Oi merginos, su kokiu malonumu skaitau jūsų diskusijas, nuomones ir įspūdžius. Tiesiog gėris nuo pačio ryto. Esu ryškiai išreikštas vyturys, nenaktinėjantis, bet rytinėjantis, bebaigianti jau antrą puodelį kavos ir kaupaintis įspūdžius apie kavą ant riešo
Comme des Garcons Series 7 Sweet: Wood Coffee by Comme des Garcons, atėjau jais pasidalinti, ir... pasijutau lyg pavėlavusi į vakarykštį traukinį... Bet prisijungsiu
QUOTE(1270 @ 2010 10 15, 20:33)
Sakot, nemaža dalimi SM išpopuliarino Statkevičiaus kvepalus...

gal ir taip, bet, mano nuomone, kvaila kvepalus pirkti, jei jie kažkur yra "ant bangos". Pvz. man jie nepatinka, kaip ir kažkas, užuodžiu juose valerijoną ar tai kamparą, ir dėl to, kad jie kažkam labai geri, madingi ir t.t., negalėčiau kvėpintis. Tai, pvz., man SM kvepalų pasirinkimui, o tiksliau - pirkimui, mažai įtakos turi... (jei kvepalai man nepatinka, kažkieno liaupsės nepavers jų
skanesniais).
Labai norėčiau atlikti tokį eksperimentą: dviems skirtingoms žmonių grupėms, didelėms po kokį 100 asmenų, duoti po 10 kvepalų ir paprašyti sureitinguoti nuo labiausiai patinkančių iki mažiausiai. Tik vienai grupei duoti su pavadinimais, kainomis (būtinai), originalia tara, o kitai - baltuose sunumeruotuose bevardžiuose buteliukuose. Spėju (bet tik spėju) - rezultatas kardinaliai skirtųsi. Liaupsės, reklamos, vardai yra tai, kas tiesiogiai ir ypač netiesiogiai veikia žmogaus pasirinkimą. To pilko, statistinio, lengvai kitų valdomo - ypač...
Paskaičiau Monmorensi įspūdžius apie tabako kvapą ir aš jau taip pat
noriu tų kvepalų. Nors daugybę kartų uosčiau tabaką, pypkės dūmus ir lygiai taip pat svaigau - oi, kaip skaniai kvepia, nepagimdžiau idėjos pasiieškoti tokių kvepalų (lai taip kvepia mano diedas

). O dabar ėmiau ir susigundžiau. Tik vis kaip maldą kartoju - visų kvepalų nenusipirksi, visų kvepalų nenusipirksi

.
Dabar dėl Sarmos top'ų - man nekeista. Greičiausiai J.Statkevičius patenka tarp perkamiausių ne todėl, kad būtų ir tarp vartojamiausių. Patenka todėl. kad nelabai kur daugiau yra jo kvepalų pirkti. Gerai pagalvojau - turbūt mažiausiai 5, o gal ir daugiau metų Sarmoje nesu pirkusi jokių kvepalų, nes yra kur jų gauti ir be jos. Deja, mano aplinkos moterys taip pat apsipirkinėja ne ten. Bet jeigu nuspręsiu, kad tikrai noriu Juozuko kvepalų - teks drožti Sarmon - nepadės nei JAV rinka, nei europiniai didmeninkai, nei garsios internetinės išparduotuvės, nei visagalis ebėjus. Nežinau, gal kokia tetulė ištrauktų iš po skverno arba reikėtų džiūti dieną naktį pie išpardavyklos SM - gal kas nuspręs atsikratyti, bet jeigu norėčiau naujų, greitai ir iš patikimo šaltinio - yra tik viena man žinoma vieta kur juos parduoda...
Beje, vakarykštis eksperimentas baigėsi nusiplovimu nuo odos, tai, kas liko po poros valandų iš J.Statkvečiaus kvepalų (manaiu, kad jau nieko nebėr, nieko nebesuuodžiau) - dideliam mano nustebimui, vanduo ryškiai atgaivino kamparo/valerijono arba kaip aš pavadinau - medicininę natą. Tik ją vieną - visa kita ir taip nunyko... Matyt, mano oda per sausa, kad palaikytų ir sklaidytų juos tinkamai. Ne sloga čia kalta (jos jau kaip ir nebėra, o pažįstamus kvapus aš suvokiu taip pat, kaip ir anksčiau).
Ir grįžtant prie to, ko čia atėjau -
Comme des Garcons Series 7 Sweet: Wood Coffee by Comme des Garcons. Labai gražus kavos kvapas, puikiai atitinkantis savo pavadinimą. Pasijutau tarsi su kavos puodeliu sausam Dzūkijos pušyne. Mano puodelis kavos - juoda, ne per saldi, nosį ryškiai kutena imbieras (labai myliu imbierą ir maiste, ir kvepaluose). Nesiversčiau per galvą ieškodama, kur man juos gauti - turiu AdP Mandorlo di Sicilia (gana panašus kaip kavos aromatas, tik pieniškesnis ir daug saldesnis), turiu dar nepradarytą pakuotę L'or de Torrente, kurio vieną buteliuką sugebėjau per metus "sukvėpinti". Bet jeigu vieną gražią dieną prieš nosį nukristų už patrauklią kainą - tikrai nepagailėčiau papurtyti piniginę.