o aš pamenu buvau pagavus momentą kai laisčiau vieną kartą į savaitę ir tam tikrą dieną, pvz penktadieniais, o trečiadieniais nupurkšdavau. dabar atgaminu kad tokiu grafiku man ir pradėjo dygti nauja šakelė, o kai nusimušiau nuo "grafiko" tai nauja atžalėlė ir sudžiūvo

o kai as laisciau karta i savaite- buvo per daug, negelto beveik visos sakos- liko tik 2

QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 03 09, 16:06)
Ar ir pas mane naujas daigelis??? 
Papildyta:
O štai, kaip visas mano piniguočius atrodo
Aš čia pas jus prisiskaičius bijau jį laistyt, kad nenupūtų. Bet jo žemelė vis sausa ir sausa, todėl laistau mažiausiai kartą į savaitę...
Labai blogai? Nelaistyt man jo tiek daug? 

Papildyta:
O štai, kaip visas mano piniguočius atrodo

Aš čia pas jus prisiskaičius bijau jį laistyt, kad nenupūtų. Bet jo žemelė vis sausa ir sausa, todėl laistau mažiausiai kartą į savaitę...

kartasper savaitę kaip tik , manau.
Kazyte, gal pas tave labai drėgna patalpa? ar dar kas nepatiko?
Aš turiu tokią sistemėlę, kad laistau 10, 20 ir 30 dienomis. Pas mane labai šilta ir sausa. ir manau mano augalėliui taip tinka.
tai čia iš vis 3 kartus per mėnesį

Dar kartais nupurškiu
Purčkiu kiekvieną rytą, o laistau: vasarą kartą į savaitę, žiemą rečiau. Tik tada, kai žemė būna visiškai sausa. Šiemet jau išleistos trys didelės šakos ir dar vienas naujas daigelis lenda. auga kaip išprotėjęs

Purčkiu kiekvieną rytą, o laistau: vasarą kartą į savaitę, žiemą rečiau. Tik tada, kai žemė būna visiškai sausa. Šiemet jau išleistos trys didelės šakos ir dar vienas naujas daigelis lenda. auga kaip išprotėjęs
Purski kiekviena ryta ir negeltonuoja? Tai gal pas tave labai sausa, pas mane namie tai vesoka, o dar priedo gelyte buvo po persodinimo, tai gal persodinims nepatiko, . Na, betb tikiuosi, kad is tu 2 saku atsigaus 
QUOTE(kazyte @ 2006 03 10, 14:22)
Purski kiekviena ryta ir negeltonuoja? Tai gal pas tave labai sausa, pas mane namie tai vesoka, o dar priedo gelyte buvo po persodinimo, tai gal persodinims nepatiko, . Na, betb tikiuosi, kad is tu 2 saku atsigaus 

Negeltonuoja

Jei namuose centrinis šildymas, bet kokiu atveju oras bus sausas. Todėl daugumą gėlių( išskyrus visokias pūkuotais lapais) reikia pastoviai purkšti. Be to gėlytės ir atsigeria per lapus...
Šiandien Kaune pramonės Maximoj, babkių medžiai tie kur buvo 9,99 Lt dabar mačiau 6,99Lt.
ir gražių yra

rytoj reiks paziuret. Aciu uz info.

Mano per tris savaites toks paaugo nerealiai, apie 30 cm. du lapai