dabar js man pasakykit, paliejau šiandien savo medelį kažkur apie 17 val, o dabar jis sausas sausutėlis. ar dar laistyti jį man

Nu ką žinau, aš po labai nedaug lieju, bet kas trečią dieną kokią. Bandyk paliet gal ryt, bet nedaug.
Vėtruže, su gimtadieniu
p.s. atsiprašau kad čia sveikinu, bet tam skirto skyrelio nemėgstu

p.s. atsiprašau kad čia sveikinu, bet tam skirto skyrelio nemėgstu

Nusipirkau siandien ir as pinigu medeli

QUOTE(jolitav @ 2006 03 11, 14:30)
Tai dabar finansinė padėtis pagerės

Beje, kai mano abu medeliai pradėjo leisti šakeles, tikrai padaugėjo pinigėlių

Savo piniguoti dabar gan daznai palaistau, nes oras namie sausas, tai greitai zeme perdziuva. Bet tikrai vandeny jis pas mane nestovi. Problema, kad jis man lyg toks blyskus darosi, o vienos sakos lapai rudu demiu turi... Cia nuo per dideles dregmes? Ir dar. Noriu ji pastatyti ant palanges, nes kiek cia paskaiciau, tai atsigauna jis prie lango
Tik bijau, nes langa mes darinejam, turbut nusaltu, ar ne? Patarkit! Gal palaukti dar pavasario, kada oras atsils ir tada ant palanges statyti?

aš buvau pastačius ant palangės, bet po palange yra radijatorius. kai per tuos didžiausius šalčius atsuko šilumą iki "per karšta" tai taip ir liko
o dar kur nuo saulės karštis. tai paėmiau i nukėliau į tą pradinę vietą, kurioje ir buvo išleista nauja šakelė

QUOTE(krika @ 2006 03 12, 11:50)
aš buvau pastačius ant palangės, bet po palange yra radijatorius. kai per tuos didžiausius šalčius atsuko šilumą iki "per karšta" tai taip ir liko
o dar kur nuo saulės karštis. tai paėmiau i nukėliau į tą pradinę vietą, kurioje ir buvo išleista nauja šakelė

Aš tai pastebėjau kad mano "piniguočiui" patinka tamsesnė vietelė.

Sveikos merginos,
noriu patarimo.
Padovanojo mums ikurtuviu proga ta piniguoti. Jis man atroje dienoje pradejo mesti lapus. Trecioje dienoje nulinko sakos, prie pat svoguno ir nukrito visos sakos. Pas drauge buvo tas pats.
Ant vieno svoguno matosi lyg maziukas daigelis. Tai as ta vazona pastaciau ant palanges ir laukiu kas bus. Kaip manot ar atsigaus jis,gal reiktu jam kazkaip padeti?
noriu patarimo.
Padovanojo mums ikurtuviu proga ta piniguoti. Jis man atroje dienoje pradejo mesti lapus. Trecioje dienoje nulinko sakos, prie pat svoguno ir nukrito visos sakos. Pas drauge buvo tas pats.
Ant vieno svoguno matosi lyg maziukas daigelis. Tai as ta vazona pastaciau ant palanges ir laukiu kas bus. Kaip manot ar atsigaus jis,gal reiktu jam kazkaip padeti?

Fikai, tai gal nušąlo kol atnešė jei žiemą, nes tikrai įdomu

QUOTE(Aga @ 2006 03 13, 01:30)
Kogero traip ir bus

Savaji siandien jau spejau persodinti
Pasirodo per mazai as ji laisciau, nes zeme kaip smelis... O vanduo nuo virsaus greitai nugaruodavo.. Gal del to dabar jis toks sviesiai zalias darosi...