Įkraunama...
Įkraunama...

Ar darote savo vyrui staigmenas?

Na ir fainos jusu staigmenos thumbup.gif As tai kukliau palepinu savo MB ax.gif Bet mes megstam staigmenas 4u.gif
Atsakyti
ilindau cia paskaityti ir staigmenu pasirankioti.....
taip jau atsitiko, kad santuoka reikia gelbeti.... unsure.gif kazkas atsitiko, kad pamirsau ka reiskia buti gera demesinga zmona.... blink.gif doh.gif

dabar kai pagalvoju tai per 8 metus santuokos nesu jam jokios ispudingos staigmenos paruosus..... blush2.gif
aisku yra siokiu tokiu keblumu nes gyvenam su mano mama.... o viesbuciai ne musu kisenei... doh.gif su organizavimu irgi pas mane prastai.... blush2.gif
bet pasizadejau jam ir sau , kad pasistengsiu pasitaisyti.... ax.gif
nes nors ir primirsus buvau zmonos pareigas , bet vis dar ji labai myliu wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo azen: 08 liepos 2008 - 14:24
QUOTE(azen @ 2008 07 08, 15:24)
ilindau cia paskaityti ir staigmenu pasirankioti.....
taip jau atsitiko, kad santuoka reikia gelbeti.... unsure.gif  kazkas atsitiko, kad pamirsau ka reiskia buti gera demesinga zmona....  blink.gif  doh.gif

dabar kai pagalvoju tai per 8 metus santuokos nesu jam jokios ispudingos staigmenos paruosus..... blush2.gif
aisku yra siokiu tokiu keblumu nes gyvenam su mano mama.... o viesbuciai ne musu kisenei... doh.gif    su organizavimu irgi pas mane prastai.... blush2.gif
bet pasizadejau jam ir sau , kad pasistengsiu pasitaisyti....  ax.gif
nes nors ir primirsus buvau zmonos pareigas , bet vis dar ji labai myliu  wub.gif

tu ne vienintelė tokia, aš irgi staigmenų nesu dariusi. blush2.gif
Nebent kokį norimą daiktą paslapčia nupirkdavau ar ką skanaus, naujo pagamindavau.
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 07 08, 16:32)
tu ne vienintelė tokia, aš irgi staigmenų nesu dariusi.  blush2.gif
Nebent kokį norimą daiktą paslapčia nupirkdavau ar ką skanaus, naujo pagamindavau.

kazkada draugystes metiniu proga is zaros pirkau kelnaites ruzavas(pati mylimiausia mano spalvyte) su traktoriukais tai jam toks dziaugsmas buvo thumbup.gif thumbup.gif brangiausia ka esu iteikusi draugui tai bunant uoste danguje sviete viena zvaigztude ir istariau: zinok kai mes nebusim kartu visada ziurek i ta zvaigzde nes ja dovanoju tau ty mano zvaigzde Tau.. net asara nuriedejo.. dbr kai jis amerikoje kasdien raso kad ziuri ir galvoja apie mus wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mūsų staigmenos ne materialios rolleyes.gif Man labai patinka gaminti, o MB valgyti essen.gif Mažos staigmenėlės (kava ryte, karšta vonia žvakių šviesoj po darbo dienos ir t.t.) daug labiau sustiprina santykius nei brangios dovanos (na, bent jau mūsų..) wub.gif
Atsakyti
Man patinka padaryti kokia kartais staigmenele, kad ir valgyti skaniai isskirtinai padaryti prie zvakiu sviesos ir taures vyno.. smile.gif Rytoj taip zadu padaryti, kadangi bus jau 3m 6men, kaip mes kartu ir taip pat 1men kaip mes susituoke wub.gif Taciau manau, kad is savo vyro nesulauksiu net geles... verysad.gif
Atsakyti
Man vyras daro staigmenas. nesakau , kad labai daznai, o ir labai daznai daromos gal ir nebebutu staigmenos g.gif
As tai labai retai. Jauciu , reikes pasitaisyti. g.gif Nes kazkaip pagalvojau, kad reiketu dazniau. Is vyro daug daugiau staigmenu sulaukiu. wub.gif
Atsakyti
Oh tos moterys, kaip sako MB: bus ziedlapiai, svajos apie grubumus, bus grubumai svajos apie pinigus, bus pinigai svajos paie vejavaikius, bus vejavaikai, uzsimanys saugumo, bus saugumas, uzsimanys slaptu romanu...
Atsakyti
oi labai megstu savo vyrui daryti staigmenas,mes visada kiekviena men svenciam savo susipazinimo diena biggrin.gif tai viena vakara padariau skania vakariene,girliandom iskabinau visa kambari,ijungiau grazia muzika,oi kaip faina buvo kaip jam patiko,jis man irgi tuo paciu atsilygina biggrin.gif mes darom staigmenas viens kitam biggrin.gif
Atsakyti
zinoma darau, vaikus paliekame pas tevus ir ...
Atsakyti
darau,bet reciau negu jis... dabar pagalvojau,kad reiktu ir man pasistengti labiau... fainos jusu staigmeneles wub.gif
Atsakyti
anksciau darydavau, bet dabar nedarau nes nera jokio noro
Atsakyti