Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir leistinas bei neleistinas maistas

buvau tikra kavos maniakė,be kavos neprasidėdavo rytas sokiai.gif nėščia taip pat gėriau,bet į nėštumo pabaigą mažiau,nes nesinorėjo.po gimdymo irgi gėriau,tik sesutė patarė daug negert juodos,o geriau balintą.šiand mano sūnui jau 6mėn,aš geriu baltą kavą-man liux ir sūnus nesiskundžia thumbup.gif
Atsakyti
Aš kavą gėriau su abiem mergaitėm tik aišku 1-2 puodelius per dieną ir jokių neramumų, ar nemiegojimų pas mus nebuvo ir nėra thumbup.gif
Atsakyti
Stiprio kavos atsisakiau, leidžiu sau rytais išgerti tik su pienu dideli kavos puoduką, po ilgos nakties nors šiek tiek išbudina
Atsakyti
Meriu tik tirpia kava ir su labai diele pieno doze;) Viena puodeli per diena, tad maziukes miegui ji niekaip nekenkia:)
Atsakyti
Nuo rytinio puodelio niekad neatsisakydavau,o veliu susilaikydavau,nors,kad blogiau vaikis miegotu tikrai nepastebejau.O del zalios arbatos,kiek zinau pirma plykima reik ispilti,ir gerti tik antro plykimo arbata.Nesu jos gerbeja,tik nugirdau is drauges,kuri ja geria.Cia tik kazkieno nuomone.
Atsakyti
QUOTE(zibambukas @ 2006 04 10, 11:57)
Aš čia ne į temą, bet,Kniukse, o ar melisos arbata nemažina pieno gamybą? Žinau, kad mėtų negalima              schmoll.gif            o melisa ir mėta ne tos pačios giminės?            g.gif              Turiu pati melisos, šeimynai padarau, o pati negeriu - bijau, kad nepamažėtų pieno. O ji taip skaniai kvepia.                thumbup.gif

g.gif net negirdėjau tokios nuomonės . Aš kiekvieną vakarą išgeriu baisinį puodą melisų arbatos ax.gif . Nieko nepastebėjau nei kad mažėtų, nei kad daugėtų schmoll.gif Bet kad geriau miegasi ir valiukas ramiai miega tai tikrai mirksiukas.gif thumbup.gif

O dėl kavos, tai gėriau ir per visą nėštumą ir dabar geriu, bet tiktai ryte vieną puodelį, be cukraus, bet būtinai su pienu. Tiesiog man kitaip neskanu schmoll.gif
Gal sakau jau priprato nuo pat pradėjimo vakiukas, kad rytinės kavos mamai reikia tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
Nėštumo metu ir dabar rytais išgeriu didelį puodą kavos be kofeino. Šiokiadieniais to pakanka, bet savaitgaliais, kai vyras ir po pietų pasidro kavos, tai neiškenčiu blush2.gif , labai jau skaniai ji kvepia. Šiaip poveikio miegui nepastebėjau. Visada stengiuosi gerti po maitinimo.
Atsakyti
tik pagimdziu, pirmuju lankytoju paprasiau puodelio kavos, namuose geriu kas ryta, kartais ir pora puodeliu. Kai pamate gyditoja dave suprast , kad vaikas blogai miegos. Padariau savaites pertrauka ir jokiu pokyciu nepastebejau. Taigi ir toliau su malonimu megaujuos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėsmama @ 2006 04 10, 12:37)
Aš iš vaistinės nusipirkau melisų arbatos,tai nustėrau kai paskaičiau viduje radusi arbatos aprašymą.Pasirodo kad maitinančioms jos gert negalima,nes ji stipriai veikia nervus ir gali būt žalinga vaiko raidai g.gif

Aš tai visgi stengiuos jos daug negert...kad ir gyd sako, jog galima.

O aš nustebau, kad laikant arbatą dvi val iš jos dingsta kofeinas....Manau, kažkokia nesąmonė....beja, jos aš geriu daug ir nieko, maitinu jau beveik 9 mėnesius
Atsakyti
QUOTE(Mildute @ 2006 08 26, 18:31)
Aš tai visgi stengiuos jos daug negert...kad ir gyd sako, jog galima.

O aš nustebau, kad laikant arbatą dvi val iš jos dingsta kofeinas....Manau, kažkokia nesąmonė....beja, jos aš geriu daug ir nieko, maitinu jau beveik 9 mėnesius

Geriau kava visa nestuma tik sumazinau puodeliu kieki per diena iki 2.Kai pagimdziau buvau prigasdinta mediku ir keliu draugiu,kad jokiais budais negalima gert kavos nes vaikutis nemiegos schmoll.gif Bet visdelto nesusilaikiau ir po poros savaiciu isgeriau kavutes su pasigardziavimu tongue.gif Vaikutis kaip miegojo taip ir miegojo jokiu pakitimu nepamaciau tai numojau ranka i visas tuscias kalbas ir dabar kas ryta geriu po puodeli kavos biggrin.gif
Atsakyti
Nėštumo metu kava pasidarė šlykšti,o pagimdžius kokių dviejų mėnesių baisiai užsinorėjau.Tai dabar kol dar maitinu(5,5mėn)išgeriu retkarčiais tik su pienu ir tik apie pietus.
Atsakyti
Na kiek cia pasiskaitinejau, tai pasirodo ta kava (su saiku iki 2 puodeliu per diena) visai nepakenkia vaiko miegui! : g.gif Gasdino ir mane medikai ir dar del daug ko dasdino, kad grizus is po ligonines nebezinojau ka valgyti, rodes, kad visko nebegalima.Islenkiu ir as kavos po 2 puodelius per diena.Mano leliukas naktimis labai prastai miega, bandziau as negerti visiskai kavos, nei arbatos, taciau vaikas vistiek ne miega.O ka man po tokiu naktu, kaip be kavos?Kaip lavonas tada as bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti