QUOTE(Jolitaaa @ 2011 08 15, 17:12)
Katinų tokia prigimtis. Jie mėgsta kandžiotis, priklausomai nuo kiekvieno katino charakterio, nes tikrai ne kiekvienas katinas kandžiojasi, dauguma turbūt TAIP.
Mano pačios katukė kandžiojasi, bet tik tuomet, kai susinervuoja. Jeigu kas nors netinka, ji mėgsta savo pyktį išlieti draskydamasi ir kandžiodamasi ir būtinai- ant mano rankos. Ranka lieka kaip po karo; apdraskyta, apkandžiota ir tik manosios katės dėka.
Pas mane darbovietėj yra katinas. Jis labai ramaus būdo, atrodo geras iš pirmo žvilgsnio, glaustosi, myli moteris, nenulipa nuo rankų, mėgsta ir nori draugauti, jis draugiškas, sekioja iš paskos kaip šuniukas. Glosčiau, glosčiau aš jį, o tas kaip kando staigiai į ranką, taip ir įsikando, kad net paleist neketino. Teko per ausį stipriau kepštelti, nes skausmas buvo nepakeliamas. Aštriadantis tas katinas.
, bet puolė tai tikrai netikėtai ...
Tai čia matomai priklauso nuo katino charakterio. Ne kiekvienas katinas mėgėjas kandžiotis.
Mano pačios katukė kandžiojasi, bet tik tuomet, kai susinervuoja. Jeigu kas nors netinka, ji mėgsta savo pyktį išlieti draskydamasi ir kandžiodamasi ir būtinai- ant mano rankos. Ranka lieka kaip po karo; apdraskyta, apkandžiota ir tik manosios katės dėka.

Pas mane darbovietėj yra katinas. Jis labai ramaus būdo, atrodo geras iš pirmo žvilgsnio, glaustosi, myli moteris, nenulipa nuo rankų, mėgsta ir nori draugauti, jis draugiškas, sekioja iš paskos kaip šuniukas. Glosčiau, glosčiau aš jį, o tas kaip kando staigiai į ranką, taip ir įsikando, kad net paleist neketino. Teko per ausį stipriau kepštelti, nes skausmas buvo nepakeliamas. Aštriadantis tas katinas.

Tai čia matomai priklauso nuo katino charakterio. Ne kiekvienas katinas mėgėjas kandžiotis.
Kandziotis megsta visi katinai, kitas reikalas, kad seimininkai PRIVALO jam paaiskinti, kad katinas gali kandzioti zaisliukus, sniuriukus bet NETURI TEISES kasti zmogui. Jusu paminetais abiem atvejais katinai laiko savo "auksciau uz zmogu" ty jie save laiko gaujos vadais.
QUOTE(Next222 @ 2011 08 15, 19:07)
Pas anyta mano irgi tokia pati situacija, suzverejes katinas, beje, ruskis melynas, dabar jam 6 metai, kandziojasi nuo pat mazumes...zinoma, niekas jo neauklejo deramai...o dabar situacija baisi, neimanoma nei praeiti pro ji, baisus urzgimas, toks jausmas, kad namie tigra laiko
kojos, rankos iki krauju suestos...na, nezinau, nenormalu tai, sakykim kaip norim...su vyru jau galvojam plana kaip ji greiciau "nuskausminti", paimtume ir isveztume uzmigdyti, neimanoma taip gyventi su gyvunu vienam bute, juo labiau, kad ir vaikus paliekame pas juos kartas nuo karto...tikrai neketinu rizikuoti vaiku sveikata del beprocio katino. Pati labai myliu kates ir nesu kazkokia gyvunu skerdike, kaip galejo pasirodyti, tiesiog viskam yra ribos 

Su anytomis sudetinga

o jums siulau nuvaziavus pas anyta pasinesioti puodeli su vandeniu. arba tuscia bambali nuo mineralinio ir jei puola tiesiog duoti atkirti. Nes 6 metu katina sunku bus peraukleti.
Net geriau siulau tuscia bambali kad jei puls galetumet ji nuginti tuo bambaliu.