Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis IId.

as savaji irgi persodinau, tik truputi nerimauju, nes skaidziau ir ta bulve aisku, pazeidziau, bet nieko daugiau nedariau, tai dabar bijau, kad jis man vazone nesuputu. ar gali taip nutikti? gal reikejo tas zaizdas padziovinti? g.gif doh.gif butu labai gaila, nes du medukus tureciau, prie gumbo jau buvo 4 nauji augliukai, dar tokie mazyciai... help.gif mega_shok.gif surrender.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalėja @ 2006 03 09, 12:15)
Aš vakar dovanų gavau pinigų medį  4u.gif  blush2.gif  thumbup.gif
Tai iš kart puoliau skaityti apie jį.Įdomu ar tik parneštą namo galimą jį persodinti, nes kiek žinau, reikia kokį mėnesiuką palaikyti sename transportavimo vazone, kad priprastu prie najų namų aplinkos. Bet jau taip galia jo, nes auga tokiame mažame vazone, kad net šaknys lauk verčiasi.  blink.gif  doh.gif
O į Juknevičiaus žemę tai niekada jokių gėlyčių nebersoinėsiu, nes kaip ji man nepatinka  doh.gif  schmoll.gif

as irgi i zeme "gele" persodinau doh.gif:
tikiuos, kad tai nepakenks, nusigandau dabar mega_shok.gif mega_shok.gif
Atsakyti
Gal ir nušalo? Man irgi pirma mintis buvo. Nors labai labai trumpai kol is masinos pro duris inešė, bet vėjas dar, matyt užteko.
Atsakyti
Sveikutes,

Manau,kad pinigu medeli tresti reikia! Pati patyriau! bigsmile.gif ir jums galeciau pasakyti kas atgaivino ir sparciai padejo isaugti mano medeliui. Tokios rusiskos trasos "Skoraja pomas" kaktusams, jeigu nebutu man taip nutike as nepatikeciau, bet ten tikrai greita pagalba! bigsmile.gif
Sios trasos yra maximoje, ir jos nebrangios, apie 2,5 lt.
Pas mane jau buvo islindes stiebelis, bet dar iki lapeliu reikejo palaukti, na ir palaisciau as uzvakar tomis trasomis, o siryt jau ir lapelis atsirado toks didelis ir grazus!!! thumbup.gif
Tiesiog neitiketina! Patariu pabandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliux @ 2006 03 17, 14:08)
Sveikutes,

Manau,kad pinigu medeli tresti reikia! Pati patyriau!  bigsmile.gif ir jums galeciau pasakyti kas atgaivino ir sparciai padejo isaugti mano medeliui. Tokios rusiskos trasos "Skoraja pomas" kaktusams, jeigu nebutu man taip nutike as nepatikeciau, bet ten tikrai greita pagalba!  bigsmile.gif
Pas mane jau buvo islindes stiebelis, bet dar iki lapeliu reikejo palaukti, na ir palaisciau as uzvakar tomis trasomis, o siryt jau ir lapelis atsirado toks didelis ir grazus!!!  thumbup.gif
Tiesiog neitiketina! Patariu pabandyti  4u.gif

o po kiek laiko galima tresti persodintus zaiokulkus? g.gif
Atsakyti
Na as truputeli palaukiau, kol tikrai pamaciau kad prigijo. Praejo gal koks menesiukas, sunku pasakyti. As persodindama irgi buvau trasa pridejusi, tad labai neskubejau.
Atsakyti
ax.gif O as savaji visa laika laikau ant pietines palanges,nes visi langai iseina i ta puse,persodinau praeita pavasari(Jukneviciaus zeme visoms gelems),netresiu,o atrodo zymiai paauges,leidzia dvi naujas sakas,laistau - karta i savaite...
Kuria diena ikelsiu nuotraukyte mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gavau ir aš dovanų pinigų fabriką biggrin.gif Na, tai dabar laukiu, maišą pasiruošus lotuliukas.gif

O kad gausiau derėtų, prasinešiau pro visus įmanomus neto puslapius, tai va visur rašo, kad reik tręšt kas 15-20dienų, o laistyt maždaug kas 10 dienų. Taigi, kažkurios čia sistema (10-20-30dienos) labai tinka thumbup.gif

Ir dar rašo, kad geriau laikyti saulėtoj vietoj, bet ne ant tiesioginių spindulių, antra vertus, kitur radau, kad mūsų klimato juostoj reik ant tiesioginių laikyt g.gif Misliju, kur čia dabar statyt jį g.gif Na, iš šešėlio tai tikrai trauksiu, kur man liepė dovanotoja statyt hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Tesoraite @ 2006 03 19, 22:16)
O kad gausiau derėtų, prasinešiau pro visus įmanomus neto puslapius, tai va visur rašo, kad reik tręšt kas 15-20dienų, o laistyt maždaug kas 10 dienų. Taigi, kažkurios čia sistema (10-20-30dienos) labai tinka  thumbup.gif

Ir dar rašo, kad geriau laikyti saulėtoj vietoj, bet ne ant tiesioginių spindulių, antra vertus, kitur radau, kad mūsų klimato juostoj reik ant tiesioginių laikyt  g.gif  Misliju, kur čia dabar statyt jį  g.gif  Na, iš šešėlio tai tikrai trauksiu, kur man liepė dovanotoja statyt  hihihi.gif

tiesioginėj saulės šviesoj nelaikyk - vasarą buvau taip padariusi - lauke balkone pastačiau, vos nenugalabijau savo gėlytės doh.gif dabar stovi ant palangės kur šviečia saulė, bet vasarą ten tik šviesu, o spinduliukai toliau:) o lieju irgi dažniau - nes kitaip žemė visai perdžiūsta (pas mus centrinis šildymas).
Atsakyti
žadu savo medį persodinti, bet nežinau kaip šaknys atrodo. tai kaip ten ardyti neardyti tas šaknis, ar tik žemes nupūsti ir persodinti į kitą vazoną?
Atsakyti
Aš praėjusią savaitę persodinau savo medelį į fikusinę žemę, su šakele besisukančia, o jau dabar tie lapeliai kaip ir išsisuko. Tai gal ir gerai bus. Laukiu dar 2 šakelių.
O kai šiaip taip išlupau iš pirktinio vazono, tai praktiškai tik šaknys buvo, žemių mažai, bet aš ir tas stengiausi nukrapšyti gražiai.
Atsakyti
QUOTE(nataliux @ 2006 03 17, 13:08)
Sveikutes,

Manau,kad pinigu medeli tresti reikia! Pati patyriau!  bigsmile.gif ir jums galeciau pasakyti kas atgaivino ir sparciai padejo isaugti mano medeliui. Tokios rusiskos trasos "Skoraja pomas" kaktusams, jeigu nebutu man taip nutike as nepatikeciau, bet ten tikrai greita pagalba!  bigsmile.gif
Pas mane jau buvo islindes stiebelis, bet dar iki lapeliu reikejo palaukti, na ir palaisciau as uzvakar tomis trasomis, o siryt jau ir lapelis atsirado toks didelis ir grazus!!!  thumbup.gif
Tiesiog neitiketina! Patariu pabandyti  4u.gif

Pala pala... O tai kaip čia dabar? Rimtai su kaktusų trąšom patręšei??? g.gif Man baisu kažkaip, nors ir aš saviškį norėčiau truputuką patręšt... Ir turiu būtent tas trąšas, kurias čia minėjai. Tikrai nenumirs jis nuo kaktusų trąšų? blush2.gif
Atsakyti