QUOTE(nataliux @ 2006 03 17, 13:08)
Sveikutes,
Manau,kad pinigu medeli tresti reikia! Pati patyriau!

ir jums galeciau pasakyti kas atgaivino ir sparciai padejo isaugti mano medeliui. Tokios rusiskos trasos "Skoraja pomas" kaktusams, jeigu nebutu man taip nutike as nepatikeciau, bet ten tikrai greita pagalba!
Sios trasos yra maximoje, ir jos nebrangios, apie 2,5 lt.
Pas mane jau buvo islindes stiebelis, bet dar iki lapeliu reikejo palaukti, na ir palaisciau as uzvakar tomis trasomis, o siryt jau ir lapelis atsirado toks didelis ir grazus!!!
Tiesiog neitiketina! Patariu pabandyti

nu nežinau. gal ir pradėjo augti tas medelis, bet tai juk smūginė pagalba. Tarsi tu eitum ir ateitų iš už nugaros kas nors ir pastumtu tave smąrkiai. tai aišku tu pabėgėtum įpriekį, bet juk susinervintum ania? Ir jei nuotaika pagėrėtų žingsniutum toliau, o jei ne? tai gal net sustotum.... Nežinau ar vykusiai palyginau
QUOTE(Tesoraite @ 2006 03 21, 11:20)
vadinas reik tampyt už lapū jau pardėje...
QUOTE(giedradi @ 2006 03 21, 16:44)
Nu va pagaliau sužinojau kad mano
pachira vadinasi pinigų medeliu, bet eme ji pas mane dabar nykti nebežinau kas daros, krenta lapai vis leidžia naujus o jie vis pagelsta ir nukrenta, nei aš jos perlaisčiau, nei tų rudų demelių nėra, nu nežinau kas daros. pakeičiau vieta, bet manau ant palangės jai vis tiek netiks. gal kas galit patarti ka būtų galima padaryti, gal persodinti reikia
Bankrotas...

(jei vadovautis rojaus sodų parašymais)
QUOTE(giedradi @ 2006 03 21, 17:03)
aš tai turiu tokį kur nuoroda įmečiau, o apie kokį kitos kalba?
Papildyta:
tai turbūt jus kalbat apie
šitą
Mes apie kitą, bet jei ką pakalbėsim ir apie šitą, bil pinigėliai byrėtų
Papildyta:
Pridariau klaidų, bet netaisysiu