Mama jau susodino ir mano, ir savo. O pažįstamos jau gražiai sudygę, su lapeliais

Net nežiūrėjau, kaip maniškės peržiemojo

Aš savo apžiūrėjau-gyvos
ir tai jau gerai
žiemojo rūsy..

QUOTE(mumrikas @ 2012 03 25, 20:38)
o kodėl iš kart rūsyje nelaikėt
kanų šaknys negali būt minusinėj temperatūroj, o jei garažas nešildomas per didžiuosius šalčius keli laipsniai minuso tikrai būna 

tai va, kad artejant tiems didiesiems salciams perbazavau i rusi

QUOTE(vera.vera @ 2012 03 25, 20:48)
Patirtis įgyjama per patirtas klaidas

ale vakar paskambino drauge - ir sake pas juos puikiai perziemojo visos kanos ir jau leidzia uglius, tai sioj savaitej atves man

beje, ji nenustebo, kai pasakiau kad ne viena neisliko, nes sake patys kelias ziemas bande skirtingas vietas, kol atrado tinkama - pas mociute

QUOTE(Kulke @ 2012 03 26, 16:19)
Mano kanai bujoja
Suka jau po trecia didziuli lapa
O iki sodinimo lauke dar menesis koks, kaip juos pristabdyt? 

Man pernai taip buvo,truputį per anksti pasodinau,tai kai jau reikėjo sodint į lauką,buvo gan didžiuliai

QUOTE(Kulke @ 2012 03 26, 16:19)
Mano kanai bujoja
Suka jau po trecia didziuli lapa
O iki sodinimo lauke dar menesis koks, kaip juos pristabdyt? 

Iki sodinimo lauke tikrai ne mėnuo, o mažiausiai pusantro

as niekada kanu nebedaiginu i indus.sodinu balandzio pabaigoje i pastovias vietasi ir graziausiaiuzauga , suzydi, o siaip ziurek istysdavo,o isnesus vejai dideli vis buna ,tai labai suvargdavo,nebegrazus palikdavo
QUOTE(Astersita @ 2012 03 27, 11:50)
Iki sodinimo lauke tikrai ne mėnuo, o mažiausiai pusantro
kam gi taip anksti skubate daiginti kanas?
Aš tik šiandien ruošiuosi saviškes traukti iš rūsio ir pradėti daiginti 

Pernai sodinau laukan balabdzio 27, viskas gerai buvo, nenusalo, bijojo. But buvus mano valia irgi tik dabar traukciau is rusio, bet pabijojau salnu, parsinesiau i kambari ir jie pradejo busti. nebegalejau daugiau laikyti dezese.
QUOTE(Kulke @ 2012 03 27, 16:04)
Pernai sodinau laukan balabdzio 27, viskas gerai buvo, nenusalo, bijojo. But buvus mano valia irgi tik dabar traukciau is rusio, bet pabijojau salnu, parsinesiau i kambari ir jie pradejo busti. nebegalejau daugiau laikyti dezese.
Na tada jums pasisekė, kad nesušalė pasodintos kanos tokiu laiku, turbūt jūsų krašte šilčiau

http://public.fotki....s/dscf7793.html
jei kanos būtų buvusios jau pasodintos, tai ko gero būtų tekę su jomis atsisveikinti

QUOTE(Astersita @ 2012 03 27, 17:03)
Na tada jums pasisekė, kad nesušalė pasodintos kanos tokiu laiku, turbūt jūsų krašte šilčiau
Pas mus pernai gegužės 3 dienos rytas va koks buvo:
jei kanos būtų buvusios jau pasodintos, tai ko gero būtų tekę su jomis atsisveikinti

Bet kanos gali ir pastovėti lauke,šalnom esant kur prieangį gali pernakvot,ne agurkas,kad ir neaugs,tai ir nenumirs.Tik neprilieti gausiai reiktų tokiu atveju...