Pas mane ir nauja šviesiai žalios spalvos, o kiti 2 dar tik daigai maži, tokie rusvi.
QUOTE(Jolli @ 2006 03 07, 12:45)
Tai įtariu patamsės

Neskubek ir busi pirma. O kam tau reikia, kad sio augalelio visi lapai butu vienodos spalvos?
QUOTE(lapatiena @ 2006 03 07, 12:24)
Pirma karta nusipirkus sodinau i universalia jukneviciaus zeme. dabar jau persodinau i kaktusine. irgi jukneviciaus. bet jinai man visumoj nepatinka, tik kad kitu tuo momentu neradau. nuo tu jukneviciaus zemiu pilna museliu (ne ant piniguocio), jau nebezinau kaip su jom kovoti 

juknevičisu žemė yra š...
[
QUOTE(ramirėja @ 2006 03 07, 13:21)
Džiaukis, kad iš vis užaugo, man dar nei vienos nuo rudens neišleido

QUOTE(Vėtružė @ 2006 03 07, 17:18)
[
[

Pas mane tai abidvi gėlytės ( turiu dvi, viena šalia kitos laikau ) po 2 naujus lapelius leidžia...Jau iki pavasario ir vietos vazonuose bus mažai

QUOTE(Nikota @ 2006 03 07, 17:39)

Pas mane tai abidvi gėlytės ( turiu dvi, viena šalia kitos laikau ) po 2 naujus lapelius leidžia...Jau iki pavasario ir vietos vazonuose bus mažai

Pas mane taip pat dvi viena šalia kitos ir abi leidžia naujus lapelius. O kada ruošiatės jas persodinti, dabar ar laukit rudens?
QUOTE(ramirėja @ 2006 03 07, 12:41)
Mano medis išaugino 2 nemažas šakas-ataugas, bet jos šviesiai žalios spalvos
tad ryškiai skiriasi nuo senesnių. Manau turėtų laikui bėgant patamsėti
Kaip jums su naujom išaugusiom šakom

Kaip jums su naujom išaugusiom šakom

ta šviesia žalios spalvos šakelė patamsėjo, pasidarė ruda. o vėliau iš jos paatpo tik susuktų rudųperdžiūvusių lapų sukinukas

pagelbekit man, as biski perlaisciasu gelyte ir noreciau kad patartumete kaip greiciau isdziovinti zeme.
dekui didelis,
p.s. man pradejo geltonuoti lapukai
dekui didelis,
p.s. man pradejo geltonuoti lapukai

o pasirodo jis dar ir žydi
čia va žiedas iš arti:

o čia žiedas bendram fone

Pats medelis buvo gautas dovanų prieš 2 metus. Buvo laikomas apytamsėje vietoje, iš 3 stiebų vienas nuvyto ... 2005 pavasarį buvo persodintas, perkeltas į šviesią vietą be tiesioginių saulės spindulių, pradėtas lieti kartą per savaitę tik iš viršaus, kad vanduo neužsilaikytų inde ... pradėjo leisti stiebus ... ir pražydo
Žiedas išbuvo tik savaitę ... arba nepastebėjau kada anksčiau atsirado

čia va žiedas iš arti:

o čia žiedas bendram fone

Pats medelis buvo gautas dovanų prieš 2 metus. Buvo laikomas apytamsėje vietoje, iš 3 stiebų vienas nuvyto ... 2005 pavasarį buvo persodintas, perkeltas į šviesią vietą be tiesioginių saulės spindulių, pradėtas lieti kartą per savaitę tik iš viršaus, kad vanduo neužsilaikytų inde ... pradėjo leisti stiebus ... ir pražydo

Žiedas išbuvo tik savaitę ... arba nepastebėjau kada anksčiau atsirado
QUOTE(kazyte @ 2006 03 07, 14:17)
Neskubek ir busi pirma. O kam tau reikia, kad sio augalelio visi lapai butu vienodos spalvos?
Gražiau atrodo

QUOTE(krika @ 2006 03 07, 18:34)
ta šviesia žalios spalvos šakelė patamsėjo, pasidarė ruda. o vėliau iš jos paatpo tik susuktų rudųperdžiūvusių lapų sukinukas 

Bijau kad ir man taip nebūtų

QUOTE(Vėtružė @ 2006 03 07, 16:18)
O kas yra ne š...????? As pati zinau, kad junkeviciaus zeme yra nekokia, bet vis tik ant jos pataikau.

cia pasikartojo