QUOTE(1270 @ 2010 10 15, 20:33)
gal ir taip, bet, mano nuomone, kvaila kvepalus pirkti, jei jie kažkur yra "ant bangos".
aš ne visai apie tai... galbūt žmogus nieko nežinojo lig šiol apie JS kvepalus, paskaitė SM'e, pabandė ir jam patiko. tik tiek
o aš toliau patyrinėju pažinimo džiaugsmą. vakar gavau pirmus du siuntinukus su mėginėliais.
taigi šiandien -
Doolciiisssimo by Hilde Soliani
jau kuris laikas kamavo noras rasti kvepalus, kurie kvepėtų pypkiniu tabaku. man be galo skanu, kai netoliese kas nors rūko pypkę

sugalvojau, kad visai norėčiau tokiu kvapu kvepėti pati, nenaudojant savo plaučių

iš seniau turėjau mėginėlį By Kilian Back to Black. kažkuriuo metu net svarsčiau apie daugiau ml įsigijimą. bet vis gi geriau įsigilinusi įsitikinau, kad jie man per saldūs. bazėje lieka toks klampus tirštas įkyrokas saldumas. be to juose buvo tik 'kažkas panašaus į pypkinį tabaką'. ne visai tai, ko man reikėjo.
paskui sekė Odori Tabacco. ir vėl panašiai. ne tai, ko man reikia. per daug vyriška, per daug dūmiška, ir vėl gi - galiausiai per saldu.
ir štai mano rankose menininkės, papuošalų kūrėjos Hilde Soliani, turinčios savo mažą fabrikėlį Parmos mieste, kvepalų Doolciiisssimo mėginukas. atsidarau ir ...

wooohooo!!!
tikras vyšnių tabakas

pats tikriausias. užsitepu ant odos. labai staigiai išlenda viena mano mylimiausių natų - pačiulis

(ačiū kažkam už pamokėlę, vis dar rašyčiau pačiulė

) kompozicija gan paprasta, tabakas-pačiulis-vyšnios. šios natos maišosi tarpusavyje. aš jau laukiu, kada man čia jau ims darytis per saldu

, išlenda vanilė. bet per saldu nėra. kvapas švelnėja, tampa toks tykus, anglų kalboj yra toks geras žodis
smooth, labai tinka šiem kvepalam. lyg būtum patalpoj, kur neseniai buvo pypkiuojama, bet pypkiuotojų nebėra, tik lengvas dūmelis tvyrantis ore...
žodžiu, dar ankstoka, bet atsirado rimtas pretendentas į mano parfumerinių norų sąrašą+baugu, nes dar tik 4-as meginukas iš visos gautos krūvos

be to, užsimaniau išbandyti daugiau H. Soliani kvepalų. apie vienus - Stecca - jau buvau rašius. pomidoriniai kvepalai. irgi verti dėmesio.