Kol laukiausi ir dabar matindama mažylį, kas rytą išgeriu po puodelį kavos užbalintos pienu Tad vaikiuko miegui tai visai nekenkia Kas su saiku vartojama, tas manau niekad nepakenks
Niekada nebuvau atsisakius kavos,nei nescia,nei po gimdymo tiesiog negaleciau be jos Isgeriu pora puodeliu per diena ir nemanau,kad jie turi kazkoki poveiki sunelio miegui
As maitinu, bet kavos isgeriu. Nepiknaudziauju. 1 puodeli per diena, nes labai zemas spaudimas. Kava geriu be kofeino. Nepastebejau, kad mazyle nuo to blogiau miegotu!
anksciau be kavos man neprasidedavo diena ir net ne su vienu puodeliu, bet dabar tik leidziu sau ne daugiau 2 per diena, bet kad ji nemiegotu nebuvo, o besilaukdama negeriau ne vieno puodelio, kazkaip man to nereikejo, o ir dabar jei kas nors butu ramiai galeciau ir vel negerti, man tai nera pasaulio pabaiga
Kol laukiausi kavos visiškai nesinorėjo. Dabar išgeriu kavos 1-2 puodelius per dieną dažniausiai su pienu. Kad kava sutrikdytų sūnelio miegą nepastebėjau. Ir pediatrė sakė, kad pamaitinus galima išgerti kavos, kai po poros valandų vėl maitinsi, poveikio kūdikiui nebus.