Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis IId.

QUOTE(Jolli @ 2006 03 20, 16:27)
Na as nepritarciau, kad jam reikalinga saule  schmoll.gif
Sviesos gelems per daug nebuna, bet saules labai greitai gali buti per daug.

O mano saulėj auga - ir net gi labai auga thumbup.gif (tfu tfu tfu). Jau treji metai smile.gif
Atsakyti
Aš kadangi tik neseniai gavau saviškį, tai pastačiau ten kur turėjau vietos. Bet ten tiesioginių saulės spindulių nebūna ir šviesos ne per daugiausiai. Blogai padariau?
Atsakyti
Matysi, gal dar neišlepęs ir jam visai tiks....
Atsakyti
Radau tokį pinigų medį (Braided Money Tree):
user posted image
Įdomu koks tikras jo pavadinimas. g.gif
Atsakyti
Radau panašų - pachira vadinasi (pachira macrocarpa) g.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2006 03 13, 10:03)
Savaji siandien jau spejau persodinti tongue.gif Pasirodo per mazai as ji laisciau, nes zeme kaip smelis... O vanduo nuo virsaus greitai nugaruodavo.. Gal del to dabar jis toks sviesiai zalias darosi...

manajai kai persodinau, tai is pradziu perdaug vandens gavo ir pradejo gelsti ir kristi lapai, poto kuri laika viskas buvo gerai, bet dabar vel pradejo svieseti, o poto vel gelsti ir kristi lapai, dabar as jos neperlaistau, kame problema?
ar todel kad auga naujas stiebas, ar vandens trukumas ar perteklius?

p.s. turiu foto bet nzn kaip ja cia ideti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2006 03 28, 12:25)
Radau tokį pinigų medį (Braided Money Tree):
user posted image
Įdomu koks tikras jo pavadinimas. g.gif

QUOTE(Dilma @ 2006 03 28, 12:43)
Radau panašų - pachira vadinasi (pachira macrocarpa) g.gif

drinks_cheers.gif , yra netgi atskira tema apie jį...

QUOTE(SGT @ 2006 03 28, 19:35)

Jei internete, tai nukopijuok URL adresą ir per img gali įdėt.

O problema tai gali būti vandens perteklius, kad gelsta lapai.
Atsakyti
manajai kai persodinau, tai is pradziu perdaug vandens gavo ir pradejo gelsti ir kristi lapai, poto kuri laika viskas buvo gerai, bet dabar vel pradejo svieseti, o poto vel gelsti ir kristi lapai, dabar as jos neperlaistau, kame problema?

O Jūs kaip laistote? Nes geriausia juos laistyti pilant į dubenėlį, svarbiausia neaplieti gumbo. Mano pinigų medis tiesiog bujote bujoja. Beveik niekada nelaistau ant žemių, tik į padėkliuką vandenį pilu.
Atsakyti

pažiūrėk ar nebus šaknys supuvusios nuo per didelio perlaistymo g.gif

QUOTE(Kozete @ 2006 03 29, 13:13)
O Jūs kaip laistote? Nes geriausia juos laistyti pilant į dubenėlį, svarbiausia neaplieti gumbo. Mano pinigų medis tiesiog bujote bujoja. Beveik niekada nelaistau ant žemių, tik į padėkliuką vandenį pilu.

aš irgi laistau tik i padekliuka,o ka leidzia viena plenca po kito, nezinau kur daabr reiks det blink.gif , nes ir taip ja didele padovanojo, o dabar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 03 29, 13:12)
pažiūrėk ar nebus šaknys supuvusios  nuo per didelio perlaistymo  g.gif
aš irgi laistau tik i padekliuka,o ka leidzia viena plenca po kito, nezinau kur daabr reiks det  blink.gif , nes ir taip ja didele padovanojo, o dabar  doh.gif

nu lygtais saknys i r nesupuve, ir kirminuku kaip ir ner, dabar bandysiu ishdziovinti gerai zeme ir tik laistysiu i lekstute arba purksiu gelyte... as visus nugeltusius lapus nurinkau ir tuscius stiebus nukirpau, bet matosi kad daugiau gels lapuku o taip gaila... o nuotrauka as pati nufotkinusi esu kaip nugelte lapukai tik vat nemoku cia ideti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2006 03 29, 14:13)

Juk laistant į lėkštę gumbas irgi sušlaps, nes jis yra žemėje. O gal neprilaistote tiek, kad žemės paviršius sušlaptų? Paaiškinkit prašau mastau.gif
Atsakyti
Kai laistai į lėkštutę tai gumbas yra aukščiau nei šaknys, o vandenį sugeria šaknys. Ir gumbas lieka sausesnis. Na nežinau ar aš čia aiškiai pasakiau.
Atsakyti