Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai (27 tema)

QUOTE(blaze @ 2010 09 08, 09:13)
O aš buvau prisiskaičius kaip reiks tik ant košyčių ir sriubyčių gyvent, galvoju, va pagaliau šiek tiek gal numesiu kilogramų ale kur tau, valgiau ir valgau viską tik turbūt dar didesniais kiekiais lotuliukas.gif  doh.gif neesu mazochistė, bet kai skauda džiaugiuosi, nes įsivaizduoju kad dantys kažkiek juda lotuliukas.gif

lotuliukas.gif aš naivuolė irgi taip galvojau biggrin.gif sakau, ot bus gera proga rinkę kitą numest šalin biggrin.gif mhm, kurgi ne..pamėgau ir selgos sausainius, kurie arbatoj pamirkyti dar minštesni tampa, labai gerai visokie sūriai, šokoladai valgosi biggrin.gif
valgau ir lieknėju biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif (gerai būtų) biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes.. 4u.gif

QUOTE(ajaja @ 2010 09 07, 12:57)
sveikute  4u.gif

man rytoj vizitas. siaip centras apie 1 mm nesutampa ir turbut nesutaps. ir sukandus skirtingai man jauciasi desine ir kaire puse. desinej turbut visi dantys vienas i kita remiasi (virsutiniai i apatinius), o kairej keli nesueina, tai manau nelabai geras sakandis. is isores nesimato, bet as sukandus jauciu.
bandysiu paaiskinti gydytojui rytoj.
apie nuemima manau anksti sneketi.

kaip ten tau kreivai dygsta, i kuria puse kreivai? jei kitu dantuku nestumia niekur, gal del to ir nekliuna  g.gif
o kaip siaip dantukai tavo?

na kaip vizitas praejo?
na gal dar susireguliuos viskas kaip turi buti...wink.gif

vienas arciau zando dygsta..nzn ar cia kreivumas ar nea..bet nera lanke su kitais dantukais..bet pastebejau kad kai pleciasi zandikaulis..tie visi kurie breketuoti baigia susivienodint su tuo protiniu...tai gal jis cia taisiklingai vienintelis dygsta pas mane:DDnzn:D..nesake nieko..as pati sugalvojau kad kreivas biski protinis:)

skauda vis dar po paverzimo..jau savaite .. ax.gif juda kazkas..tieseja..i veidrodi paziuriu vienaip atrodo ..ant fotiko kitaip..blykste visus trukumus parodo.. ax.gif
yra nuotraukyciu kelios fotki.com..
bet bijau kad man tas vienas nuskiles priekinis vis neatsistato i vieta.. doh.gif uztrauke tuos tarpus..ir vel jam nera kur issitiesint.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2010 09 08, 11:55)
Sveikutes.. 4u.gif
na kaip vizitas praejo?
na gal dar susireguliuos viskas kaip turi buti...wink.gif

..i veidrodi paziuriu vienaip atrodo ..ant fotiko kitaip..blykste visus trukumus parodo.. ax.gif
yra nuotraukyciu kelios fotki.com..
bet bijau kad man tas vienas nuskiles priekinis vis neatsistato i vieta.. doh.gif uztrauke tuos tarpus..ir vel jam nera kur issitiesint.. g.gif

paziurejau nuotraukeles, labai pasitiesine dantukai thumbup.gif visi jau graziai lanke stovi. apatiniai irgi lanke, bet virsuneles lyg nevienodos? ar cia tik taip pasirode? g.gif
o kuris ten pirmukas ne vietoj? man ten viskas lyg ir vietoj, tik kad vienas truputuka ilgesnis blush2.gif

as kaip suprantu tu ten nesukandus dantuku nuotraukose? nufotkink kaip pilnai sukandus atrodo, kaip ten virsutiniai ant apatiniu uzeina blush2.gif

o del veidrodzio ir fotiko tai visada skirtingus vaizdus matysi. deja fotikas visus trukumus isryskina. bet as manau, kiti zmones musu dantukus mato, ne kaip fotkese, o kaip veidrody smile.gif ir isvis gal dar grazesnius musu dantukus mato, nes nezino visu trukumu prie kuriu mes pacios kabinames blush2.gif

as po vizito smile.gif si karta dave elastiku. nesioti diena ir nakti. kad pataisyti sakandi, na kad virsutiniai ir apatiniai dantukai normaliai sueitu. sake desinej viskas daugmaz normaliai, kaire reikia truputuka patempti. sekantis vizitas po rugsejo 29d. sake jau neilgai liko nesioti smile.gif
o del centro nieko nesake, manau taip ir liks mazdaug 1mm nesutapes. bet man is pat pradziu sake, kad taip bus, tai neimu i galva. reiks kada nusifotkinti pasirodyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaja: 08 rugsėjo 2010 - 16:07
QUOTE(ajaja @ 2010 09 08, 12:15)
man lygiai tas pat  drinks_cheers.gif

as tom dienom taip saves vargses gailiu, kad irgi dar daugiau valgau ir dar visokiu negeru dalyku (pvz sokoladu kurie patys burnoj tirpsta)  blush2.gif

aš irgi tik įsidėjus save sugebėjau palepinti visa plytka šokolado doh.gif biggrin.gif

QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 09 08, 13:11)
lotuliukas.gif  aš naivuolė irgi taip galvojau biggrin.gif  sakau, ot bus gera proga rinkę kitą numest šalin biggrin.gif mhm, kurgi ne..pamėgau ir selgos sausainius, kurie arbatoj pamirkyti dar minštesni tampa, labai gerai visokie sūriai, šokoladai valgosi biggrin.gif
valgau ir lieknėju biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif (gerai būtų) biggrin.gif

Skaitau ir seilė tįsta dėl visokių skanumynų blush2.gif reiks ir man nusipirkt sausainių pasidietinsiu kada nors vėliau hihihi.gif

O kaip su kramtoške? Galima ją valgyti? Bijau ir į burną dėtis, kad paskui nepriliptų, nežinočiau kaip išlupt biggrin.gif

P.s. aš dantis kuo daugiau nužiūrinėju tuo daugiau trūkumų ir matau, seniau buvo geri dantys ir niekas man juose nekliuvo, o dbr kosmosas, ten kreiva, ten atsikišę, ten ilgiau, ten trumpiau ir t.t. mega_shok.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blaze: 08 rugsėjo 2010 - 16:40
QUOTE(ajaja @ 2010 09 08, 17:04)
et as manau, kiti zmones musu dantukus mato, ne kaip fotkese, o kaip veidrody smile.gif ir isvis gal dar grazesnius musu dantukus mato, nes nezino visu trukumu prie kuriu mes pacios kabinames  blush2.gif

Būtent smile.gif
Papildyta:
QUOTE(blaze @ 2010 09 08, 17:39)
O kaip su kramtoške? Galima ją valgyti? Bijau ir į burną dėtis, kad paskui nepriliptų, nežinočiau kaip išlupt biggrin.gif

Galima smile.gif bet aš susidėjus breketus atpratau jas kramtyti, anksčiau nuolat su kramtoma bunoj būdavau wink.gif skaudėjo man, tai negalėjau aš jų kramtyt, dabar neskauda, bet jau jokio noro nebeliko, geriau tic tac kokius valgau
Atsakyti
sveikutes:)Kas kita temele kurs?
Atsakyti
QUOTE(*sunshine* @ 2010 09 08, 18:26)
sveikutes:)Kas kita temele kurs?

Aš už bausmę lotuliukas.gif
Atsakyti
Na va jus kokios apsisvietusios, as tai nieko nezinojau kas ten ir kaip bus, vyro klausiau ar skaudejo kai breketus turejai (jis kai vaikas dar buvo nesiojo), tai sako nea. Tai as juo ir patikejau, bet dabar jauciu kad jis jau pamirses tuos visus pojucius smile.gif O del valgio tai as i darba nesugalvociau net ten kokiu kosyciu ar dar ko detis, pas mus nei mikrobanges nei saldytuvo nera tai tik sumustiniais ir maitinuosi, o obuolys tai is ipratimo kazkaip, bet dabar jau reiks mest ji turbut, kokiu minkstesniu vaisiu nusipirksiu. Aciu merginos kad paguodet, dabar lauksiu kai viska sudes ir pripras mano zabtai prie viso sito rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, buvau pas ortodontą, paveržė vielutę, ir sakė, jog net jei atsilaisvina- nieko baisaus, tipo kaulas turi priprast prie 'pasislinkimo' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Takje @ 2010 09 07, 22:38)
Sveikos, breketininkes 4u.gif
Na ka, jungsiuos ir as pamazu prie jusu burelio. As su breketais dar tik pradedu vargti, uzdejo man keturis ziedus ant kruminiu ir gumu prikaisiojo kad kita savaite dar keturis uz tu dantu galetu uzdet, tai nezinau kaip jums buvo bet man pojuciai tai kosmariski. Kiekvienas kasnis didziausia kancia, tie metaliniai astrus issikisimai nuo ziedu man zandus is vidaus raizo, skruostus gal 10 sykiu per diena isikandu, dantis skauda, zandikaulis nesueina tai obuoli visa pusalandi valgau.. O kai pagalvoju kad dar tik pradzia visu kanciu tai net rankos nusvyra cray.gif Mano siaip dantys ner labai kreivi, tik labai dideli ir i prieki siek tiek atsikise ir kadangi paauglystej viena iltini rove ir i jo vieta is virsaus kita stume tai visas centras i ta puse pasisilinko kur vietos daugiau atsirado. O siaip as manau kad man vietos burnoj nelabai uztenka nes raus sake dar du dantis sone ir viena apacioj prieky, tai mane tas ziauriai isgasdino. Ar kam nors is jusu su tuo teko susidurt? Na siaip tikiu kad ten viska graziai sustumdys ir nuslifuos bet iki to laiko tai reiks treniruotis nerodant dantu sypsotis nes as kai nusisypsau tai maza nepasirodo biggrin.gif Bet del to ir noriu susitvarkyt nes tada nors ir rodysiu dantis savo bet nors lygius. Tai va tik ta mintim ir guodziuos kai is skausmo sumustinis gerklej stringa smile.gif

Pirmą kartą girdžiu, kad tiek daug žiedų deda??? Tai kiek tu jų iš viso turėsi? Nes kažkaip bent kiek aš žinau, tai daugiausia žiedai keturi būna... g.gif ar aš čia kažko dar nežinau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 09 08, 18:59)
Pirmą kartą girdžiu, kad tiek daug žiedų deda??? Tai kiek tu jų iš viso turėsi? Nes kažkaip bent kiek aš žinau, tai daugiausia žiedai keturi būna... g.gif ar aš čia kažko dar nežinau?  biggrin.gif

As irgi galvojau kad keturis tik deda, bet man tuos keturis uzdejo ant, cia jeigu nuo vidurio skaiciuoju, sesto danties ir paskui dar gumu prikaisiojo ir sako - 'kita karta ant septinto danties desim', tai as irgi biski pasimetus likau, galvoju - o *****, dviguba kankyne laukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 09 08, 18:04)
paziurejau nuotraukeles, labai pasitiesine dantukai  thumbup.gif  visi jau graziai lanke stovi. apatiniai irgi lanke, bet virsuneles lyg nevienodos? ar cia tik taip pasirode?  g.gif
o kuris ten pirmukas ne vietoj? man ten viskas lyg ir vietoj, tik kad vienas truputuka ilgesnis  blush2.gif

as kaip suprantu tu ten nesukandus dantuku nuotraukose? nufotkink kaip pilnai sukandus atrodo, kaip ten virsutiniai ant apatiniu uzeina  blush2.gif

o del veidrodzio ir fotiko tai visada skirtingus vaizdus matysi. deja fotikas visus trukumus isryskina. bet as manau, kiti zmones musu dantukus mato, ne kaip fotkese, o kaip veidrody smile.gif ir isvis gal dar grazesnius musu dantukus mato, nes nezino visu trukumu prie kuriu mes pacios kabinames  blush2.gif

as po vizito  smile.gif  si karta dave elastiku. nesioti diena ir nakti. kad pataisyti sakandi, na kad virsutiniai ir apatiniai dantukai normaliai sueitu. sake desinej viskas daugmaz normaliai, kaire reikia truputuka patempti.  sekantis vizitas po rugsejo 29d. sake jau neilgai liko nesioti  smile.gif
o del centro nieko nesake, manau taip ir liks mazdaug 1mm nesutapes. bet man is pat pradziu sake, kad taip bus, tai neimu i galva. reiks kada nusifotkinti pasirodyti.

na ir aplininiai sako tiesus..bet man jie dar kreivi..
jo vienas ilgesnis..nuskiles taip istrizai..
ir paziejus nuo saknu..vienas auksciau lyg stovi kitas zemiau..per milimetra..tai tas ilgesnis man dar kreivas..toks pasisukes per koki 3mm..o tas kitas per 1mm..
noriu kad butu tiesus:)
nebepamenu ar as ten sukandus doh.gif oki nufotkinsiu:)) kad nepilnai man rods

taio zodziu del to nuskilusio..sake gal paslifuos lb nedaug..bet siaip kogero gali tekti ir paplombuoti.. g.gif o as teip nenoooooriu..smile.gif
jei kada nors sugalvosiu balintis tai saaakes tada persiplombuot..kankint ta dantuka..bet jei taip atrodys kaip db tai ir netenkina manes..teks jauciu rinktis varianta toki koks bus geriausias ir graziausias verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinar: 08 rugsėjo 2010 - 20:48