Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir leistinas bei neleistinas maistas

Pasirodo ne as viena tokia nuklystanti yahoo.gif Isgeriu po 2-3 puodelius, kartais ir 4 4u.gif
Atsakyti
Labai mėgstu kavą. blush2.gif Nėštumo metu kartais jos atsigerdavau. Paskutinį nėštumo mėnesį nusipirkau Jacobs be kofeino.
Po gimdymo visą savaitę gulėjau ligoninėje, sąžiningai valgiau ir gėriau tai, ką duodavo ligoninėje, o iš namų prašiau, kad neštų mineralinio vandens ir kmynų arbatos su pienu.
Dabar esu namie ir beveik kasdien išgeriu 1 puodelį kavos. smile.gif
Atsakyti
[I]as taip pat rytais ir per pietus geriu stipria kava i kuria dedu medaus nes cukraus isvis nevartoju, kava geriu iskart pamaitinusi mazaja, kiek zinau kad kofeino poveikis islieka apie 2 valandas todel kava geriu iki sekancio maitinimo ramia sazine ir pasimegavimu, o del medaus ji valgau ir su varske ir nebijau kad uzalergizuos vaika nes tai yra visiska nesamone , nes medus vienintelis naturalus apdorotas gamtos produktas
Atsakyti
QUOTE(eglius @ 2006 10 17, 21:08)
[I]as taip pat rytais ir per pietus geriu stipria kava i kuria dedu medaus nes cukraus isvis nevartoju, kava geriu iskart pamaitinusi mazaja, kiek zinau kad kofeino poveikis islieka apie 2 valandas todel kava geriu iki sekancio maitinimo ramia sazine ir pasimegavimu, o del medaus ji valgau ir su varske ir nebijau kad uzalergizuos vaika nes tai yra visiska nesamone , nes medus vienintelis naturalus apdorotas gamtos produktas

deje medus yra labai didelis alergenas ,ir juo negalima piknaudziauti,bet tavo vaikutis ji gauna netiesiogei ,juk kazkiek ir tavo organizmas jo pasisavina ,todel pavojus kad vaikuti isbers ar dar kas nutiks mazas nono.gif
Atsakyti
nu faini tavi rankdarbiai, jega thumbup.gif
Papildyta:
as isgeriu 1 puodeli i diena rytais, mano spaudimas irgi zemokas,
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2006 10 18, 10:28)
deje medus yra labai didelis alergenas ,ir juo negalima piknaudziauti,bet tavo vaikutis ji gauna netiesiogei ,juk kazkiek ir tavo organizmas jo pasisavina ,todel pavojus kad vaikuti isbers ar dar kas nutiks mazas nono.gif

medus yra alergiskas tada kai neteisingai naudojamas as valgau suderinta maista cukraus nenaudoju keli metai nes cukrus yra taip pat yra alergenas ir neturi jokiu maistiniu savybiu mano vaiko nuo medaus neberia, beje as taip pat nenaudoju pieno sviezio, nes jau yra yrodyta kad suauges zmogaus organizmas pieno nevirskina iskyrus rauginto pieno produktus piena as keiciu i sojos piena, o siaip kefyra pasukas labai megstu 4u.gif
Atsakyti
As iki nestumo gerdavau labai daug kavos (visada su grietinele). Nestumo laikotarpiu po 1- 2 puodelius laaabai silpnos su pienu. O dabar bijau... Bet siandien pasimegavau tokia "ale kava", nes del silpnumo nelabai ten jos skonio gavosi lotuliukas.gif Kol kas dar apsieinu, veliau ziuresim.. ax.gif
Atsakyti
neisivaizduoju ryto be kavos , kava geriu stipria tik vietoj cukraus dedu sauksteli medaus, kava visada geriu iskart nusitraukusi pieneli, man kava pakelia nuotaika ypac jei buna bemiege naktis , ja as geriau visa nestuma po du puodelius kaip ir dabar per diena.
Atsakyti
as gerdavau jacobs latte,kai maitinau,jokiu pokyciu nepastebedavau.manau stiprios kavos negalima gerti,kad nepakenktu vaikui
Atsakyti
Aš jau pasimokiau su kava schmoll.gif
Pirmą dieną po gimdymo man buvo silpną, svaigo galvą, tai nutariau išgerti kavos iš ligoninės aparato...Nžn, gal ir ne nuo jos, bet dukrelė nemiegojo paskui visą naktį. Pabliauna, atsijungia kokiai 15 minučių ir vėl verkia...Baisu prisimint. Kadangi kavą labai mėgstu, sugalvojau gerti Jackobs be kofeino. Ir vėl bėda- gal jai paskui pienuko skonis nepatinka, ar dar kas nors... blink.gif Tai dabar susilaikau nuo kavos, ir kuo toliau, tuo mažiau jos norisi, gal ir visai atprasiu.
Atsakyti
QUOTE(jeteiko @ 2006 10 25, 13:34)
as gerdavau jacobs latte,kai maitinau,jokiu pokyciu nepastebedavau.manau stiprios kavos negalima gerti,kad nepakenktu vaikui

Galima gerti nepiknaudziaujant bet tai reikia daryti iskarto po maitinimo, man kabvos gerimo ritualas yra be galo malonus ir ja geriu su tokiu pasiskanavimu
Atsakyti
Neįsivaiduoju ryto be kavos. Kai matinau, nekeičiau jokių kavos gėrimo įpročių. Kava mėgaudavausi kasrytą. Jokių pokyčių nepastebėjau. Sakyčiau, mažius net geriau miegodavo.
Atsakyti