Kadandi aš mėgstu kavą su pienu ar grietinėle tai nebuvo man jokių problemų dėl miego

O as jei isgeriu ryte puodeli kavos, maniske pasidaro daug irzlesne, ir vakare ja daug sunkiau uzmigdyti. Gydytojas sako, kad del vieno puodelio neturetu taip buti, bet kai kurie vaikai paprasciausiai i viska daug jautriau reaguoja.
Bet kavos vis tiek negaliu atsisakyti...
Bet kavos vis tiek negaliu atsisakyti...

Kai buvau nescia,pats organizmas atstume kavute,o kai pagimdziau tai buvo pirmos lauktuves i gimdymo namus kuriu paprasiau vyro
Dar maitinu pati bet pora puodeliu isgeriu,kad kas pasikeistu dukrytes miege nepastebejau ir kai negert pabandziau

o as kasdien isgeriu puodeli "silikonines" kavos- ale nescafe 3 in 1 ar ale kapucino. Jos turbut blogiau nei tikroji juoda kava, bet butent ant ju mane ir traukia.. vaikui lyg ir ta kava jokio poveikio nedaro..
As geriu ir gydytojos klausiau ar galima ,sake viena puoduka galima
,o jei esi labai didele kavos megeja tai ir du
.Tik sake ne atomines.As taip pat jokio poveikio nemaciau,o dabar isgeriu ir du puodukus.Tik ne vakare,o stengiuos gert ryte ir jei ateina jau sveciu tai veliausiai 16 val.,nes jai isgeriu veliau tada ir pati nemiegu

As atradau kava Jacobs be kofeino
skonis puikus ir galiu ja megautis kiek noriu

Jokio poveikio vaikelio miegui ir as nepastebejau. Geriu viena ar du puodelius silpnos kavos su pienu per diena. Esu ipratus ir tiesiog negaliu, labai traukia

Kai matinau MP, gėriau kavos po 2 puodelių į dieną ir dukrytės miegui jokio poveikio neturėjo
Kartais išgeriu rytais, bet tik tirpios ir su pienu, o dažniausia geriu juodą arbatą, bet irgi stengiuosi gerti rytais. Ir jokios įtakos miegeliui nepastebėjau.