QUOTE(rusma @ 2010 10 13, 17:28)
Visgi bandau aprašyti - Atkinsons kvapą Spirit Of Africa Dayo Happiness EDT [...] Labai primena kažką žinomo, bet sakyčiau, kad vyriško.
Atmintis sugrįžo - jie man giminiuojasi ir ryškiai primena
Paco Rabanne 1 MillionDar pora šios savaitės testavimo įspūdžių:
J. Statkevičiaus kvepalaiIlgametė dilema - pabandyt iš patriotinių sumetimų ar visgi nekišt nosies - vis tiek ne mano kvapas

išsisprendė - įkišau...
Tik atsirado nauja dilema:
J.Statkevičius = Etro Messe de minuit + Chopard Madness arba EL Amber nude

. Tik kažin kurie labiau... Žinau, kad nesužinosiu, nes tikrai nesiryžčiau sumaišyti dviejų skirtingų gamintojų kvepalų ir užsipilti ant odos - bijočiau nežinomos reakcijos. Jumoras aišku. Bet be smilkališkumo yra dar kažkas labai mediciniško sterilumo prasme. Pasirodė puikiai išbalansuotas kvapas - nieko nei per daug, nei per mažai. Nepasakyčiau, kad "susilydžiau", bet suabejojau - pirkti didesnį kiekį Messe de Minuit (senokai planavau) ar visgi nusipirkti Juozuko kvepalus. Abiejų man tikrai nereikia, nes pravėsę man jie abu kvepia labai panašiai - šiltai ir bažnytiškai, Messe tampa nebesaldūs, o "Juozas" - be aukštų sterilumo priduodančių natų... Nesu tikrai ar tik susivaideno, nes betaupydama mažučio atomiko turinį pasipurškiau itin kukliai ar laikosi jie nekaip - po poros valandų nebeliko nė pėdsakų

.
Idole by LubinNet nežinau, nuo ko pradėti. Turbūt nuo to, kad kaip džiaugiuosi eilinį kartą netapusi svetimų liaupsių auka... Pirmi kvepalai mano gyvenime, kurių bazė tiesiogine to žodžio prasme man "per dantis eina" (salsvumas, kutenantis dantis - man taip būdavo nuo kai kurių garsų, bet nuo kvapų - iki šiol ne

... )
Įdomus kvapas - jeigu kam kada reikėtų įvardinti odontologiškiausią kvepalą - tai šių viršutinės natos mano smeginims yra identiška kopija vaistų, kuriuos gydydami kanalus (ar liaudiškai marindami traukydami nervus) naudodavo, o gal ir tebenaudoja dantistai. Neilgai. Vėliau kažkas panašaus į Cartier Drakono bučinį, alkoholiško, sirupiškai saldaus, žolelinio. Stipriai tvyro ore, duodami subtilias (o gal ir ne visai) užuominas, kad kažkur šalia yra prabangaus alkoholio, kuris garuoja, garuoja, garuoja... Beje, vidurinės natos man labai malonios ir jeigu nebūtų dantis kutenančios pabaigos, aš jais susižavėčiau. Bet dabar - esu labai laiminga turėdama vos kokius 3 ml. Pats tas kiekis