Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis IId.

QUOTE(Vėtružė @ 2006 03 22, 11:28)
iškritusius laus pamerk. jei nsupus, tai išleis šaknis ir turėsi keletą medelių. O likusius mažus palik kaip yra. laistyk saikingai. laikyk šviesiai. priaugs naujų lapų  mirksiukas.gif

Aš kažkada bandžiau pamerkti vieną lapuką..Tai jis man tik pagelto ir nieko gero nebuvo schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalėja @ 2006 03 22, 15:35)
neprisimenu kurioje temoje, mačiau labai puikų gėlininko kalendorių, kuriame nurodyta kurios dienos tinkamos persodimui, kurios ne. Pavyzdžiui kovo 23,24,31 tinkamos dienos, o 25,26,28,29,30 ne, 27 -tavo nuožiūra.

aš turiu tą kalendorių ax.gif

QUOTE(Nikota @ 2006 03 22, 16:22)
Aš kažkada bandžiau pamerkti vieną lapuką..Tai jis man tik pagelto ir nieko gero nebuvo  schmoll.gif  schmoll.gif

Nežinau kaip ten iš tikrųjų, bet skaičiau, kad iš kiekvieno lapuko, to vieno nuimto nuo koto, galima išauginti po augalą, ir buvo nufotkinta tpks mažulytis lapukas ir apačioje išaugus maža bulvytė ir šaknelės. bet kad būtų parašyta kaip tai daryt kažkaip nepamenu.
Atsakyti
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 03 20, 16:48)
Pala pala... O tai kaip čia dabar? Rimtai su kaktusų trąšom patręšei???  g.gif Man baisu kažkaip, nors ir aš saviškį norėčiau truputuką patręšt... Ir turiu būtent tas trąšas, kurias čia minėjai. Tikrai nenumirs jis nuo kaktusų trąšų?  blush2.gif

Tikrai gali drasiai naudoti, amn taip patare gelininke. Ji sake, kad pinigu medelius reikia tresti butent kaktuso trasomis
Na ir mano kol kas dar nenumire 4u.gif
Atsakyti
Auginu piniginį medelį antrus metus. Rudeni jis leido naujas šakas be sustojimo, ir pinigėlių pakankamai nešė. biggrin.gif . Bet štai vieną dieną į svečius atėjo draugai su tokiu mažučiu pipiru, kuris jau mokėjo naudotis žirklėmis ir ... tas mažas pilietis nusikirpo keletą lapelių, ir keletą gražiai kaip snaiges apkarpė. Ką darysi - geru reikia dalintis. smile.gif
Papildyta:
Ir dar, persodinant nepamirškite į vazono dugną įdėti pinigėlių - kitaip derliaus nebus.
Atsakyti
o tai kokią žemę pirkti persodinimui? ir ar mūsų medis priskiriamas prie sukulentų ( ar kai pjie ten)?
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2006 03 24, 21:16)
o tai kokią žemę pirkti persodinimui? ir ar mūsų medis priskiriamas prie sukulentų ( ar kai pjie ten)?

Man gėlių parduotuvėje patarė į kaktusinę. O va pinigėlį ir pamiršau į dugną įdėti. doh.gif
Atsakyti
Kiek girdejau reikia deti varines monetas, pvz. tokias kaip anksciau budavo rusiskos kapeikos. mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Nikota,2006 03 20, 19:39]
Pražydo vienas iš pinigų medelių clap.gif clap.gif
Galvojau kad tris lapus leidžia..o pasirodo vienas iš jų žiedas mirksiukas.gif Oi kaip laukiu kol bus gražiai pražydęs ax.gif

o beje kaip dabar su persodinimu? Ar galima jei žydi?

Pas mane ir prazydo, beje is karto isleido 2 ziedus. Ir pernai pavasari zydejo, ju ziedai nera labai grazus.
Atsakyti
[quote=IRMELE,2006 03 25, 13:04]
[quote=Nikota,2006 03 20, 19:39]
Pražydo vienas iš pinigų medelių clap.gif clap.gif
Galvojau kad tris lapus leidžia..o pasirodo vienas iš jų žiedas mirksiukas.gif Oi kaip laukiu kol bus gražiai pražydęs ax.gif

o beje kaip dabar su persodinimu? Ar galima jei žydi?
Pas mane ir prazydo, beje is karto isleido 2 ziedus. Ir pernai pavasari zydejo, ju ziedai nera labai grazus.
[/quote]
blink.gif Oho,nuostabi prieziura matyt thumbup.gif Pasidalink ir su mumis savo paslaptimi:kokioje zemeje auga,kur stovi,ar tresi,kaip daznai laistai?... g.gif blush2.gif
As irgi labai,labai noriu,kad manasis kada nors isleistu ziedeli... wub.gif

4u.gif Del kalendoriuko,tai as irgi turiu ju daug,nes buvau sanpauliju megeju susitikime,tai paemiau daugiau,kad galeciau norincioms vilnietems padalinti... mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=marfa,2006 03 25, 14:50]
blink.gif Oho,nuostabi prieziura matyt thumbup.gif Pasidalink ir su mumis savo paslaptimi:kokioje zemeje auga,kur stovi,ar tresi,kaip daznai laistai?... g.gif blush2.gif
As irgi labai,labai noriu,kad manasis kada nors isleistu ziedeli... wub.gif
4u.gif

Na nepasakyciau, kad kazkaip ypatingai priziurau, aisku labai myliu savo augalus, wub.gif zeme- tai paprasta gelems, kartais patresiu geliu trasomis.
Pas mane stovi prie lango rytinej pusej, tai ryte kelias valandas sviecia saulute.
Atsakyti
Pasigirsiu ir aš - turiu šį medį jau keletą metų. Gavau jį dovanų. Kai domėjausi parduotuvėje apie jį, pardavėjos sakė, kad jis nežydi. Aš tų žiedų ir nelaukiau, bet užpraeitą vasarą, kai intensyviai leido naujus lapus, laukiau lapų, o sulaukiau žiedo. Mano nustebimui nebuvo ribų. Pernai pavasarį sulaukiau dar vieno žiedo, o šiemet jau laukiu net trijų. Turėtų pražįsti visai netrukus.
Atsakyti
Ir aš turiu tokį medį.O kad jis žydi, tai nežinojau. Dabar jau reikia laukti žiedų thumbup.gif
Atsakyti