Įkraunama...
Įkraunama...

Ar darote savo vyrui staigmenas?

Na, o as tai per valentino diena savajam prileidau pilna vonia = putos, apstaciau is krastu sirdeles formos zvakutem ir kai jis grizo is darbo su puokste, pasakiau kad nueitu i vonia. Kol jis ten maudesi, as paruosiau zvakes, pastaciau tortuka, sampana ir apsirengiau naujais naktinukais ax.gif Jis buvo apstulbes pamates romantiskai paserviruota staliuka, paklota lova ir mane su sexsualiais apatiniais...
Ir siaip, nors po gimdymo skundziuosi demesio stoka, bet jis man gelytes bent karta i menesi tikrai atnesa ,kasdien sako kad myli...
Vat, kai zaide futbola zalgiris, nupirkau du bilietus ir isleidau ji su draugeliu paziuret rungtyniu...
Manau staigmenu reikia, bet kartais nusibosta patciai ju organizatore buti...noretusi ir is ju puses ko nors dar isskyrus geles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dorado @ 2004 07 22, 13:39)
Nusipirksiu geliu pukstele , o kai pareis vyras paklausiu " radau geles prie duru, ar ne tu jas palikai?"  Ir taip koki trejeta kartu per savaite laugh.gif    laugh.gif

thumb_yello.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Varna @ 2004 07 22, 16:14)
Na tokiu budu galima ir atbaidyti vyra, dar pagalvotu kad kazkam duodi dingsti taip elgtis wink.gif

frusty.gif cia juk to ir siekiama gun_rifle.gif varna...
Atsakyti
Dar mano vyrui labai patinka kai savaitgaliais aš jį palepinu pusryčiais į lovą(nes tai jo pareiga).
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2004 06 30, 22:34)
oi kaip islepinau saviski, tai jau i kelnes neilenda. Vis klausia ar as jo dzinsu karstam vandenyja plaunu kad jie susitrauke laugh.gif  laugh.gif .

as kai saviski palepinau taip,tai mano anyta sugalvojo kad jis kazkuo serga ir istino doh.gif
Atsakyti
Maniškis mėgsta saldainius, tai iš vakaro nuperku šokolado parduotuvėj įvairiausių, o ryte į paskaitas išeidama palieku ant staliuko prie lovos (tuo metu jis dar miega). Arba į piniginę kokį meilės laiškelį įdedu. Arba suorganizuoju bilietus į kokį renginį, kur sunku patekt. O pati tai labiausiai norėčiau gaut kokią gėlytę, be jokios progos. Bet taip dar nebuvo rolleyes.gif
Atsakyti
Dievuleliau kaip graziai cia dauguma myluoja savo vyrukus.... ax.gif Ir kaip taisykle, vyrai apkiaute biski. Mano irgi neisradingas, nors kiek buna musu vestuviu dienos paminejimas, tai gaunu gelyciu... Grazu, bet norisi kazko isskirtinio kartais wub.gif
Jau as buvau padovanojusi savaitgali Druskininkuose - per praitus naujuosius. O pati kaip kokia "palydove" vykau kartu, linksminau ji. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liuse: 23 lapkričio 2005 - 16:12
Kadangi man budinga daug rekti ir zirzti, tai turiu kompensuoti savo blogybes. Todel kozna diena vis kaip nors ivairiau pranesu jam kad myliu. jam tas labai patinka. Dziusta kai jam ta sakau;-)) Prirasau visokiu laiskeliu ir issipusciusi nunesu be zodziu jam i darba iteikiu ir iseinu. Lieka patenkintas, kad kolegos sopkso akis isvarte. dar iskepu kepsni kuri jis dievina, nuperku kojiniu, pagiriu ji koks jis saunuolis ir pats geriausias, stipriausias ir graziausias. irgi leika patenkintas. dar prigalvoju visokiu linksmu isdaigu, kurias darom tik mes dviese ir t.t. manau, kad kozna diena reikia po maza smulkmena daryti. tada santykiai netaps nuobodus ir gyventi bus smagiau...
Atsakyti
Mano paskutine staigmena jam buvo metams ispirktas sporto klubas smile.gif Zinojau kad jis vel nori sportuoti, o pats vis delsdavo kazko, tai as pati nuvariau ir ispirkau. Na ir jam labai patiko!
Atsakyti
darau stagmenas kiekviena savaite, aisku visada gaunu kazka ir atgal 4u.gif
Atsakyti
atgaivinu tema, nes pasisemiau sauniu ideju thumbup.gif thumbup.gif ir supratau, kad kartais bunu tikra makaka ir pamistu savo drauga 4u.gif
Atsakyti
O aš niekada vyrui nedarau jokių staigmenų, nes mano nuomone, staigmenas turi daryti vyras. Tegu jis dėl manęs stengiasi bigsmile.gif nu gal ateis kada nors toks laikotarpis, kai ir aš pradėsiu staigmenas daryt mirksiukas.gif
Atsakyti