Manau kad vyras romantikas turetu buti jautrus. O jautrus vyras turi ir savu minusu. Tuo tarpu dauguma musu svajoja apie tvirta, emociju nepalauziama vyriski, kuris neskystu ir neverktu pernelyg daznai. matyt romantika su tokiais nesuderinama.

QUOTE (Rasma @ 2004 06 29, 14:55) |
planas "daryti viską, kad jam būtų gerai" |
Turbut ir darom viska taip "kad tik butu gerai" del to, kad kai jau jam tikrai bus gerai, kai jau prisirps visiskame komforte, sulauktume kazkokios malonios smulkmeneles - dovaneles.
O siaip jei i tema ir ne taip pesimistiskai, tai koki demesiuka parodote vyrams?
Gera vakariene, geles, laiskiukai, kas dar?
Na maniskis, tai megejas demesi rodyti, taciau kartais man atrodo, kad tas demesys siek tiek ne vietoj, netgi trikdo mane. Taciau apskritai, tai jis mane palepina, bet as ji... reciau... Negerai, reiktu susigriebti
O kas del vertinimo, tai pas mus susikloste tokia situacija, kad jei jau ka nors gero padarai tai dar pora kartu apie tai primeni "matai, koks as geras buvau ir ka padariau ir kaip stengiausi". Dazniausiai tai buna juoku formoj, bet kaip sakoma kiekvienam juoke 99% tiesos. Tokiu budu visos pastangos buna pastebetos ir vertinamos

O kas del vertinimo, tai pas mus susikloste tokia situacija, kad jei jau ka nors gero padarai tai dar pora kartu apie tai primeni "matai, koks as geras buvau ir ka padariau ir kaip stengiausi". Dazniausiai tai buna juoku formoj, bet kaip sakoma kiekvienam juoke 99% tiesos. Tokiu budu visos pastangos buna pastebetos ir vertinamos

Mano vyras visada man rodo demesi, nesa geles, raso meiles laiskelius..o as...tundra...visai pamirsau apie ji... po sunaus gimimo apsileidau visai, kazkokia paniurus ir nervinga pasidariau ( gal per daug uzsisedejau namie)
Man vyras geles nesa o as sedziu susiraukus

Na demesio mano brangiausiam tai tikrai netruksta (nors jo nuomones siuo klausimu neklausiau
)
, o man paciai... jauciu stoka... Bet dabar sunkus jam laikas (darbas, artimuju prieziura), tai negaliu ko ir reikalauti
...
Demesio perteklium niekad nesiskundziau, bet po truputi auklejas
. Is kitos puses, gal as per daug noriu? Vaizduote tai gana laki mano...

Demesio perteklium niekad nesiskundziau, bet po truputi auklejas

Yra romantisku vyru, tikrai yra - teko su jais maloniai pabendraut
. Galvojau, kad ir maniskis toks, bent jau iki vedybu tikrai buvo romantiskas. O po vestuviu, kaip sakoma, pasaka baigesi. Jau esu sakiusi vyrui, kad jei atsisuktu laikas, tikrai netekeciau uz jo
. Totalus regresas
.
Su maistu jau po truputi darosi isnaglejes - padarau koki makaronu apkepa, mesa spec. marinate ar siaip koki neiprasta pyraga, tai reakcija tebuna: "ir vel su savo eksperimentais, nesamonem, geriau taip ko padarytum". Padovanoju kokia smulkmenele - islaidauju. Tik kai koki saldumyna padovanoju nesiskundzia.
Ai, nusibodo... Kai jau truputi apciuopiamesni juodaji biudzeta turiu, pasikvieciu pati save i kavine, pvz., karsto sokolado, prisivalgau guminuku parke, nusiperku grazu atviruka, gelyte, nueinu i kina, pasidovanoju papuosaliuka, galu gale, kai lieku viena, prisikepu batono su cinamonu ir uogiene ar duonos su suriu, pasimurdau kvepiancioj vonioj (dabar tik nakti, kai mazius miega), ilendu nuoga i lova ir ziuriu TV, kaip kiti moka myleti... arba i pokalbius bent viena kompliemnta isgirst

Su maistu jau po truputi darosi isnaglejes - padarau koki makaronu apkepa, mesa spec. marinate ar siaip koki neiprasta pyraga, tai reakcija tebuna: "ir vel su savo eksperimentais, nesamonem, geriau taip ko padarytum". Padovanoju kokia smulkmenele - islaidauju. Tik kai koki saldumyna padovanoju nesiskundzia.
Ai, nusibodo... Kai jau truputi apciuopiamesni juodaji biudzeta turiu, pasikvieciu pati save i kavine, pvz., karsto sokolado, prisivalgau guminuku parke, nusiperku grazu atviruka, gelyte, nueinu i kina, pasidovanoju papuosaliuka, galu gale, kai lieku viena, prisikepu batono su cinamonu ir uogiene ar duonos su suriu, pasimurdau kvepiancioj vonioj (dabar tik nakti, kai mazius miega), ilendu nuoga i lova ir ziuriu TV, kaip kiti moka myleti... arba i pokalbius bent viena kompliemnta isgirst

o as visai megstu savo vyra palepinti, kartais kokia dovana netiketai padovanoju, ar pagaminu tai, ka jis labiausiai megsta
Yra ivairiausiu budu, svarbu, kad abiem butu gerai

Agneklimjan, kaip liuuudna pasidare skaitant apie guminukus parke kad vos i asaras nedejau
Niu nors taip moteris gali save pradziugint. As beje irgi sau rozyte neseniai nusipirkau... Kas pakels katinui uodega nei jis pats.

oi, geras, prisiminiau, pirmas mano vyras savotiškai suprato romantiką , tiesą sakant, neįvertino mano pastangų vienąkart, tai ilgam buvo numušęs ūpą
, buvo taip, dar buvom nevedę, mano tėvai kažkur pagaliau išvyko, aš paruošiau mylimajam vakarienę: spagečius su super skaniu,. daug laiko užimančiu padažu, kai jis atėjo , pasodinau prie stalo, gražiia paserviravau makaronus, sako "aš nealkanas"
, uždegiau žvakutę, sako" kažkaip tamsoka"
, buvau įjungus romantišką muziką, sako "kažkaip migdo, gal teliką įsijunkim"
, še tau, kad nori, visos pastangos, idėjos, noras padaryt staigmeną-perniek, aš nesuprasta ir nusivylusi

QUOTE (agneklimjan @ 2004 06 30, 03:01) |
Kai jau truputi apciuopiamesni juodaji biudzeta turiu, pasikvieciu pati save i kavine, pvz., karsto sokolado, prisivalgau guminuku parke, nusiperku grazu atviruka, gelyte, nueinu i kina, pasidovanoju papuosaliuka, galu gale, kai lieku viena, prisikepu batono su cinamonu ir uogiene ar duonos su suriu, pasimurdau kvepiancioj vonioj (dabar tik nakti, kai mazius miega... |
šito reikia, aš irgi taip darau ir savo dukras pratinu save mylėt, palepint, sau leist daugiau

O as dabar esu tiek pikta, kad net nenoriu rasyti visu aplinkybiu.
Stebiuosi, kaip Rasma po tokiu vyro repliku gali stengtis, myleti, galvoti apie staigmenas... Stengiuosi ir as, bet... Kazkokias tai pastangas, ypac po barnio, mano vyras traktuoja kaip silpnumo zenkla ar pralaimejima. Ir gal tai labai savanaudiska, bet noriu ir as to paties is savo vyro sulaukti...

mane kartais palepina, gelytem, vakariene, sokoladu ar pan. (draugas ne vyras(neturiu vyro)) o siandien sugalvojau ji pamaloninti- nupirkau kvepalus. atejau, sakau uzsimerk- padaviau pauostyti, klausiu kvepia? sako kvepia, tada paduodu kvepalus, o jis ir sako- kiek tau dabar sumoketi? turbut daug isleidai.
nu kaip gali po tokiu zodziu kazka dar stengtis daryti?
tiesiog zudo tokios replikos