Įkraunama...
Įkraunama...

Ar darote savo vyrui staigmenas?

As ji turbut labiau stebinu, nei jis mane.. ax.gif
Vakar nupirkau bilietus i Lietuva Naujiesiems, nors jau buvo seniai apsvarstyta, kad sventems niekur nevaziuosim, nes per Kaledas dirbu. O ir bilietukai LAAABAIII brangus.. blink.gif
Laukiu progos ji pradziuginti biggrin.gif
Atsakyti
As tai gana retai stebinu ji staigmenom,nebent lovoje ax.gif bet paskaicius kai kuriu pasisakymus, nusprendziau pasitaisyti ir griebtis darbo
Atsakyti
Mano vyras laaaabai nemegsta staigmenu, bet as vis tiek kartais ji nustebinu keliomis sokiruojanciomis zinutemis devil.gif
Atsakyti
Manau vieni vyrai megsta staigmenas, o kiti ju nesupranta arba pripranta...ir savaji tureciau priskirti prie tu antruju lotuliukas.gif Rubu ar kvepalu pirkiojimas jam - normalu. Buckis ir viskas. Bilietai i rengini - hmmm g.gif pirmadieni teko bilieta padovanoti sesei, nes manasis MB buvo isvykes neplanuotai g.gif Jo akys pradeda zybet tik del sexy staigmenu lotuliukas.gif
Atsakyti
as va sekmadienį, kol dar loviuky gulėjo mano brangusis, atnešiau labai gražią rožytę.. 4u.gif tei nustebo labai wub.gif
Atsakyti
Turiu prisipažinti, kad retai darau staigmenas wub.gif , jis man dauuug dažniau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2006 11 11, 20:41)
Juokinga buvo paskaityti apie žmonų staigmenas  biggrin.gif  Kokia gali būti staigmeną iš paruoštu pietu ar išvirtu bulvių. Tai šia gi naturalu  doh.gif  Mano vyrui būtų staigmeną jeigu aš atvirkščiai nieko neparuoščiau  biggrin.gif

Ne kiekviena žmona "dirba" savo vyro virėja mirksiukas.gif
Atsakyti
Darau aš tas staigmenas, darau. Pvz. išleidžiu gerą dalį braungiausiojo atlyginimo neaiškia kryptimi. A ko ne staigmena? Toks nustebęs būna biggrin.gif
Atsakyti
Geriausia staigmena - kai nera staigmenos swoon.gif
Atsakyti

aš vakar sugalvojau savo brangučiui padaryt staigmeną smile.gif Kadangi jis ryte anksčiau už mane išeina į darbą, aš atsikėliau, nubėgau į netoliese esantį turgelį ir nupirkau jam nedidelę rožytę smile.gif grižus namo, pamerkiau, padėjau ant stalo, kur jos nepastebėt tikrai neįmanoma, dar parašiau gražų raštelį, jį padėjau po vaza ir patenkinta išėjau į darbą smile.gif
o pasirodo vakar iš darbo brangutis grįžo su tokia pat rožyte, kurią ketino man padovanot biggrin.gif ir sakė, kaip nustebo kai atidaręs duris pamatė jau tokią pat namie biggrin.gif taip net neužsiminę vienas kitam nieko, abu vienodai pradžiuginom biggrin.gif dabar turim dvi vienodas rožes dviejose vazelėse biggrin.gif thumbup.gif
beje į savo raštelį taip pat gavau atsakymą, jis pats padarė atvirutę iš mūsų nuotraukų ir joje užrasė kai ka gražaus man ax.gif kai perskaičiau tai net susigraudinau....iš laimės 4u.gif biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Staigmenas dažniau vyras daro man nei aš jam. Bet galbūt tai net ir geriau. Nes kai padarau jas aš tuomet vyras ištiesų būna nustebęs ir baisiausiai patenkintas. lotuliukas.gif
Jo dažniausiai staigmena būna: sudaro su vaikais sutartį, išsiunčia pas senelius(savo tėvus, kol manęs namuose nebūna).O tada... ax.gif
Atsakyti
nea....net per kaledas nieko nepadovanojau blush2.gif kazkaip su lialia nelabai nuvaziuosi kur pasisopinti.visur reikia belstis su metro,atstumai dideli.....tikras vargas.sakau,gal per valentinke reikes koki striptiza susokti? lotuliukas.gif taip ispirkciau kalte uz kaledas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2007 11 29, 17:35)
Darau aš tas staigmenas, darau. Pvz. išleidžiu gerą dalį braungiausiojo atlyginimo neaiškia kryptimi. A ko ne staigmena? Toks nustebęs būna  biggrin.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre 22: 01 vasario 2008 - 11:13