O as vyrui daznai smulkias staigmenas ruosiu, tai koki laiskuti i jo e-mail'a parasau, tai sms koki atsiunciu, tai kokia mini dovanele, tarkim koki daikta kurio jam reikia tik tiek, kad isradingai iteikiu, tarkim vitaminus, graziai ipakuoju, idedu i koki krepseli ir priedo ta krepseli pridedu sirdeles formos saldainiuku ir palieku prie jo lovos ant spintutes, arba vizitiniu dekla kaip nors idomiai ipakuoju, knyga na ir t.t., zodziu siaip paprasta kasdieninio naudojimo daikciuka iteikiu su meile...

kartais ruosiu ir romantiskus vakarus, bet cia dazniau esant kokiai sventei, tarkim Valentino dienai; dazniausia vyrui staigmena-dovana, tai musu super sekso seansai...tokie agresyvoki, su pliauskejimais per uzpakali...su antrankiais, botageliais, seksovais apatiniais...na, zodziu darau staigmenu...mano vyras irgi daro...tarkim vaziuojam iki parduotuves, o jis ir sako, davai varom ten ir ten...zodziu ekspromtu i kita Lietuvos gala nusigaunam...dar mano vyras megsta mane gyvom gelem stebinti, tokiom didelem, graziom vos ne iki lubu...dabar jau net bijau uzsiminti, kad kokia nors gele man patinka, nes jau pilni namai geliu, greit reikes atskiro ziemos sodo...
Beje, as dar norejau suzinoti, gal kuri zinot kada vyksta automobiliu parodos, tarkim Frankfurte ar dar kur...zodziu, gal turit informacijos apie ivairias automobiliu parodas, datas kaad vyksta, kainas, gal kokios turizmo agenturos organizuoja ka nors panasaus, na zodziu reikia informacijos....zadu vyrui padovanoti bilieta ir kelione i automobiliu paroda....
Is anksto dekoju...