Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis IId.

QUOTE(giedradi @ 2006 03 21, 17:03)
aš tai turiu tokį kur nuoroda įmečiau, o apie kokį kitos kalba?  g.gif
Papildyta:
tai turbūt jus kalbat apie šitą blush2.gif

Būtent apie šitą. drinks_cheers.gif
maniškis 1-lapis n-laiko nerodė gyvybės ženklų, nutariau persodinti iš žemės kambariniams augalams į kaktusų žemę. Nupurčiau žemes, gi žiū lenda viena šakelė lotuliukas.gif Kaži dabar jai nepakenkiau su persodinimu?
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2006 03 21, 17:47)
Būtent apie šitą.  drinks_cheers.gif
  maniškis 1-lapis n-laiko nerodė gyvybės ženklų, nutariau persodinti iš žemės kambariniams augalams į kaktusų žemę. Nupurčiau žemes, gi žiū lenda viena šakelė lotuliukas.gif  Kaži dabar jai nepakenkiau su persodinimu?

kaip įdomiai, o aš kaip tik radau kad pinigų medžiu ne tas vadinamas g.gif
na apie ta kur jūs kalbat tai tokio neturiu, vadinasi ne čia pataikiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedradi: 22 kovo 2006 - 08:24
QUOTE(nataliux @ 2006 03 17, 13:08)
Sveikutes,

Manau,kad pinigu medeli tresti reikia! Pati patyriau!  bigsmile.gif ir jums galeciau pasakyti kas atgaivino ir sparciai padejo isaugti mano medeliui. Tokios rusiskos trasos "Skoraja pomas" kaktusams, jeigu nebutu man taip nutike as nepatikeciau, bet ten tikrai greita pagalba!  bigsmile.gif
Sios trasos yra maximoje, ir jos nebrangios, apie 2,5 lt.
Pas mane jau buvo islindes stiebelis, bet dar iki lapeliu reikejo palaukti, na ir palaisciau as uzvakar tomis trasomis, o siryt jau ir lapelis atsirado toks didelis ir grazus!!!  thumbup.gif
Tiesiog neitiketina! Patariu pabandyti  4u.gif

blink.gif nu nežinau. gal ir pradėjo augti tas medelis, bet tai juk smūginė pagalba. Tarsi tu eitum ir ateitų iš už nugaros kas nors ir pastumtu tave smąrkiai. tai aišku tu pabėgėtum įpriekį, bet juk susinervintum ania? Ir jei nuotaika pagėrėtų žingsniutum toliau, o jei ne? tai gal net sustotum.... Nežinau ar vykusiai palyginau lotuliukas.gif

QUOTE(Tesoraite @ 2006 03 21, 11:20)
blink.gif  blink.gif  gun_bandana.gif  censored2.gif

Labai jau dažnas atvejis pastebėjau, kai prekybininkai taip sukčiauja. Mano pažįstamai irgi padovanojo tokį didžiulį, tai pasirodo didžiausios šakos buvo tik šiaip įsmeigtos į žemę, laistant palietė ir išgriuvo  blink.gif

vadinas reik tampyt už lapū jau pardėje...

QUOTE(giedradi @ 2006 03 21, 16:44)
Nu va pagaliau sužinojau kad mano pachira vadinasi pinigų medeliu, bet eme ji pas mane dabar nykti nebežinau kas daros, krenta lapai vis leidžia naujus o jie vis pagelsta ir nukrenta, nei aš jos perlaisčiau, nei tų rudų demelių nėra, nu nežinau kas daros. pakeičiau vieta, bet manau ant palangės jai vis tiek netiks. gal kas galit patarti ka būtų galima padaryti, gal persodinti reikia  g.gif

Bankrotas... doh.gif (jei vadovautis rojaus sodų parašymais) biggrin.gif

QUOTE(giedradi @ 2006 03 21, 17:03)
aš tai turiu tokį kur nuoroda įmečiau, o apie kokį kitos kalba?  g.gif
Papildyta:
tai turbūt jus kalbat apie šitą blush2.gif

Mes apie kitą, bet jei ką pakalbėsim ir apie šitą, bil pinigėliai byrėtų laugh.gif
Papildyta:
Pridariau klaidų, bet netaisysiu unsure.gif ax.gif
Atsakyti
sveikos, kada dabar bus palanki diena persodinti ta medeli?ir dar, ar persodinus(kaip suprantu geriau i platu vazona)iskarto reikia palieti?(labai atsiprasau, bet cia tiek daug prirasyta o skaityti nera laiko, tai gal nebus sunku pasikartoti)

aciu biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, reiktų ir man patarimo ax.gif
gavau dovanų pinigų medį. Bet kasdien iškrisdavo vis po vieną šaką, nuo pat žemės nulinkdavo.. gal irgi buvo tik šiaip į žemę susmaigstyta? g.gif
Bet va viena vienintelė mažutė šakytė liko. Žiūriu į ją ir bijau ką nors daryt. O taip norėtųsi išsaugot. Ar yra vilties dar užsiaugint meduką? Ką geriausia daryt dabar? Prasta iš manęs gėlininkė.. verysad.gif
Iš anksto dėkoju nepatingėjusioms atsakyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dera @ 2006 03 22, 09:48)
sveikos, kada dabar bus palanki diena persodinti ta medeli?ir dar, ar persodinus(kaip suprantu geriau i platu vazona)iskarto reikia palieti?(labai atsiprasau, bet cia tiek daug prirasyta o skaityti nera laiko, tai gal nebus sunku pasikartoti)

aciu biggrin.gif

aš vakar kaip tik skaičiau žurnaliuką (kažkada buvau pirkus) apie gėlių persodinimą ir auginimą. ten aplamai apie gėles buvo, tai gal ir mūsų medžiui tiks ax.gif prieš dieną persodinant reikia gausiai palaistyti, kad lengviau augalas išsiimtų iš vazono. ir pasodinus reikia gausiai palieti. o va tręšti galima tik persodinus po 4-6 savaičių
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2006 03 22, 10:21)
aš vakar kaip tik skaičiau žurnaliuką (kažkada buvau pirkus) apie gėlių persodinimą ir auginimą. ten aplamai apie gėles buvo, tai gal ir mūsų medžiui tiks  ax.gif prieš dieną persodinant reikia gausiai palaistyti, kad lengviau augalas išsiimtų iš vazono. ir pasodinus reikia gausiai palieti. o va tręšti galima tik persodinus po 4-6 savaičių

O aš siūlyčiau persodinus palieti saikingai....
Papildyta:
QUOTE(Raganiute @ 2006 03 22, 10:16)
sveikos, reiktų ir man patarimo  ax.gif
gavau dovanų pinigų medį. Bet kasdien iškrisdavo vis po vieną šaką, nuo pat žemės nulinkdavo.. gal irgi buvo tik šiaip į žemę susmaigstyta?  g.gif
Bet va viena vienintelė mažutė šakytė liko. Žiūriu į ją ir bijau ką nors daryt. O taip norėtųsi išsaugot. Ar yra vilties dar užsiaugint meduką? Ką geriausia daryt dabar? Prasta iš manęs gėlininkė..  verysad.gif
Iš anksto dėkoju nepatingėjusioms atsakyt  smile.gif

iškritusius laus pamerk. jei nsupus, tai išleis šaknis ir turėsi keletą medelių. O likusius mažus palik kaip yra. laistyk saikingai. laikyk šviesiai. priaugs naujų lapų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtružė @ 2006 03 22, 10:28)
O aš siūlyčiau persodinus palieti saikingai....

aha, aš tą patį pagalvojau, kad mano perdžiūvusi žemė lengviau išdulkės nei peršlapusi hihihi.gif
Atsakyti
Pirkau dovanų tokį medelį Elektrėnuose "saulutėj" gėlių larioke. Ir duoda jos man tą vazoną kur tiesiog į žemę prismaigstyta lapų, tipo daug atžalų. Aš net jų nejudinus sakau duokit man normalią, be prismaigstytų lapų. O jos man aiškina, kad taip čia auga. blink.gif Na sakau jau jūs man nepasakokit, kad be stiebo iš kart lapai iš žemės lenda. Ir liepiau duoti tą į kurią buvo kaina ikišta, nes ten buvo normaliausia. Tai kokios buvo nepatenjintos oi oi. lotuliukas.gif
O perkant gražiai pajudinkit visas šakeles, ir matysit, nes kai žemė labai sausa būna ir jei tik įkišta, tai ir išvirs iš karto. mirksiukas.gif
Atsakyti
sakykit o per delčią galima sėti ir persodinti?
Atsakyti
neprisimenu kurioje temoje, mačiau labai puikų gėlininko kalendorių, kuriame nurodyta kurios dienos tinkamos persodimui, kurios ne. Pavyzdžiui kovo 23,24,31 tinkamos dienos, o 25,26,28,29,30 ne, 27 -tavo nuožiūra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natalėja: 22 kovo 2006 - 15:36
jaučiu kiek kalendorių tiek ir leidimų bei draudimų. va gėlės.nkkm.lt radau kad 26-27 galima ir sėti ir persodinti augalus g.gif
Atsakyti