Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir leistinas bei neleistinas maistas

QUOTE(Matelyk @ 2006 05 16, 08:17)
kol laukiausi bei pirmus 6 vaikiuko mėn negėriau kavos visai, o paskui pradėjau gerti tik rytais su pienu  ax.gif  jokios įtakos vaikiukui nepastebėjau  schmoll.gif

as irgi nepastebejau
Atsakyti
Maitinu sūnų jau beveik 11 mėn., į dieną išgeriu 2 puodelius kavos ir taip pat jokios įtakos vaiko miegeliui nepastebėjau mirksiukas.gif
Atsakyti
kai maitinau kavos negerdavau, nors ir siaip nesu kavos gerike ax.gif
Atsakyti
Kol maitinau gerdavau kava tik is ryto ir silpnesne nei paprastai 4u.gif
Atsakyti
Kol laukiausi ir dabar matindama mažylį, kas rytą išgeriu po puodelį kavos užbalintos pienu smile.gif Tad vaikiuko miegui tai visai nekenkia ax.gif Kas su saiku vartojama, tas manau niekad nepakenks smile.gif
Atsakyti
dar guledama gimdymo namuose geriau kava, po to dariau pertrauka, bet jokio skirtumo nepastebejau. Taigi dabar vel geriu
Atsakyti
Niekada nebuvau atsisakius kavos,nei nescia,nei po gimdymo ax.gif tiesiog negaleciau be jos mirksiukas.gif Isgeriu pora puodeliu per diena ir nemanau,kad jie turi kazkoki poveiki sunelio miegui bigsmile.gif
Atsakyti
As maitinu, bet kavos isgeriu. Nepiknaudziauju. 1 puodeli per diena, nes labai zemas spaudimas. Kava geriu be kofeino. biggrin.gif Nepastebejau, kad mazyle nuo to blogiau miegotu! smile.gif
Atsakyti
aš taip pat nepastebėjau, kad kava įtakotų vaiko miegą, 1-2 puodai kasdien-norma ok.gif
Atsakyti
anksciau be kavos man neprasidedavo diena ir net ne su vienu puodeliu, bet dabar tik leidziu sau ne daugiau 2 per diena, bet kad ji nemiegotu nebuvo, o besilaukdama negeriau ne vieno puodelio, kazkaip man to nereikejo, o ir dabar jei kas nors butu ramiai galeciau ir vel negerti, man tai nera pasaulio pabaiga ax.gif
Atsakyti
iki
Atsakyti
Kol laukiausi kavos visiškai nesinorėjo. Dabar išgeriu kavos 1-2 puodelius per dieną dažniausiai su pienu. Kad kava sutrikdytų sūnelio miegą nepastebėjau. Ir pediatrė sakė, kad pamaitinus galima išgerti kavos, kai po poros valandų vėl maitinsi, poveikio kūdikiui nebus.
Atsakyti