Įkraunama...
Įkraunama...

Ar darote savo vyrui staigmenas?

Mes abu vienas kitą vis dar lepiname ir darome staigmenas. Man tai patinka wub.gif
Atsakyti
mes su vyru esam romantikai ir labai pasiute.staigmenas kresdavom daznai,bet daba mano vyras uzsienyje.bet ir per atstuma visko prisigalvot galima 4u.gif
Atsakyti
Aha, darau. As.
Is vakaro pranesu, kad ryte isskrendu i kurorta be jo lotuliukas.gif
Jam labai patinka. Visa laik "laukime" gyvena thumbup.gif
Nieko "asmenisko" susiplanuot negali
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beigbeder: 16 sausio 2007 - 12:27
QUOTE(Beigbeder @ 2007 01 16, 12:05)
Aha, darau. As.
Is vakaro pranesu, kad ryte isskrendu i kurorta be jo  lotuliukas.gif
Jam labai patinka. Visa laik "laukime" gyvena  thumbup.gif
Nieko "asmenisko" susiplanuot negali

juodas jumoras thumbup.gif lotuliukas.gif bet reiks kada pasinaudot tokia staigmena doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
darau, retai bet tai ko jis troksta labai labai smile.gif
Atsakyti
As nedarau, nors man ir uzuominas meto g.gif Man viskas kas nenaturalu, primena cirka, o naturaliai neiseina. As cia nekalbu apie vakarieniu gaminima, bet siaip apie ka nors nekasdieniska 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pievu medus @ 2007 10 30, 17:50)
As nedarau, nors man ir uzuominas meto  g.gif Man viskas kas nenaturalu, primena cirka, o naturaliai neiseina. As cia nekalbu apie vakarieniu gaminima, bet siaip apie ka nors nekasdieniska  4u.gif

Kaip mes visi megstami imti, bet nemegstame duoti mirksiukas.gif
Atsakyti
hm..kada paskutini karta, ogi negaliu net prisiminti, ech..kur dingo romantiski santikiai, reikia kazkaip atnaujinti biggrin.gif
Atsakyti
O manoji superžmonikė mane labai myli biggrin.gif , ir staigmenas t.p. daro. Va, pvz.: vakar grįžo iš parduotuvės su raudona rože. Kai susidomėjęs paklausiau, kas padovanojo (:/), pasakė, kad yra viena proga, davė užuominą (raudona rožė ir balta arbata). Na, bet negi vyrai gali tokius dalykus atsiminti g.gif . Taigi ji surengė angliškos arbatos gėrimą prie rožės ir žvakių, kaip lygiai prieš 7m, kai pirmą kartą mes susitikome (pirmas pasimatymas). Buvo malonu ir gėda... blush2.gif Dabar galvoju, kokią staigmeną jai suorganizuoti... wub.gif
Atsakyti
mes daznai vienas kita stengiames nustebinti smile.gif
Atsakyti
vakariene vyro laukia kas vakara, daznai ir zvakia degam, tiesiog kad jaukiau butu,, stengiuosi gaminti ivairu maista taigi kad koks patiekalas labai nustebintu tai ir nera, kas liecia dovanas perku tada kai ka pamatau kas tiktu ar patiktu, taigi nauji daikta nestebina, vonioja visada dega kvepiancios zvakes, smilkalai ir tt.zodziu tai kas kitiem romantika pas mus kasdienybe, neisivaizduoju nei ka pirkt (esu pirkus, striuke , kvepalus, magiska puodeli, knygu, nuotrauku remelius, apatinius ,batus, megztinius kojine, pakabukus,masazus, kitas proceduras )nei kaip aplamai nustebint vyra...gal kas patartu ka, tikriausiai visai neturiu fantazijos.
Atsakyti
QUOTE(ieevva @ 2007 11 05, 16:00)
vakariene vyro laukia kas vakara, daznai ir zvakia degam, tiesiog kad jaukiau butu,, stengiuosi gaminti ivairu maista taigi kad koks patiekalas labai nustebintu tai  ir nera, kas liecia dovanas perku tada kai ka pamatau kas tiktu ar patiktu, taigi nauji daikta nestebina, vonioja visada dega kvepiancios zvakes, smilkalai ir tt.zodziu tai kas kitiem romantika pas mus kasdienybe, neisivaizduoju nei ka pirkt (esu pirkus, striuke , kvepalus, magiska puodeli, knygu, nuotrauku remelius, apatinius ,batus, megztinius kojine, pakabukus,masazus, kitas proceduras )nei kaip aplamai nustebint vyra...gal kas patartu ka, tikriausiai visai neturiu fantazijos.

Vargu ar dar kuom nors galima nustebinti 4u.gif
Atsakyti