Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien testavau

QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 15, 21:21)
Gaila, kad tokių neįprastų kvapų neišleidžia mažesnės talpos pakuotėse. 15-30 ml jo turėti (bent jau pomidorų) man būtų pats tas.

tai va... yra tik 100-iniai.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2010 10 15, 17:50)
o JS tai dar pradžioj valerijoną jaučiu doh.gif

As pradzioje uzuodziu pankolius smile.gif
O parfumerine youtubo paziba Katie Puckrik juose uzuodzia vaisius blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2010 10 15, 21:55)
parfumerine youtubo paziba Katie Puckrik

kas ana tokia? g.gif

čia man vienai SM tokius pokštus krečia? bandau uždėt smailiką, nušoka jis kitur. bandau patamsinti žodį, pasitamsina visai kitoj vietoj g.gif kas do pokštai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 15 spalio 2010 - 20:57
QUOTE(Monmorensi @ 2010 10 15, 21:57)
kas ana tokia?  g.gif

Suradau tokia persona youtubo platybese, kuri uosto savo kolekcija ir paraso ispudzius. kai kurie visai idomus buna. Arba keisti biggrin.gif Beje, gan didele ir idomi kolekcija. Nustebau pas amerikiete pamacius Juozuka.
Atsakyti
tęsiu toliau biggrin.gif

user posted image

Patchouli 24 by Le Labo
Notes: Patchouli, birch tar, styrax and vanilla
užsisakiau todėl, kad man be galo patinka pačiulis (kartojuosi biggrin.gif) ir man be galo faini Le Labo buteliukai smile.gif jei rimčiau, tai buvo labai įdomu išbandyti, nes atsiliepimai labai kontrastingi. arba alpimas, kokie geri kvepalai, arba „fui, viau, yak.. ir pan.“
ir ką gi.. bandau... O-HO-HO blink.gif bigsmile.gif čia tai bent.... juoda, tiršta, klampu, tamsu, stipru. oda, labai daug odos, dūmai, labai daug dūmų, degutas, dar kažkokia mašininė alyva man uodžiasi. pačiom pirmom sekundėm kilo asociacijos su vendzelka biggrin.gif, t.y. ta patalpa, kur dešras rūko. pritvoja totaliai. pačiulis paslėptas kažkur giliai giliai, mano nosis jo neaptinka net. kvapas totaliai odinis-dūminis, smarkiai animalistinis. praėjus kiek laiko nebe toks galingas, bet su pradžia laisvai galima nudusinti ką nors smile.gif dar vėliau išlenda kažkas šalto ir sūraus. kvapas „nuvėsta“ kažkiek, aprimsta. gal net kažko medicininio atsiranda. pačiulio kaipo tokio vis tiek nerasta smile.gif
kvepalai, be jokios abejonės, iš tų „love or hate“ kvapų serijos. tikrai išskirtiniai. sutinku, kad unisex, bet mano kuklia galva, reikia būti laaaabai drąsiai moterutei, kad tokiais kvepalais kvėpintis. lenkiu galvas prieš tokias. aš tokia nesu smile.gif

dabar dar paskaičiau, daug kas lygina su Tauer Lonestar Memories. tikrai, abeji kvepalai panašios natūros.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 15 spalio 2010 - 21:57
Oi merginos, su kokiu malonumu skaitau jūsų diskusijas, nuomones ir įspūdžius. Tiesiog gėris nuo pačio ryto. Esu ryškiai išreikštas vyturys, nenaktinėjantis, bet rytinėjantis, bebaigianti jau antrą puodelį kavos ir kaupaintis įspūdžius apie kavą ant riešo Comme des Garcons Series 7 Sweet: Wood Coffee by Comme des Garcons, atėjau jais pasidalinti, ir... pasijutau lyg pavėlavusi į vakarykštį traukinį... Bet prisijungsiu smile.gif

QUOTE(1270 @ 2010 10 15, 20:33)
Sakot, nemaža dalimi SM išpopuliarino Statkevičiaus kvepalus... g.gif gal ir taip, bet, mano nuomone, kvaila kvepalus pirkti, jei jie kažkur yra "ant bangos". Pvz. man jie nepatinka, kaip ir kažkas, užuodžiu juose valerijoną ar tai kamparą, ir dėl to, kad jie kažkam labai geri, madingi ir t.t., negalėčiau kvėpintis. Tai, pvz., man SM kvepalų pasirinkimui, o tiksliau - pirkimui, mažai įtakos turi... (jei kvepalai man nepatinka, kažkieno liaupsės nepavers jų skanesniais).

Labai norėčiau atlikti tokį eksperimentą: dviems skirtingoms žmonių grupėms, didelėms po kokį 100 asmenų, duoti po 10 kvepalų ir paprašyti sureitinguoti nuo labiausiai patinkančių iki mažiausiai. Tik vienai grupei duoti su pavadinimais, kainomis (būtinai), originalia tara, o kitai - baltuose sunumeruotuose bevardžiuose buteliukuose. Spėju (bet tik spėju) - rezultatas kardinaliai skirtųsi. Liaupsės, reklamos, vardai yra tai, kas tiesiogiai ir ypač netiesiogiai veikia žmogaus pasirinkimą. To pilko, statistinio, lengvai kitų valdomo - ypač...

Paskaičiau Monmorensi įspūdžius apie tabako kvapą ir aš jau taip pat noriu tų kvepalų. Nors daugybę kartų uosčiau tabaką, pypkės dūmus ir lygiai taip pat svaigau - oi, kaip skaniai kvepia, nepagimdžiau idėjos pasiieškoti tokių kvepalų (lai taip kvepia mano diedas biggrin.gif ). O dabar ėmiau ir susigundžiau. Tik vis kaip maldą kartoju - visų kvepalų nenusipirksi, visų kvepalų nenusipirksi lotuliukas.gif .

Dabar dėl Sarmos top'ų - man nekeista. Greičiausiai J.Statkevičius patenka tarp perkamiausių ne todėl, kad būtų ir tarp vartojamiausių. Patenka todėl. kad nelabai kur daugiau yra jo kvepalų pirkti. Gerai pagalvojau - turbūt mažiausiai 5, o gal ir daugiau metų Sarmoje nesu pirkusi jokių kvepalų, nes yra kur jų gauti ir be jos. Deja, mano aplinkos moterys taip pat apsipirkinėja ne ten. Bet jeigu nuspręsiu, kad tikrai noriu Juozuko kvepalų - teks drožti Sarmon - nepadės nei JAV rinka, nei europiniai didmeninkai, nei garsios internetinės išparduotuvės, nei visagalis ebėjus. Nežinau, gal kokia tetulė ištrauktų iš po skverno arba reikėtų džiūti dieną naktį pie išpardavyklos SM - gal kas nuspręs atsikratyti, bet jeigu norėčiau naujų, greitai ir iš patikimo šaltinio - yra tik viena man žinoma vieta kur juos parduoda...

Beje, vakarykštis eksperimentas baigėsi nusiplovimu nuo odos, tai, kas liko po poros valandų iš J.Statkvečiaus kvepalų (manaiu, kad jau nieko nebėr, nieko nebesuuodžiau) - dideliam mano nustebimui, vanduo ryškiai atgaivino kamparo/valerijono arba kaip aš pavadinau - medicininę natą. Tik ją vieną - visa kita ir taip nunyko... Matyt, mano oda per sausa, kad palaikytų ir sklaidytų juos tinkamai. Ne sloga čia kalta (jos jau kaip ir nebėra, o pažįstamus kvapus aš suvokiu taip pat, kaip ir anksčiau).

Ir grįžtant prie to, ko čia atėjau - Comme des Garcons Series 7 Sweet: Wood Coffee by Comme des Garcons. Labai gražus kavos kvapas, puikiai atitinkantis savo pavadinimą. Pasijutau tarsi su kavos puodeliu sausam Dzūkijos pušyne. Mano puodelis kavos - juoda, ne per saldi, nosį ryškiai kutena imbieras (labai myliu imbierą ir maiste, ir kvepaluose). Nesiversčiau per galvą ieškodama, kur man juos gauti - turiu AdP Mandorlo di Sicilia (gana panašus kaip kavos aromatas, tik pieniškesnis ir daug saldesnis), turiu dar nepradarytą pakuotę L'or de Torrente, kurio vieną buteliuką sugebėjau per metus "sukvėpinti". Bet jeigu vieną gražią dieną prieš nosį nukristų už patrauklią kainą - tikrai nepagailėčiau papurtyti piniginę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 16 spalio 2010 - 08:13
QUOTE(rusma @ 2010 10 16, 09:01)
Ir grįžtant prie to, ko čia atėjau - Comme des Garcons Series 7 Sweet: Wood Coffee by Comme des Garcons. Labai gražus kavos kvapas, puikiai atitinkantis savo pavadinimą. Pasijutau tarsi su kavos puodeliu sausam Dzūkijos pušyne. Mano puodelis kavos - juoda, ne per saldi, nosį ryškiai kutena imbieras (labai myliu imbierą ir maiste, ir kvepaluose). Nesiversčiau per galvą ieškodama, kur man juos gauti - turiu AdP Mandorlo di Sicilia (gana panašus kaip kavos aromatas, tik pieniškesnis ir daug saldesnis), turiu dar nepradarytą pakuotę L'or de Torrente, kurio vieną buteliuką sugebėjau per metus "sukvėpinti".  Bet jeigu vieną gražią dieną prieš nosį nukristų už patrauklią kainą - tikrai nepagailėčiau papurtyti piniginę.

o aš labai norėčiau Wood Coffee butelkos. tik kur ją rast. niekur nėra. ilgai svarsčiau, ar man reikia jų atomiko (nes buvo prisiskaičius, kad labai saldūs). ir tikrai nepasigailėjau nusipirkusi. pardavėja apibūdino juos kaip "kavos pupeles medinėj dėžutėj". labai taikliai.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2010 10 16, 12:36)
o aš labai norėčiau Wood Coffee butelkos. tik kur ją rast. niekur nėra.

Jeigu kur pamatysiu, žinosiu, kam pašnibždėti smile.gif.

Prie rytinio savo pasisakymo galiu pridėti, kad bazė mane erzina. Atrodė, kad šou jau baigėsi (gražioji kava užgeso), nustojau jais domėtis, ir pradėjo lįsti įkyri sausa, spragsinti mediena (praėjo kokios 7 valandos nuo "pavartojimo", pradžioje net nesusigaudžiau iš kur tas kvapas sad.gif). Tai ko gero būsiu pasakiusi "op" dar griovio neperšokusi. Laimė, kad tai ne spontaniškas pirkinys po pirmų sužavėjusių natų...
Atsakyti
Monmorensi

su tikru pasimegavimu skaiciau jusu atsiliepimus apie siuos kvepalus bigsmile.gif nu taip suintrigavote biggrin.gif pati nerukau ir tabako dumai seip tai mane erzina, taciau vysnini tabaka galiu pakesti biggrin.gif jis man netgi kvepia wub.gif apie tokius kvepalus niekata nepagalvojau schmoll.gif o po jusu atsiliepimu, vat uzsimaniau pameginti bigsmile.gif
Doolciiisssimo by Hilde Soliani
user posted image
gal galite parasyti is kur jus siuntetes meginuka g.gif o gal zadate savo turimu pasidalinti ir as labai noreciau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gudre755: 16 spalio 2010 - 16:11
iš perfumedcourt.com. siunčia į Lietuvą.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2010 10 16, 19:57)
iš perfumedcourt.com. siunčia į Lietuvą.

aisku einu pasiziurineti 4u.gif
Atsakyti
Labai idomu skaityti jusu visu ispudzius ir komentarus apie isuostytus kvepaliukus, norisi juos skaityti dar ir dar bigsmile.gif
Del Messe de Miniut - kol kas man tai pats ypatingiausias kvapas is mano uostytu. Tai tikrai daugiau kaip meno kurinys, nes kad galeciau jais kvepintis viesumoj reikia ypatingos progos... Bet kaip kazkas jau sake, as irgi jais megstu kvepeti sau..
Nustebino, kad kai kam jie sukelia liudesi, man, priesingai, visada einu ju pauostyti, kai noriu pakelti sau nuotaika... rolleyes.gif O pats kvapas man irgi asocijuojasi su baznycia. Net matau ja - silta vasaros diena, mazute, sena, medine kaimo baznycia.. Ir smilkalai.. Gal del to, kad vaikysteje buten tokiose baznyciose ir lankydavausi? Dar labai aiskiai man islenda medaus/korio kvapas...

QUOTE(rusma @ 2010 10 15, 15:25)
Matyt daugumai jie plukdo asociacijas su bažnyčiomis[/b]. Man - ne visai, tik iš dalies. Kaip sakiau - siejasi man su sena troba, šilta, gyvenama. Smilkalai juose - taip - bažnytiniai. Bet pats kvapas gi šiltas. O bažnyčios man asocijuojasi tik su šalčiu. Man ten beveik visada šalta - žiema tai ar vasara...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apia: 16 spalio 2010 - 20:42