QUOTE(Tinar @ 2010 09 08, 11:55)
Sveikutes..
na kaip vizitas praejo?
na gal dar susireguliuos viskas kaip turi buti...
..i veidrodi paziuriu vienaip atrodo ..ant fotiko kitaip..blykste visus trukumus parodo..
yra nuotraukyciu kelios fotki.com..
bet bijau kad man tas vienas nuskiles priekinis vis neatsistato i vieta..

uztrauke tuos tarpus..ir vel jam nera kur issitiesint..
paziurejau nuotraukeles, labai pasitiesine dantukai

visi jau graziai lanke stovi. apatiniai irgi lanke, bet virsuneles lyg nevienodos? ar cia tik taip pasirode?
o kuris ten pirmukas ne vietoj? man ten viskas lyg ir vietoj, tik kad vienas truputuka ilgesnis
as kaip suprantu tu ten nesukandus dantuku nuotraukose? nufotkink kaip pilnai sukandus atrodo, kaip ten virsutiniai ant apatiniu uzeina
o del veidrodzio ir fotiko tai visada skirtingus vaizdus matysi. deja fotikas visus trukumus isryskina. bet as manau, kiti zmones musu dantukus mato, ne kaip fotkese, o kaip veidrody

ir isvis gal dar grazesnius musu dantukus mato, nes nezino visu trukumu prie kuriu mes pacios kabinames
as po vizito

si karta dave elastiku. nesioti diena ir nakti. kad pataisyti sakandi, na kad virsutiniai ir apatiniai dantukai normaliai sueitu. sake desinej viskas daugmaz normaliai, kaire reikia truputuka patempti. sekantis vizitas po rugsejo 29d. sake jau neilgai liko nesioti
o del centro nieko nesake, manau taip ir liks mazdaug 1mm nesutapes. bet man is pat pradziu sake, kad taip bus, tai neimu i galva. reiks kada nusifotkinti pasirodyti.
Mūsų dienos kaip šventė