Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia nagų lako spalva jūsų mėgstamiausia?

QUOTE(RainyDay @ 2013 08 29, 11:47)
Gal kas zinot koks pavadinimas to paskutinio opi? skaniai atrodo 4u.gif

Dar gali buti kazkuris is siu:

user posted image
is virsaus i apacia:

Have A Tempura Tan-trum

Miso Happy With This Color

Let Them Eat Rice Cake
Atsakyti
Juoda, raudona, ir nude.
Su kitomis spalvomis kiek esu eksperimentavusi, tai niekas netiko/nepatiko. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2013 09 01, 21:58)
Juoda, raudona, ir nude.
Su kitomis spalvomis kiek esu eksperimentavusi, tai niekas netiko/nepatiko.  schmoll.gif

man juoda rudeni/ziema pakeite tamsiai violetine,pilka,ruda,chachi..nors kazkada buvau jos didele gerbeja,dabar jau kazkaip per niuru ax.gif na o vasara man ji isvis nesiziuri..o kol jauna esu ,mastau reikia norisi isbandyt ir ryskias ,man ypac patiko sia vasara metine/turkio:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kumiko: 02 rugsėjo 2013 - 11:26
Man irgi, grazu dauguma aplink juoda, labai tamsus baklazanas, juodos tresnes spalva, labai tamsi sokoladine, arba labai tamsi rasaline melyna kuri seselyje atrodo kaip juoda, bet tiesiogiai juodas lakas manes netraukia. smile.gif Bet cia nuo zmogaus stiliaus priklauso, turiu drauge metaliste tai jai tas konkretus juodas be jokiu nukrypimu labai prie sirdies. smile.gif
Man patinkancios juodai ne juodos:

OPI Lincoln park after dark
user posted image

OPI William tell my about OPI
user posted image

OPI Honk if you love OPI
user posted image

OPI Black Cherry Chutney
user posted image

OPI suzi says da!
user posted image

OPI Incognito in sausalito
user posted image

OPI Nein! Nein! Nein! Ok Fine!
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 16 spalio 2013 - 10:18
Dar taip nemačiau, kad iš eilės eitų šitiek foto, ir visos man patiktų biggrin.gif Aš apie juodas - nejuodas biggrin.gif

Opi pavadinimai irgi kažkas tokio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 10 18, 09:01)
Dar taip nemačiau, kad iš eilės eitų šitiek foto, ir visos man patiktų biggrin.gif Aš apie juodas - nejuodas biggrin.gif

Opi pavadinimai irgi kažkas tokio biggrin.gif

Galiu tik paantrinti, nes visos šitos spalvos yra mano norų sąraše, tik kai kurias jų jau įsigyjau, kitos dar laukia savo eilės biggrin.gif
Atsakyti
Kazkaip pastaruoju metu patrauke ant balto lako. smile.gif Ne visai dengiancio, o tokio pusiau skaidraus pienisko, ir ne prancuziska daryt o kelis sluoksnius jo vieno det. ax.gif

Atsakyti
Megstamiausios mano nagu laku spalvos juoda ir raudona 4u.gif
Atsakyti
Paskutines savaites patraukė baklažano, slyvos, šokolado atspalviai. Raudona nusibodo...

Atsakyti
ai nezinau, man raudonos spalvos visi atspalviai per amzius klasika rolleyes.gif
Atsakyti
Pati mylimiausia ir vis nenusibostanti - ryškiai raudona ax.gif
Atsakyti
Atradau šią savaitę tamsiai mėlyną (royal blue) spalvą pvz. Dior Vernis #908 Tuxedo. Ją padengiu matiniu viršutiniu sluoksniu. Tobula.
Atsakyti