Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiška pirtis

QUOTE(soera @ 2007 01 13, 16:04)
tu cia kalbi apie Turkija ar ir Lietuvoj visa kompleksa kazkur galima gauti? unsure.gif Ajetus kaip ciotkai butu, nes vasara Turkijoj isbandziau tai vienas malonumas wub.gif Ypac kaip tas siltas putas leidzia ant kuno ir nusveicia thumbup.gif

Deja ne Tukijoj, Vilniuj Impuls+ Kareiviu g. 4u.gif
Atsakyti
man didelio ispudžio nepaliko tongue.gif man visos pirtys patinka thumbup.gif nebent tik kas negali pernešt karščio tai tada tikrai neliks abejingi rolleyes.gif
Atsakyti
Turkška pirtis yra JĖGA thumbup.gif thumbup.gif
Čia kalbu apie tikra turkiška pirtį.Kaip poilsiavome Turkijoje , tai nė dienos nepraleidau napasimegavusi jos malonumais.
Visai nepalyginti ką siulo Lietuviška pirtelių rinka .
Atsakyti
Na man Turkiska pirtis ir labai patiko. thumbup.gif
Atsakyti
As taip pat dievinu Turkiska pirti thumbup.gif
Atsakyti
turkiska pirtis geriausia tiems, kas nepakelia karscio, arba kam su sirdim prasti reikaliukai. Man labai patinka turkiska pirtis thumbup.gif
Atsakyti
O kai šveičia ir daro masažą su putom tai reikia viską nusirengti ar gali likti su maudymuku? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pempe @ 2006 01 23, 02:43)
Kur turkiska Kaune?

kaune esu buvus "Hermyje", ten ir viešbutis ir sporto ir SPA kompleksas. Ten ir sauna yra ir turkiška. Man abi patinka, kiekviena savotiška: saunoje kai būnu įsitrinu kūna pvz medum ar kitom priemonėm ir kūnas paskui thumbup.gif būna, o turkiškoje tik atsidaro poros, tai procedūras išėjus darausi blush2.gif
Atsakyti
Man turkiska thumbup.gif
Atsakyti
o kokie būtų jūsų atsiliepimai apie turkišką pirtį Fabijoniųkėse? turiu omeny, kas neperseniausiai buvo?
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2007 04 12, 13:02)
O kai šveičia ir daro masažą su putom tai reikia viską nusirengti ar gali likti su maudymuku? blush2.gif

Na tu jau kaip nori......as tai su triusikeliais buvau blush2.gif
Atsakyti
Girdėjau, kad Fabijoniškėse toks plaukuotas dėdė trina su putomis, o trindamas labai šnopuoja... doh.gif Draugė vieną kartą buvo, tai sakė daugiau neis
Atsakyti