Įkraunama...
Įkraunama...

Ar darote savo vyrui staigmenas?

Apsikiaulinusiam B užrašiau ant nugaros,kad jis KIAULĖ.Be to dar ir bendradarbiai visi užmatė hihihi.gif hihihi.gif .Oi staigmena buvo....
Aš nemėgstu staigmenų schmoll.gif .Labai retai kada jos malonios būna doh.gif
Atsakyti
Labai retai stebinu savo vyra, bet uztat kaip tai darau lotuliukas.gif (manau, kad visas ar bent daugeli tu mano staigmenu jis prisimins visa savo gyvenima ax.gif ).
Atsakyti
  Labai retai stebinu savo vyra, bet uztat kaip tai darau lotuliukas.gif (manau, kad visas ar bent daugeli tu mano staigmenu jis prisimins visa savo gyvenima ax.gif ).

skamba labai paslaptingai smile.gif
Atsakyti
darau, ne kasdien zinoma, kartais didesnes kartais mazesnes, bet jam labai patinka wub.gif , kartais net klausia jei daugiau laiko praeina, kada kokia staigmena padarysiu
Atsakyti
Kartais nustebinam vienas kita wub.gif
Atsakyti

Stengiuosi , nors dar ne vyras , bet stengiuosi , nes jis del manes irgi stengiasi , o staigmenos yvairios .. nuo mazu dovaneliu ar kokio naujo patiekalo , iki isvyku
as manau kad to labai reikia ir netik valentino diena 4u.gif
Atsakyti
nedarau blush2.gif nesu romantike.kam tos staigmenos?dar svenciu progom tai suprantu,bet siaip kasdienybej tai nezianu schmoll.gif
Atsakyti
Gera tema smile.gif
Tikrai privercia susimastyti, senokai nelepinau MB. Gal ir jis manes seniai nelepino, bet gal cia del uzimtumo, reiketu atnaujinti tradicijas smile.gif KAzkaip supaprastejo musu staigmenos iki kazko skanaus namo parnesto (abu vienodi drinks_cheers.gif ) o anksciau ir dovaneles budavo ir netiketos keliones i vietini "pasaulio krasta" ir net tikros keliones-staigmenos ir vonios prie zvakiu su ziedlapiais ... wub.gif
Atsakyti
Dažniausiai staigmenas darau aš smile.gif maniškis gal ne tokios lakios fantazijos smile.gif Keturių metų draugystės proga sugalvojau padaryt staigmeną, bet nežinojau kaip SB išviliot iš namų, nes turėjau viską paruošti smile.gif Priprašiau jo brolio, kad jį išsivežtų kurnors porai val. Na, atėjo, sako palekiam biškį iki pardės. MB sutiko, tai kai nuvežė jį visai į kitą miestą, į baseiną biggrin.gif nieko jam nežinant. Visą kelią MB kartojo: "Nieko nesuprantu" lotuliukas.gif Na o aš tuo tarpu turėjau laisvą plotą ir ruošoiau staigmeną namie. Ant koridoriaus durų užrašiau "Priimamasis", ant mūsų kambario durų - "Palata nr.4" (nes 4m sukaktis tongue.gif ), pati persirengiau med.seselės mini suknute (apsirūpinau prieš dieną iš sexshopo), lova balta paklode iki žemės užtiesiau, ant lovos iš 30 rožių sudėjau didelę širdį; virš lovos prie lubų daug raudonų širdelių prikarpytų ant siūlų prikabinau, ant žemės pribarščiau, ant staliuko žvakučių pridėjau, uždegiau; šampanas, taurės, braškės, romantiška muzika wub.gif wub.gif wub.gif Kai grįžo MB visus sukčiais išvadinęs, pamatė užrašą "priimamasis", pradėjo juoktis, sako kas čia dabar??? lotuliukas.gif mane pamatė - žado neteko, o aš sakau: "Na ką, ponas X, girdėjau, kad jum su širdim jau 4 metai negerai?". Prašom praeikit į palatą lotuliukas.gif MB išvis neteko žado, kai viską pamatė thumbup.gif O aš jam : "renkitės prašom" cool.gif Po to sekė masažas su aliejais wub.gif Po to gavo kelias užduotėles ieškot spec.širdelių, pagal "šilta šalta", kol pagaliau rado dar ir dovaną nuo manęs ta proga kuri kabėjo lauke ant medžio šakos lotuliukas.gif thumbup.gif
Vienu žodžiu buvo super super thumbup.gif wub.gif
Po savaitės dar kartu tą progą atšventėm ir Kanarų salose wub.gif
Papildyta:
QUOTE(mintyse @ 2006 09 05, 17:29)
Viena iš itin įsiminusių staigmenų mano vyrui įvyko dar prieš mūsų vestuves. Buvo likusi savaitė iki mūsų vestuvių. Penktadienis... Po darbo mano tuomet dar tik būsimas vyras gavo žinutę tą ir tą valandą laukti namuose ir būti pasiruošusiam išvykti iš namų. Grįžtu, pasisveikinam ir išvažiuojam. Automobilyje jam užrišu akis. Matau, kaip jis nekantrauja, kaip jam smalsu sužinoti, kur jį vežu. Dar apsuku pora ratų aplinkui, kad nesusigaudytų, kur vežu ir taip atsirandam Aleksoto oro uoste. Išlipa su mano pagalba, bet jau po truputį pradeda gaudytis, kur esam, visgi aplinkinių garsų nenuslėpsiu  ax.gif  Kai suprato, kad tikrai skrisim lėktuvu, dar ilgai negalėjo atsipeikėti. O kai pilotas davė palaikyti vairalazdę ir pačiam pamanevruoti šiek tiek, dar ilgai mačiau tas spindinčias akis, kurios ir reiškė didžiausią padėką ir susižavėjimą. Po skrydžio mūsų dar laukė romantiška vakarienė restorane, pasivaikščiojimas paupiu... wub.gif Tuo metu jaučiuosi, kaip pati gavusi staigmeną.

thumbup.gif thumbup.gif o kad man MB tokią staigmeną wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
super stagmena su sesele
Atsakyti
QUOTE(justem @ 2008 04 15, 02:47)
super stagmena su sesele

blush-anim-cl.gif doctor.gif
Atsakyti
Oj kokios šaunuolės mergytės thumbup.gif Pasisėmiau gražių idėjų, reiks bandyt realizuoti. Ačiū.

Vienam savo ex esu padarius bliuzoniuką su užrašu "Aš XXX (vardas jo). Esu mylimas." Patiko rolleyes.gif
Atsakyti