Įkraunama...
Įkraunama...

Katinas kandžiojasi

Skaitau pasisakymus, ir taip gera darosi mirksiukas.gif Galvojau, kad tik mano tokia pasiutusi katė. Pasirodo yra ir dar baisesnių. Kaip gerai, kad užvedėte šią temą 4u.gif Pagal pasakojimus, susidaro įspūdis, kad katinai pasiutesni už katytes. Gal man tik taip rodosi? Spalva manau, neturi įtakos? Bandau analizuoti moksliškai. Ar yra čia kokios nuspėjamos tendencijos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sparow @ 2006 02 08, 14:07)
Mante, rimtai užsiimk auklėjimu kol nevėlu, nes bus kaip mano tetos katinu: iš keptuvės traukia tebekepančius karbonadus. Tikra ta žodžio prasme doh.gif

as jaus auklejimu neuzsiimsiu tikrai schmoll.gif nes ji ne mano, tik sugyventine mano biggrin.gif
kas del maisto tai besote ji kazkokia, valgai ka nors tai lenda i burna tiesiog.. drauge kaciu myletoja baisiausia, sako, kad sert reik, sert gyvuneli, nu ale kad seriam pakankamai.. pilna bliuda maisto turi ir vistiek lenga i burna.. jei geri ka is puodelio, tai gauni dar ir mikrobu biski, nes kol dasiekia tol laka.. doh.gif
Atsakyti
Vakar priglaudziau kaimynu palikta katina, tai dar nezinau jo charakterio. Siaip tai jis labai draugiskas, meilinasi prie visu. Bet kartais pats ateina ant keliu meilinasi, murkia, ranka laizo... ir kanda i ta vieta kur laize. Kazkaip visada taip buna i riesa. Nezinau, lyg esu girdejus kad katinai gali kast ten kur pulsas yra unsure.gif .... Na net nezinau, bet man net nejauku su juo, taip jau atrodo toks gerutis, taip meilinasi ir stai kanda g.gif bet ne siaip grybsteli o normaliai krimsteli ir nenori paleist, ziuri taip keistai... Gal jis koks nesveikas? Gal ne siaip sau kaimynai jo nesiveze i savo nauja buta kur issikrauste??... Ar esat kuri su tokiu reiskiniu susidurus? verysad.gif
Atsakyti
Su tokiu "reiškiniu" reikia kovoti sprigtais į nosį wink.gif Ir toks "reiškinys" vadinamas - išpin**jimu wink.gif
O kas dėl kandimo į tą vietą, kur pulsas, tai gal tik tiek tiesos, kad katinai dažniausiai žaidžia ir puola tai, kas juda kruta biggrin.gif Bet nuo tokio kandimo į ranką, tai reikia atpratint ir kuo greičiau, kol dar rankos tavosios neatrodo kaip po karo.
Atsakyti
Bet zinai kai katinas kol kas dar svetimas tai net labai baugu pasidaro doh.gif toks geras geras ir staiga kanda, as tai numetu ji nuo saves tada, o jis taip ziuri piktai i mane ir vel taikos paciupt uz tos rankos, tikrai neatrodo kad zaidzia..
Nezinau man jau pradeda atrodyt kad teks apsiramint ir atsisakyt to kysiaus, nesu kogero tokia gera.. Toks geras ir vargsiukas atrode kai lauke buvo, o kai namo parsinesiau matau, kad labai jau negraziai jis su manim kartais elgiasi unsure.gif Kogero jam ir lauke paliktam nebuvo taip blogai, teks jauciu ji siandien grazint i kiema, kol dar nepripratom vienas prie kito g.gif
Atsakyti
unsure.gif matau niekas nenori su manim bendraut verysad.gif
Katinas vis dar su manim (beje pasirodo tai ne katinas o kate doh.gif ), bet ji taip praso i lauka, nenoriu isleist, nes grys nesvari, tegul pratinasi buti namuose ax.gif
O gal vis delto jai geriau lauke??
Atsakyti
mes visokiausius būdus išbandėm, kad atpratintume savo katiną kandžiotis, o jis vistiek mėgsta pakramsnoti mums rankas arba kojas doh.gif o užsižaidęs tai ir skaudokai įkanda verysad.gif spėju naivu tikėtis, kad jis iš tokių "žaidimų" išaugs.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cheery: 01 liepos 2006 - 22:16
QUOTE(Onora @ 2006 01 17, 21:05)
Katinui 8 mėn. Jau beveik nebesidrasko, bet puldinėja mane ir kanda  g.gif
Pribėga tiesiog, ikanda ir sprunka arba atsitraukia ir užsimerkia, nes bijo gauti per snukutį.

Ar jūsų katinai kandžiojasi irgi?
Ar išaugs iš tokio elgesio?

Nepergyvenk ne tavo vienos tikrai, mano irgi jungiasi prie kandziotoju kompanijos biggrin.gif
Atsakyti
mano irgi jungiasi clap.gif mano katinas kažkodėl kandžiojasi tik rytais, kaip miegam doh.gif aš tą jo kandžiojimąsi priimu kaip žaidimą, tik mano draugas labai ant jo barasi, bet mušti tai neleidžiu smile.gif manau, kad ir nemušus galima išauklėti biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,
mano Fifai 5 menesiai.. ir vis dar kandziojasi. mano rankos ir kojos kaip po karo. bet as jau drasiai vaikstau issinuoginus, ne svisi supranta.. biggrin.gif
bet vat ka daryti, as jau nebezinau. kazkas patare papurtyt kiekviena karta kai ikanda, tai zinokite, jis dar piktesnis pasidaro, taip palenkia galva primerkia akis, ir tada pacioje netikeciausioje vietoje puola is visos sirdies ir issisiurbia i viena vieta.
jau tada nebeiskenciu duodu per nosi, o jis nulekia, pasislepia ir ziuri kaip as purtau ta vieta kur jis kanda.
toks ispudis, jog cia zaidimas. meginau skirti dar daugiau demesio, sakau, gal nuo demesio stoko.. bet pasirodo ne. kad ir kiek su juo zaisciau, ar jam kitaip demesi rodyciau, jis vis tiek kandziojasi..
o geriausiai kai bunu isvykusi ilgesniam laikui- grizus jis visada kaip reikiant apkandzioja, bet cia suprantu, kad jis pyksta kad manes ilgai nera..
o kaip nuosirdziai jis i kulna kanda, tai net atplest neimanoma...
nebezinau, kartais neviltis apima ir noras nuvezt i kaima..
Atsakyti
Kai kas prisimena kodėl aš savo Tabatą vadindavau ragana-baisuokle. Žiauriai draskydavosi ir kandžiodavosi. Mažiau kandžiodavosi tik patrumpinus nagučius (matyt, jai tas veiksmas asocijavosi "neturiu nagų, tai negaliu kandžiotis" lotuliukas.gif ) Daug būdų išbandžiau: purkštukas, sprigtukas, šnypštimas, "mamos" bausmė (pirštais "škvarnyką" papurtyt). Tai mano katė priimdavo kaip iššūkį. Šokdavo į akis tiesiogine to žodžio prasme. Verkiau daug ir dažnai: myli tą šmikę visa širdim, o ji kaip Leninas į buržuaziją žiūri. ....

...neišsiplečiant, tai kokia šilkinė dabar wub.gif . Kokiomis priemonėmis? Ignoravimu ir "pabaigtomis motinystės atostogomis". Auklėjimu užsiėmė šuo, kuris beje, pats didžiausias autoritetas jai biggrin.gif

O apie barimus, tai ir dabar, jei tik drausminu, tai žiūri įžūliai į akis ir letenas kiša ten kur negalima, pvz. į akvariumą ar per gėlių lapus boksuoja schmoll.gif
Atsakyti
labut visoms!
pagalvojau, kad vertetu su jumis pasidalint viena skaudzia istorija verysad.gif
zodziu, kai dar buvau maza, mano senele parsinese is sklepo toki laaabai grazu juoda juoda katinuka... nu ir mylejo ji be galo be krasto, taciau kuo tas katinukas labiau augo, tuo daugiau arsesnis daresi. jei kas nors ateidavo i svecius, ji butinai reikedavo uzdaryti, nes jis visiems baime kele, o bijoti buvo del ko...
tai va, nezinau ne vieno musu gimines nario, kuris nebutu apkandziotas to padarelio (zinoma, isskyrus mano senele, jie kazkaip susisnekejo g.gif )
isimintiniauti 2 atvejai: 1) dedei perkando naga; 2) mamai buvo isikibes i gerkle! patikekit, nedaug truko, kad perkastu... siubas kazkoks, kaip db atsimenu ta vaizda...
o visu kt puldinejimu, isikabinimu dantimis ir nagais ne neminesiu. kad ir kaip myliu katinus, bet su tuo niekaip negalejau susidraugaut...
liudniausia tai, kad po mociutes mirties, senelis garsuji Juocki paskandino... sad.gif
buvo svarstymu, kad i kaima isvezti, bet visi suprato, kad tokiu atveju ne tik aplinkines kates butu ispjautos...
bet vis tiek iki siu dienu, prisiminus sia istorija, gaila man Didziojo Juockio... verysad.gif o tkart sklepe atrode toks vargsiukas, palieges ir taip prasesi meiles bei globos...
tad tokia ir istorija...
Atsakyti