Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis IId.

Maniskis jau pas mane kazkur 3ar 4 metai. Tai amzinai 4didziausi lapai, jei vienas uzauga tai kitas nustimpa. Ir persodineju ir laistymo kalendorius ant saldytuvo uzvestas.
Tad pasakykit dabar man Ar ji ant tiesiodiniu saules statyti ar ne. Gal tikrai jam reikia daugiau saules? Nu nera jis pas mane uzspintos uzkistas g.gif
Atsakyti
Na as nepritarciau, kad jam reikalinga saule schmoll.gif
Sviesos gelems per daug nebuna, bet saules labai greitai gali buti per daug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolli: 20 kovo 2006 - 16:29
Pražydo vienas iš pinigų medelių clap.gif clap.gif
Galvojau kad tris lapus leidžia..o pasirodo vienas iš jų žiedas mirksiukas.gif Oi kaip laukiu kol bus gražiai pražydęs ax.gif

o beje kaip dabar su persodinimu? Ar galima jei žydi?

O pas mane abidvi šios gėlės ant plačios palangės stovi..Pietvakarinėje pusėje...beveik nuolat saulytė būna..Ir tfu..tfu atrodo thumbup.gif thumbup.gif auga
Atsakyti
QUOTE(Nikota @ 2006 03 20, 18:39)
Pražydo vienas iš pinigų medelių  clap.gif  clap.gif
Galvojau kad tris lapus leidžia..o pasirodo vienas iš jų žiedas  mirksiukas.gif  Oi kaip laukiu kol bus gražiai pražydęs  ax.gif

o beje kaip dabar su persodinimu? Ar galima jei žydi?

O pas mane abidvi šios gėlės ant plačios palangės stovi..Pietvakarinėje pusėje...beveik nuolat saulytė būna..Ir tfu..tfu atrodo  thumbup.gif  thumbup.gif auga

Ten dar rašė, kad pražysta tik ypatingai gerai prižiūrimi medeliai thumbup.gif Tai sveikinu 4u.gif

Na, manau, kad tiesioginę saulę ten ir turėjo omeny balkone, nes buvo toks pasiūlymas vasarą išnešt, bet ant palangės neturėtų pakenkt.. Anyway, pastačiau šviesiausiam kambario kampe be tiesioginių saulės spindulių... O prieš tai buvau įkišus vos ne į tamsiausią, nes taip patarė dovanotoja doh.gif

Dar ten rašė, kad iš esmės augalas nelepus, prisitaiko prie visokio apšvietimo biggrin.gif
Atsakyti
Aš saviškį pinigų medelį persodinau, bet neisitengiu daug lieti ir stovi jis pas pas man ne šviesiausioje vietoje,nes daugiau neturiu kur statyti, bet kai gavau dovanų jis jau leido du naujus lapelius, kai persodinau, tai tie lapeliai sparčiau augti pradėjo thumbup.gif tfu, tfu tfu, nepergyrus... blink.gif blush2.gif
Atsakyti
laba diena,
noreciau sulaukti patarimo.va labai noreciau ir as pinigu medzio,nors maziuko.gal galetumet patarti kur butu geriausia ji nusipirkti?vienoj privacioj parduotuvej norejau pirkt tai pardaveja paemus vazonika sujudino ir stiebelis iskrito blink.gif
tai dabar bijau kur pirkt.prasau padekit. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dinute @ 2006 03 21, 11:44)
laba diena,
noreciau sulaukti patarimo.va labai noreciau ir as pinigu medzio,nors maziuko.gal galetumet patarti kur butu geriausia ji nusipirkti?vienoj privacioj parduotuvej norejau pirkt tai pardaveja paemus vazonika sujudino ir stiebelis iskrito  blink.gif
tai dabar bijau kur pirkt.prasau padekit.  unsure.gif

Aš abudu medelius gavau dovanųm, tai nelabai žinau ką rekomenduoti g.gif
Bet manau kad galima bent kur pirkti tik PRIEŠ perkant labaaaai jau atydžiai reikia apžiūrėti visus lapus...
Visai neseniai vienas pažįstamas sugalvojo viena proga nupirkti šį medelį..Na jau labai gražų išrinko bet didžiausi lapai nukrito tą patį vakarą...Įtariame kad dėl vaizdo ir kainos buvo prilipinti
Atsakyti
QUOTE(Nikota @ 2006 03 21, 11:08)
Visai neseniai vienas pažįstamas sugalvojo viena proga nupirkti šį medelį..Na jau labai gražų išrinko bet didžiausi lapai nukrito tą  patį vakarą...Įtariame kad dėl vaizdo ir kainos buvo prilipinti

blink.gif blink.gif gun_bandana.gif censored2.gif

Labai jau dažnas atvejis pastebėjau, kai prekybininkai taip sukčiauja. Mano pažįstamai irgi padovanojo tokį didžiulį, tai pasirodo didžiausios šakos buvo tik šiaip įsmeigtos į žemę, laistant palietė ir išgriuvo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikota @ 2006 03 21, 12:08)
Aš abudu medelius gavau dovanųm, tai nelabai žinau ką rekomenduoti  g.gif
Bet manau kad galima bent kur pirkti tik PRIEŠ perkant labaaaai jau atydžiai reikia apžiūrėti visus lapus...
Visai neseniai vienas pažįstamas sugalvojo viena proga nupirkti šį medelį..Na jau labai gražų išrinko bet didžiausi lapai nukrito tą  patį vakarą...Įtariame kad dėl vaizdo ir kainos buvo prilipinti

QUOTE(Tesoraite @ 2006 03 21, 12:20)
blink.gif  blink.gif  gun_bandana.gif  censored2.gif

Labai jau dažnas atvejis pastebėjau, kai prekybininkai taip sukčiauja. Mano pažįstamai irgi padovanojo tokį didžiulį, tai pasirodo didžiausios šakos buvo tik šiaip įsmeigtos į žemę, laistant palietė ir išgriuvo  blink.gif

Koks siaubas! negalvojau, kad taip gali būti... doh.gif Gal mažesniuose miesteliuose, kur ir parduotuvėlės ne per didžiausios taip nebūna blink.gif
Atsakyti
Nu va pagaliau sužinojau kad mano pachira vadinasi pinigų medeliu, bet eme ji pas mane dabar nykti nebežinau kas daros, krenta lapai vis leidžia naujus o jie vis pagelsta ir nukrenta, nei aš jos perlaisčiau, nei tų rudų demelių nėra, nu nežinau kas daros. pakeičiau vieta, bet manau ant palangės jai vis tiek netiks. gal kas galit patarti ka būtų galima padaryti, gal persodinti reikia g.gif
Atsakyti
[quote=giedradi,2006 03 21, 17:44]
Nu va pagaliau sužinojau kad mano pachira vadinasi pinigų medeliu.
Dabar jau as nesupratau g.gif apie kurį iš"pinigu medžiu"sitoj temoj kalbama?Kuris iš ju tikras? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(RŪTA P @ 2006 03 21, 16:55)

Nu va pagaliau sužinojau kad mano pachira vadinasi pinigų medeliu.
Dabar jau as nesupratau g.gif apie kurį iš"pinigu medžiu"sitoj temoj kalbama?Kuris iš ju tikras? unsure.gif

aš tai turiu tokį kur nuoroda įmečiau, o apie kokį kitos kalba? g.gif
Papildyta:
tai turbūt jus kalbat apie šitą blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedradi: 21 kovo 2006 - 16:58