Įkraunama...
Įkraunama...

Katinas kandžiojasi

QUOTE(Next222 @ 2011 08 15, 20:07)
Pas anyta mano irgi tokia pati situacija, suzverejes katinas, beje, ruskis melynas, dabar jam 6 metai, kandziojasi nuo pat mazumes...zinoma, niekas jo neauklejo deramai...o dabar situacija baisi, neimanoma nei praeiti pro ji, baisus urzgimas, toks jausmas, kad namie tigra laiko  fear.gif  kojos, rankos iki krauju suestos...na, nezinau, nenormalu tai, sakykim kaip norim...su vyru jau galvojam plana kaip ji greiciau "nuskausminti", paimtume ir isveztume uzmigdyti, neimanoma taip gyventi su gyvunu vienam bute, juo labiau, kad ir vaikus paliekame pas juos kartas nuo karto...tikrai neketinu rizikuoti vaiku sveikata del beprocio katino. Pati labai myliu kates ir nesu kazkokia gyvunu skerdike, kaip galejo pasirodyti, tiesiog viskam yra ribos  nono.gif

kastruotas?
Atsakyti
taip katinas yra iskastruotas
Atsakyti
QUOTE(Jolitaaa @ 2011 08 15, 18:12)
Katinų tokia prigimtis. Jie mėgsta kandžiotis, priklausomai nuo kiekvieno katino charakterio, nes tikrai ne kiekvienas katinas kandžiojasi, dauguma turbūt TAIP.
Mano pačios katukė kandžiojasi, bet tik tuomet, kai susinervuoja. Jeigu kas nors netinka, ji mėgsta savo pyktį išlieti draskydamasi ir kandžiodamasi ir būtinai- ant mano rankos. Ranka lieka kaip po karo; apdraskyta, apkandžiota ir tik manosios katės dėka.  4u.gif

Katino prigimtis - medžioti, o ne kandžiotis

nevalia leisti kad drąskytų ir kandžiotų ranką, koją, veidą ar kitą kūno dalį, su tuo reikia kovoti
Atsakyti
QUOTE(Next222 @ 2011 08 15, 20:20)
taip katinas yra iskastruotas

keista, kada kastravot?kiek buvo laiko katinui?
kokiu auklejimo priemoniu emesi anyta?
negi taip is kart nurasot katina?
ar visada buvo katinas toks agresyvus?
o, gal pasikeite kas nors?nauji seimininkai, nauja aplinka, augintiniai???
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2011 08 15, 20:25)
Katino prigimtis - medžioti, o ne kandžiotis

nevalia leisti kad drąskytų ir kandžiotų ranką, koją, veidą ar kitą kūno dalį, su tuo reikia kovoti

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Next222 @ 2011 08 15, 19:07)

Auklėti katiną reikia. Katinas save laiko visų bosu. Yra tema ''Kaip užsiauginti gerą katę''. Ten yra daugybė gerų patarimų.
Atsakyti
nieko jau ten rimto nebeisgalvosi, uzsileide katina "ant galvos" kaip reikiant, paimti ant ranku nei nesvajok, liksi invalidas, dar akis isdraskys...o anyta vistiek katino gaili, jokiu veiksmu nesiima, sako gaila katino...mes jau simtus kartu kalbejom apie tai, bet beprasmiskai...super hyper geras zmogus ji yra, geriau jau tegul katinas kanda, bet atgal jokio atoveiksmio nesulauks jis... supraskit, ne man ja mokyti smile.gif mano visai kitoks poziuris i gyvuna, nieku gyvu neuzsileisciau katina sitaip...
Atsakyti
QUOTE(Next222 @ 2011 08 15, 20:40)
nieko jau ten rimto nebeisgalvosi, uzsileide katina "ant galvos" kaip reikiant, paimti ant ranku nei nesvajok, liksi invalidas, dar akis isdraskys...o anyta vistiek katino gaili, jokiu veiksmu nesiima, sako gaila katino...mes jau simtus kartu kalbejom apie tai, bet beprasmiskai...super hyper geras zmogus ji yra, geriau jau tegul katinas kanda, bet atgal jokio atoveiksmio nesulauks jis... supraskit, ne man ja mokyti  smile.gif mano visai kitoks poziuris i gyvuna, nieku gyvu neuzsileisciau katina sitaip...

O neišeitų pakalbėti su anyta, kad negerai, jog katinas taip puola, kad nenorite, jog vaikus sužalotų?
Aš myliu katinus, bet sutinku, kad šitaip užleisti ant galvos nėra gerai...
Atsakyti
na ne toks ji zmogus yra, nepaaukles katino tikrai...per daug gaila jai doh.gif
Atsakyti
Mano katinas kandžiojasi ir nejuokais, jis su tokia jėga kanda, kad dabar vaikščioju su mėlyne ant rankos, labai gaila, kad palikau fotoaparato laidą pas tėvus, įdėčiau parodyti, turbūt niekas nepatikėtų, kad tai padarė katinas, bet būtinai dar sugįšiu į šią temą, su baisia nuotrauka verysad.gif smile.gif
Auklėju jį visom priemonėm, tačiau niekas nepadeda schmoll.gif
Atsakyti
mano kaciukas 4men ir kandziojasi tik kaip zaidziam , kazin ar nepripras veliau kandziotis g.gif gal nepasiduoti ikandimams jau nuo dabar ?
Atsakyti
QUOTE(^Braškytė^ @ 2011 08 17, 07:06)
mano kaciukas 4men ir kandziojasi tik kaip zaidziam , kazin ar nepripras veliau kandziotis  g.gif  gal nepasiduoti ikandimams jau nuo dabar ?

Neleiskit kąsti, aš savo mažyliams nuo pat mažens draudžiu kandžiotis, už kiekvieną pabandymą, gauna sprigtą per ausį. Suprantu kol kačiukas mažas, atrodo neskauda ir juokinga, bet vėliau užauga ir kąsti į ranką ar koja tampa bjauriu įpročiu
Atsakyti
QUOTE(<...Neringa...> @ 2011 08 16, 12:02)
Mano katinas kandžiojasi ir nejuokais, jis su tokia jėga kanda, kad dabar vaikščioju su mėlyne ant rankos, labai gaila, kad palikau fotoaparato laidą pas tėvus, įdėčiau parodyti, turbūt niekas nepatikėtų, kad tai padarė katinas, bet būtinai dar sugįšiu į šią temą, su baisia nuotrauka  verysad.gif  smile.gif
Auklėju jį visom priemonėm, tačiau niekas nepadeda  schmoll.gif

Matyt nevisai tinkamai auklejat. Teisingas "gavimas atgal" lemia, kad katinas paprasciausiai bijo kasti. vadinasi jusu 'atsakomoji reakcija" nera tokio pat lygio ir katinas nemato jumyse stipresnio uz ji zmogaus.
Elementariai pasidekite tuscia bambali nuo mineralinio ir trenkite atgal su juo. Dar nemaciau katino, kuris gaudamas i galva su bambaliu jo neishsigastu. As nekalbu apie "pakutenima" as kalbu apie smugi, kuris sukelia dideli ir baisu (katinui) garsa.
P.S. pasibandykite su tuo bambaliu pamusti sau i koja pamatysite kad skausmo nera yra tik baisus garsas.

QUOTE(^Braškytė^ @ 2011 08 17, 06:06)
mano kaciukas 4men ir kandziojasi tik kaip zaidziam , kazin ar nepripras veliau kandziotis  g.gif  gal nepasiduoti ikandimams jau nuo dabar ?

jep jau nuo dabar pradekit su tuo kovot. Pirstas i gerkle labai geras budas tokiam maliavkai. Papurtymas uz kupros pakelus, apsnypstimas ir numetimas ant zemes irgi padeda susivokti, kad kasti nelabai gerai biggrin.gif
Atsakyti