QUOTE (sayonara @ 2004 07 08, 16:11) |
Ish principo man atrodo, kad ish vyru neverta laukti kokiu tai dazhnu staigmenu. arba ishvis laukti ko nors.. Jie tikrai nuoshirdziai nesupranta, ko moteriai reikia.. Ish kitos puses, dazhna moteris pati nezhino, ko nori.. Ishnesha jis neprashytas shiukshles - blogai. paima megstama filma - blogai, o kodel ne geles? Pakviechia i kina - blogai, nes visa filma myzhti norejosi.. arba spragesiai neskanus, lyg jis del to butu kaltas.. Ka ash norejau pasakyti.. ishmokime megautis kad ir mazhais demesio signalais.. Netikiu, kad negaunate NE KIEK demesio.. gal tik nematote..?.. ![]() Nes dazhniausiai mes laukdamos ir nesulaukdamos grandioziniu staigmenu nepamatome, kad tas demesiukas yra, kad jie ir myli, ir popintu, jeigu nebijotu, kad del kokios nevykusios smulkmenos ant ju neishsikrautumem.. ![]() Papildyta @ [mergetime]1089270844[[b]*lengvute rgetime] [/b] Beje, pamirshau apie romantishkus pasivaikshchiojimus.. kiek rodo mano praktika ![]() ![]() ![]() |

Smurka, su mamulia drošit

Ka jus cia apie demesi vyrui... ech, pastaruoju metu jo demesio truksta man. Tai as daiktus susikroviau siandien i tasiaka ir rytoj varau pas tevus. Pasiilgs, atvaziuos pasiimti, jei nepasiilgs - vis vien atvaziuos. Taip sakant nichochys - zastavim

Maniskiui,didziausia staigmena buna-kai pareina namo pakauses,o ryta randa neispurtytas kisenes
Bet tai nutinka ,labai retai

Na, as jokiu dideliu spec. staigmenu neruosiu, nes mano vyras nelabai vertina tokius dalykus, kaip ir daugumos cia pasiskaiusiu..Tiesa, moku jam pataikyti dovanas nupirkt-paprastai tai buna kokia knyga, jis i knygynus nelabai vaiksto, neturi laiko, tai labai dziaugiasi, kad as jam nuperku kokia knyga, kuri buna butent tai, kas jam tuo metu idomiausia ir aktualiausia..Kartais sugalvoju koki patiekala mandresni, tai irgi buna suzavetas, nes siaip nesu gera kulinare..
O is esmes, tai irgi jauciuosi neivertinta ir neitinkanti daugelyje situaciju, bet va paskaitau Rasmos postus ir apsiraminu, kad jeigu jau net genealioji visom prasmem Rasma neitinka vyrui, tai ka jau cia man-eilinei bobai...
Aisku jokiu siurprizu maniskis neismasto-geriausiu atveju tas "siurpizas" buna jam uzominom iteigtas is anksto..
Tiesa, neseniai padare toki extraordinaru bajeri, kuris savotiskai mane sokiravo...Sunku cia ta situacija trumpai nupasakot, bet mazdaug taip-slapta pakviete i iskyla su musu artimiausiais draugais mano kolega, kuris pastaruoju metu aiskiai man simpatizuoja, o to pasekoj mano vyras i ji ziuri labai itariai...Aciu dievui, viskas paskui praejo draugiskai, ir tikiuosi be jokiu lievu minciu..
O is esmes, tai irgi jauciuosi neivertinta ir neitinkanti daugelyje situaciju, bet va paskaitau Rasmos postus ir apsiraminu, kad jeigu jau net genealioji visom prasmem Rasma neitinka vyrui, tai ka jau cia man-eilinei bobai...

Aisku jokiu siurprizu maniskis neismasto-geriausiu atveju tas "siurpizas" buna jam uzominom iteigtas is anksto..
Tiesa, neseniai padare toki extraordinaru bajeri, kuris savotiskai mane sokiravo...Sunku cia ta situacija trumpai nupasakot, bet mazdaug taip-slapta pakviete i iskyla su musu artimiausiais draugais mano kolega, kuris pastaruoju metu aiskiai man simpatizuoja, o to pasekoj mano vyras i ji ziuri labai itariai...Aciu dievui, viskas paskui praejo draugiskai, ir tikiuosi be jokiu lievu minciu..
Nu pas mus situacija tokia:iki vestuviu buvo kalnai romantikos iš abiejų pusių.Aš jam gimtadienį suorganizavau naktiniam klube, sukviečiau visus jo draugus, o jam pasakiau, kad eisim į šiuolaikinio meno parodą
, o dailė, tai jam katorga.O atsivedžiau į klubą
, tai labai džiaugėsi ir žiauriai patiko
.O po vestuvių kažkaip romantika po truputį blėsta

QUOTE (Varna @ 2004 06 30, 07:58) |
As beje irgi sau rozyte neseniai nusipirkau... Kas pakels katinui uodega nei jis pats. |
As viena karta nusipirkau sau frezijas gal 5, pasimerkiau ant stalo. Jos labai skaniai kvepia, tai as vis nosi ikisdavau i jas. Brangusis puole klausineti, is kur tos geles. Sakau: "Nusipirkau". Nepatikejo, man atrodo, nes kuri laika buvo super demesingas