais persekioti, perdetai rupintis. Gal suveiktu ir zmogus issigandes pabegtu, nes siuo atveju tu begi, o jis vejasi wink.gif

Jei pradesiu juo rupintis, kad ir perdetai, tai jis is dziaugsmo nezinos kur detis. To ir telaukai> Na jau ne. Gausiu paskola bustui ir jo nepakviesiu keltis i nauja buta. Iseisiu tyliai, ramiai.
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 07 22, 07:19)

Jei pradesiu juo rupintis, kad ir perdetai, tai jis is dziaugsmo nezinos kur detis. To ir telaukai>

Tagda eto znacit liubov laugh.gif
Atsakyti
Smurka gal atskiros temos apie tai reikia biggrin.gif Patarimu prirasysim, o be to nezinai, ka gyvenimas iskres, gal mums visoms tu paciu patarimu prireiks wink.gif
sekmes.
Atsakyti