Pirmus keturis menesius negeriau...O dabar papiktnaudziauju, viena karta dienoj, kai jau visai luztu Nestiprios, ir tik ka tik pamatinus Reikia ir save pamylet
Aš pradėjau kavą gerti gal 3 savaitę po gimdymo. Išgeriu gal 2-3 puodelius per dieną. Tiesą sakant ir prieš maitinimą, ir po maitinimo kaip kada. mano vaikučiui tai niekaip neatsiliepia, kaip buvo ramus vaikas kol negėriau kavos, tai toks ir liko.
kadangi vaikas pasidare neramus, o as kaip tycia tomis dienomis ryte geriau kavos, tai nusprendziau del viso pikto atsisakyti, na nebent laaabai retai.
labukas. as kiekviena ryta isgeriu puodeli juodos kavos ir nepastebejau, kad tai itakotu mazosios miegui . manau, kad vienas puodelis nieko baisaus, tiesa, ja pasidarau silpnesne nei iprastai.
kadangi vaikas pasidare neramus, o as kaip tycia tomis dienomis ryte geriau kavos, tai nusprendziau del viso pikto atsisakyti, na nebent laaabai retai.
Labai megstu kava, todel per diena isgeriu 2-3 puodelius normalios kavos, tokia kokia visada geriu. Mazajai jokio poveikio nera, tiesa, stengiuos gerti po maitinimo. Vakarais tap pat negeriu.
Geriu ir as stiproka kavute su pienu . Pakanka man ir vieno puodelio, nes kartais dar ir arbatos juodos ar zalios puodeli isgeriu, o jos juk irgi tonizuoja . Dukrele miega labai gerai nuo pat mazumes (tphu tphu tphu), be jokio migdymo.