Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai (27 tema)

QUOTE(Tinar @ 2010 09 07, 09:13)
sveikos..
na pas mane virsuje abu truputi kreivai dygsta..bt niekam neuzkliuvo..smile.gif
apacioje dar neisdyge..
Papildyta:
kaip tavo dantukai?nieko nesneka apie nuemima?smile.gif

sveikute 4u.gif

man rytoj vizitas. siaip centras apie 1 mm nesutampa ir turbut nesutaps. ir sukandus skirtingai man jauciasi desine ir kaire puse. desinej turbut visi dantys vienas i kita remiasi (virsutiniai i apatinius), o kairej keli nesueina, tai manau nelabai geras sakandis. is isores nesimato, bet as sukandus jauciu.
bandysiu paaiskinti gydytojui rytoj.
apie nuemima manau anksti sneketi.

kaip ten tau kreivai dygsta, i kuria puse kreivai? jei kitu dantuku nestumia niekur, gal del to ir nekliuna g.gif
o kaip siaip dantukai tavo?

Atsakyti
Sveikos, mergainos..

na jūsų ir greičiai, eina sau..dienelę kitą nepaskaityk, tai paskui žiūrėk, kad jau atsilieki su naujienom..nu ir priplepat 4u.gif

aš su durnu gal klausimu, bet na jau koks bus, toks bus..
niekad nesidariau higienos, tai nežinau, kas ir kaip ten darosi..tai va, klausimas būtų toks - ar kai daro higieną, tai tas visas vielutes ir tt nuima ar nea?
nežinau, ar normaliai paklausiau doh.gif

Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 09 07, 13:22)
Sveikos, mergainos..

niekad nesidariau higienos, tai nežinau, kas ir kaip ten darosi..tai va, klausimas būtų toks - ar kai daro higieną, tai tas visas vielutes ir tt nuima ar nea?
nežinau, ar normaliai paklausiau  doh.gif

As tai galvoju, kad nenuima, isvis ar higieniste moka ir gali jas nuiimineti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 09 07, 11:22)
Sveikos, mergainos..

- ar kai daro higieną, tai tas visas vielutes ir tt nuima ar nea?

nieko nenuima, daro higiena su visa amunicija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 09 07, 13:49)
nieko nenuima, daro higiena su visa amunicija smile.gif

nes man bendradarbė sakė, kad nuima g.gif užtai ir susimėčiau dabar..
na eisiu šian į konsultaciją savo, tai daktarės paklausiu kaip ten su tom higienom:)
gal reiks ir man kada pasidaryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 09 07, 12:22)

QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 09 07, 13:20)
nes man bendradarbė sakė, kad nuima  g.gif  užtai ir susimėčiau dabar..
na eisiu šian į konsultaciją savo, tai daktarės paklausiu kaip ten su tom higienom:)
gal reiks ir man kada pasidaryt 4u.gif

Normalus tas klausimas.. 4u.gif Nieko nenuima, tik, aišku, turi atsargiau viską daryt, kad breketų nenuvalytų.. smile.gif
O pasidaryt, tai tikrai reikėtų.. mirksiukas.gif Akmenukai tikrai labiau kaupias, nei be breketų.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2010 09 07, 17:37)
Normalus tas klausimas..  4u.gif  Nieko nenuima, tik, aišku, turi atsargiau viską daryt, kad breketų nenuvalytų..  smile.gif 
O pasidaryt, tai tikrai reikėtų..  mirksiukas.gif  Akmenukai tikrai labiau kaupias, nei be breketų..  4u.gif

na kaip kur manau. Kadangi as darysiuos klinikoj, kur breketukus susidejau, tai su gydytoja paderinom jog kito vizito metu nuemus vielutes higieniste man padarys higiena, o toliau ortodonte jau visa kita, t.y. vieluciu keitima pan. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, breketininkes 4u.gif
Na ka, jungsiuos ir as pamazu prie jusu burelio. As su breketais dar tik pradedu vargti, uzdejo man keturis ziedus ant kruminiu ir gumu prikaisiojo kad kita savaite dar keturis uz tu dantu galetu uzdet, tai nezinau kaip jums buvo bet man pojuciai tai kosmariski. Kiekvienas kasnis didziausia kancia, tie metaliniai astrus issikisimai nuo ziedu man zandus is vidaus raizo, skruostus gal 10 sykiu per diena isikandu, dantis skauda, zandikaulis nesueina tai obuoli visa pusalandi valgau.. O kai pagalvoju kad dar tik pradzia visu kanciu tai net rankos nusvyra cray.gif Mano siaip dantys ner labai kreivi, tik labai dideli ir i prieki siek tiek atsikise ir kadangi paauglystej viena iltini rove ir i jo vieta is virsaus kita stume tai visas centras i ta puse pasisilinko kur vietos daugiau atsirado. O siaip as manau kad man vietos burnoj nelabai uztenka nes raus sake dar du dantis sone ir viena apacioj prieky, tai mane tas ziauriai isgasdino. Ar kam nors is jusu su tuo teko susidurt? Na siaip tikiu kad ten viska graziai sustumdys ir nuslifuos bet iki to laiko tai reiks treniruotis nerodant dantu sypsotis nes as kai nusisypsau tai maza nepasirodo biggrin.gif Bet del to ir noriu susitvarkyt nes tada nors ir rodysiu dantis savo bet nors lygius. Tai va tik ta mintim ir guodziuos kai is skausmo sumustinis gerklej stringa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Takje @ 2010 09 07, 22:38)
Kiekvienas kasnis didziausia kancia, tie metaliniai astrus issikisimai nuo ziedu man zandus is vidaus raizo, skruostus gal 10 sykiu per diena isikandu, dantis skauda, zandikaulis nesueina tai obuoli visa pusalandi valgau..  O kai pagalvoju kad dar tik pradzia visu kanciu tai net rankos nusvyra cray.gif

Na tai kam valgai kieta maista,jei jau taip skauda? Nevalgyk kol kas obuoliu ir t.t. Yra pilna minksto maisto ir siaip visokios koses ir t.t. Nereikes taip visad vargt,skausmas po keliu dienu praeis ir vel alesi krimst viska kaip ir anksciau (beveik) . Del zandu raizymo tai ir man taip buvo,gelbsti vaskas. Pripras burna prie breketu ir paskui taip jau nebetrins. Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2010 09 07, 18:37)
Normalus tas klausimas..  4u.gif  Nieko nenuima, tik, aišku, turi atsargiau viską daryt, kad breketų nenuvalytų..  smile.gif 
O pasidaryt, tai tikrai reikėtų..  mirksiukas.gif  Akmenukai tikrai labiau kaupias, nei be breketų..  4u.gif

na va..po vakarykščio vizito.uždėjo darbinę vielą, db stumsim dantukus į šonąsmile.gif greitis - 1 mm per mėnesį doh.gif biggrin.gif biggrin.gif Šumacheris:)
o dėl higienos, tai man sakė, kad nereikia kol kas..sakė, nebent dėl įdomumo nori pasidaryt smile.gif
tai aš geriau tą įdomumą už 100 lt į taupyklę kelionei pasidėsiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Takje @ 2010 09 07, 22:38)
Na ka, jungsiuos ir as pamazu prie jusu burelio. As su breketais dar tik pradedu vargti, uzdejo man keturis ziedus ant kruminiu ir gumu prikaisiojo kad kita savaite dar keturis uz tu dantu galetu uzdet, tai nezinau kaip jums buvo bet man pojuciai tai kosmariski. Kiekvienas kasnis didziausia kancia, tie metaliniai astrus issikisimai nuo ziedu man zandus is vidaus raizo, skruostus gal 10 sykiu per diena isikandu, dantis skauda, zandikaulis nesueina tai obuoli visa pusalandi valgau.. O kai pagalvoju kad dar tik pradzia visu kanciu tai net rankos nusvyra cray.gif Mano siaip dantys ner labai kreivi, tik labai dideli ir i prieki siek tiek atsikise ir kadangi paauglystej viena iltini rove ir i jo vieta is virsaus kita stume tai visas centras i ta puse pasisilinko kur vietos daugiau atsirado. O siaip as manau kad man vietos burnoj nelabai uztenka nes raus sake dar du dantis sone ir viena apacioj prieky, tai mane tas ziauriai isgasdino. Ar kam nors is jusu su tuo teko susidurt? Na siaip tikiu kad ten viska graziai sustumdys ir nuslifuos bet iki to laiko tai reiks treniruotis nerodant dantu sypsotis nes as kai nusisypsau tai maza nepasirodo biggrin.gif Bet del to ir noriu susitvarkyt nes tada nors ir rodysiu dantis savo bet nors lygius. Tai va tik ta mintim ir guodziuos kai is skausmo sumustinis gerklej stringa smile.gif

sveika 4u.gif pas mane irgi taip pat dantys nusikreivinę į šoną, aš kaip sakau - įstriži:) o dėl žiedų ar gumų, tai aišku, kad ten malonumas menkas..jau kas kas, bet tos separacinės gumos tai priešui skirtos..man net galva kraipės iš skausmo. bet kai jau sudėjo breketus, tai baika..
bet aš tai pirmom dienom apie obuolius net nesvajojau..kam tu kankiniesi pusvalandį, jei šitaip skauda? pasilik tą obuolį kitai savaitei, kai apsiramins skausmas..pavalgyk košių, trintų sriubų, o kai praeis skausmas, tai ir obuolius valgyt galėsi:)
aš va po vakarykščio vizito net sukąst dantų negaliu..tai mano šiandienos pietūs - Miau miau ir trinta sriuba biggrin.gif kaip pensininkė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 09 08, 08:18)
aš va po vakarykščio vizito net sukąst dantų negaliu..tai mano šiandienos pietūs - Miau miau ir  trinta sriuba  biggrin.gif  kaip pensininkė  biggrin.gif

O aš buvau prisiskaičius kaip reiks tik ant košyčių ir sriubyčių gyvent, galvoju, va pagaliau šiek tiek gal numesiu kilogramų ale kur tau, valgiau ir valgau viską tik turbūt dar didesniais kiekiais lotuliukas.gif doh.gif neesu mazochistė, bet kai skauda džiaugiuosi, nes įsivaizduoju kad dantys kažkiek juda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2010 09 08, 07:13)
O aš buvau prisiskaičius kaip reiks tik ant košyčių ir sriubyčių gyvent, galvoju, va pagaliau šiek tiek gal numesiu kilogramų ale kur tau, valgiau ir valgau viską tik turbūt dar didesniais kiekiais lotuliukas.gif  doh.gif neesu mazochistė, bet kai skauda džiaugiuosi, nes įsivaizduoju kad dantys kažkiek juda lotuliukas.gif

man lygiai tas pat drinks_cheers.gif

o del maisto, tai iskart po uzdejimo/ paverzimo su kietu maistu kankintis tikrai nereikia, bet as tom dienom taip saves vargses gailiu, kad irgi dar daugiau valgau ir dar visokiu negeru dalyku (pvz sokoladu kurie patys burnoj tirpsta) blush2.gif
Atsakyti