Įkraunama...
Įkraunama...

Ar darote savo vyrui staigmenas?

QUOTE(adrija @ 2006 08 16, 19:35)
Aha,darau bigsmile.gif
Kaip ateina laikas,pakišu išlaidų čekius biggrin.gif
Būna pati tikriausia staigmena doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tokias staigmenas turbūt dažna paruošiam blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 07 31, 19:43)
o as kiek bandziau visokias vakarienes ruosti, tai nieko gero neisejo doh.gif

Pas mus panasiai biggrin.gif

Padariau skania vakarine, pati pasipuosiaiu ... uzdegiau zvakes, jis ateina ir sako : o kam tos zvakes, ka sviesos nera lotuliukas.gif doh.gif tai po to jau zvakiu nedeginu, tik kai ateina draugai biggrin.gif

Siaip lepinam vienas kita smile.gif
Atsakyti
tarp musu su vyru jokiu staigmenu ir lepinimo seniai nebera.dabar as lepinu savo meiluzi.daznai ji pamasazuoju padarau pietus .visokios dovaneles grazus zodziai.bet ...manau,kad kartais perdaug ji islepinu.
Atsakyti
O as vyrui daznai smulkias staigmenas ruosiu, tai koki laiskuti i jo e-mail'a parasau, tai sms koki atsiunciu, tai kokia mini dovanele, tarkim koki daikta kurio jam reikia tik tiek, kad isradingai iteikiu, tarkim vitaminus, graziai ipakuoju, idedu i koki krepseli ir priedo ta krepseli pridedu sirdeles formos saldainiuku ir palieku prie jo lovos ant spintutes, arba vizitiniu dekla kaip nors idomiai ipakuoju, knyga na ir t.t., zodziu siaip paprasta kasdieninio naudojimo daikciuka iteikiu su meile... blush2.gif kartais ruosiu ir romantiskus vakarus, bet cia dazniau esant kokiai sventei, tarkim Valentino dienai; dazniausia vyrui staigmena-dovana, tai musu super sekso seansai...tokie agresyvoki, su pliauskejimais per uzpakali...su antrankiais, botageliais, seksovais apatiniais...na, zodziu darau staigmenu...mano vyras irgi daro...tarkim vaziuojam iki parduotuves, o jis ir sako, davai varom ten ir ten...zodziu ekspromtu i kita Lietuvos gala nusigaunam...dar mano vyras megsta mane gyvom gelem stebinti, tokiom didelem, graziom vos ne iki lubu...dabar jau net bijau uzsiminti, kad kokia nors gele man patinka, nes jau pilni namai geliu, greit reikes atskiro ziemos sodo... ax.gif 4u.gif

Beje, as dar norejau suzinoti, gal kuri zinot kada vyksta automobiliu parodos, tarkim Frankfurte ar dar kur...zodziu, gal turit informacijos apie ivairias automobiliu parodas, datas kaad vyksta, kainas, gal kokios turizmo agenturos organizuoja ka nors panasaus, na zodziu reikia informacijos....zadu vyrui padovanoti bilieta ir kelione i automobiliu paroda.... ax.gif

Is anksto dekoju... smile.gif
Atsakyti
vakar brangiausiam savo sumasciau staigmena... jis po darbo gryzo vakare, tai liko apakes... blush2.gif 4u.gif
ant dieninės uzuolaidos is raudonos juostelės (trigubos, ir ka as vargau, bet tai verta buvo wub.gif ), kuria surisa dovanas sunarsciau didelę sirdy o y jos vidu prisiuvau, niu pritvirtinau atsiprintinus didziules raides myliu tave...ant stalo isdesciau is zvakiu dar viena sirdy, salia yrėminau mudvieju nuotrauka, y sirdies vidu ydejau dvi taures papuostas ta pacia juostele ir atviruka...Zodziu buvo super super jam...pamates visa tai kai ciupo į glėby mane tai taip ir nepaleido...
zodziu vakaras ir man super buvo wub.gif blush2.gif
Atsakyti
Man labai patinka daryti staigmenas ir tuo paciu kai staigmenas padaro man, ir ne visada reikia, kad tos staigmenos butu dideles... pvz, man didele staigmena buvo, kai mano nelabai mokantis gaminti draugas, man bunant universitete, gamino man kazka imantraus valgyti ir man neleido nieko daryti.... ax.gif o per valentino diena grizus namo pamaciau pilna zvakiu, viskas pritemdyta, lengva muzika... jis pasitinkantis su vyno taure, nuauntis batus, begeriant vyna isukantis i leta soki ir pamazu viskas nusivaziuoja i vonios kambari, kur zvakes ir roziu ziedlapiai... na sito pamirsti negalima tongue.gif o man irgi yra teke visko padaryti, ta prasme, dariau tai, kas malonu ir man - pabuvau karta jam snieguole, apsirengusi tik senelio salcio drabuzeliais blush2.gif o kartais padarydavau siurpriza atvaziuodama pas ji i darba kai jam tekdavo uztrukti... na ir uztrukdavom labai ilgai ax.gif
o siaip siurprizai gali buti ivairios smulkmenos, priklauso nuo to, kokie santykiai, kas ka megsta ir panasiai...
Atsakyti
Viena iš itin įsiminusių staigmenų mano vyrui įvyko dar prieš mūsų vestuves. Buvo likusi savaitė iki mūsų vestuvių. Penktadienis... Po darbo mano tuomet dar tik būsimas vyras gavo žinutę tą ir tą valandą laukti namuose ir būti pasiruošusiam išvykti iš namų. Grįžtu, pasisveikinam ir išvažiuojam. Automobilyje jam užrišu akis. Matau, kaip jis nekantrauja, kaip jam smalsu sužinoti, kur jį vežu. Dar apsuku pora ratų aplinkui, kad nesusigaudytų, kur vežu ir taip atsirandam Aleksoto oro uoste. Išlipa su mano pagalba, bet jau po truputį pradeda gaudytis, kur esam, visgi aplinkinių garsų nenuslėpsiu ax.gif Kai suprato, kad tikrai skrisim lėktuvu, dar ilgai negalėjo atsipeikėti. O kai pilotas davė palaikyti vairalazdę ir pačiam pamanevruoti šiek tiek, dar ilgai mačiau tas spindinčias akis, kurios ir reiškė didžiausią padėką ir susižavėjimą. Po skrydžio mūsų dar laukė romantiška vakarienė restorane, pasivaikščiojimas paupiu... wub.gif Tuo metu jaučiuosi, kaip pati gavusi staigmeną.
Atsakyti
Dazniausiai tai kai vaziuojame kur nors as per radija jam linkejimus nusiunciu ir jo megstama daina.O siaip seniai vienas kitam staigmenu nedarem verysad.gif
Atsakyti
Nedarau , o jis man dabar kartais jau ką nors tokio sugalvoja smile.gif
Atsakyti
Juokinga buvo paskaityti apie žmonų staigmenas biggrin.gif Kokia gali būti staigmeną iš paruoštu pietu ar išvirtu bulvių. Tai šia gi naturalu doh.gif Mano vyrui būtų staigmeną jeigu aš atvirkščiai nieko neparuoščiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2006 11 11, 18:41)
Juokinga buvo paskaityti apie žmonų staigmenas  biggrin.gif  Kokia gali būti staigmeną iš paruoštu pietu ar išvirtu bulvių. Tai šia gi naturalu  doh.gif  Mano vyrui būtų staigmeną jeigu aš atvirkščiai nieko neparuoščiau  biggrin.gif

tikrai, tokios ale staigmenos budingos rozines draugystes pradzioje rolleyes.gif Tada kiekvienas blynas buvo kaip didziausia staigmena, geles kiekviena imanoma proga rolleyes.gif Grazu budavo....
Atsakyti
geriausia staigmena - jokių staigmenų rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

Atsakyti