QUOTE(blondie* @ 2010 09 07, 18:37)
Normalus tas klausimas..

Nieko nenuima, tik, aišku, turi atsargiau viską daryt, kad breketų nenuvalytų..
O pasidaryt, tai tikrai reikėtų..

Akmenukai tikrai labiau kaupias, nei be breketų..
na va..po vakarykščio vizito.uždėjo darbinę vielą, db stumsim dantukus į šoną

greitis - 1 mm per mėnesį

Šumacheris:)
o dėl higienos, tai man sakė, kad nereikia kol kas..sakė, nebent dėl įdomumo nori pasidaryt
tai aš geriau tą įdomumą už 100 lt į taupyklę kelionei pasidėsiu
Papildyta:
QUOTE(Takje @ 2010 09 07, 22:38)
Sveikos, breketininkes
Na ka, jungsiuos ir as pamazu prie jusu burelio. As su breketais dar tik pradedu vargti, uzdejo man keturis ziedus ant kruminiu ir gumu prikaisiojo kad kita savaite dar keturis uz tu dantu galetu uzdet, tai nezinau kaip jums buvo bet man pojuciai tai kosmariski. Kiekvienas kasnis didziausia kancia, tie metaliniai astrus issikisimai nuo ziedu man zandus is vidaus raizo, skruostus gal 10 sykiu per diena isikandu, dantis skauda, zandikaulis nesueina tai obuoli visa pusalandi valgau.. O kai pagalvoju kad dar tik pradzia visu kanciu tai net rankos nusvyra

Mano siaip dantys ner labai kreivi, tik labai dideli ir i prieki siek tiek atsikise ir kadangi paauglystej viena iltini rove ir i jo vieta is virsaus kita stume tai visas centras i ta puse pasisilinko kur vietos daugiau atsirado. O siaip as manau kad man vietos burnoj nelabai uztenka nes raus sake dar du dantis sone ir viena apacioj prieky, tai mane tas ziauriai isgasdino. Ar kam nors is jusu su tuo teko susidurt? Na siaip tikiu kad ten viska graziai sustumdys ir nuslifuos bet iki to laiko tai reiks treniruotis nerodant dantu sypsotis nes as kai nusisypsau tai maza nepasirodo

Bet del to ir noriu susitvarkyt nes tada nors ir rodysiu dantis savo bet nors lygius. Tai va tik ta mintim ir guodziuos kai is skausmo sumustinis gerklej stringa
sveika

pas mane irgi taip pat dantys nusikreivinę į šoną, aš kaip sakau - įstriži:) o dėl žiedų ar gumų, tai aišku, kad ten malonumas menkas..jau kas kas, bet tos separacinės gumos tai priešui skirtos..man net galva kraipės iš skausmo. bet kai jau sudėjo breketus, tai baika..
bet aš tai pirmom dienom apie obuolius net nesvajojau..kam tu kankiniesi pusvalandį, jei šitaip skauda? pasilik tą obuolį kitai savaitei, kai apsiramins skausmas..pavalgyk košių, trintų sriubų, o kai praeis skausmas, tai ir obuolius valgyt galėsi:)
aš va po vakarykščio vizito net sukąst dantų negaliu..tai mano šiandienos pietūs - Miau miau ir trinta sriuba

kaip pensininkė