Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir leistinas bei neleistinas maistas

QUOTE(*panteRa* @ 2008 01 19, 12:16)
O as geriu balinta kava su pienu arba su grietinele viena karta per diena, manau, kad tai ne pats blogiausias variantas pasitenkinti kava maitinant ax.gif

As taip pat geriu 1 karta dienoje balinta kava ir nemanau, kad labai kenkiu.
Atsakyti
QUOTE(Crazy Daisy @ 2008 01 22, 08:49)
Aš matindama geriu tą netikrą kavą. Pvz. Jackobs "Late"  ax.gif  Ir dar pieno įsipilu  biggrin.gif  Tokia čia jau ir kava lieka...  tongue.gif , tai ir poveikio nepastebėjau.

I kava ipilus pienelio, kofeinas niekur nedingsta tongue.gif mirksiukas.gif

Bet nemanau, kad vienas kitas puodelis kavos labai paveiks, nors man kavos poreikis dingo jau nestumo pabaigoje ir iki siol dar neatsirado blush2.gif kazkada cia pabandziau, bet teko pilt lauk:)
Atsakyti
isgeriu per diena 1-2 puodelius kavos ir mano maziaus tai nekaip neveikia, nakti ismiega 10-12 val ir diena gerai miega po 2-3 kavos. tad manau nedaug kavos tikrai nepakenks schmoll.gif
Atsakyti
as 2 puod balintos kavos isgeriu
Atsakyti
as tai is kavos aparato isgeriu per diena 3 puodelius kavos balintos smile.gif
Atsakyti
As ir is kavos aparato latte su malonumu isgeriu. Nieko blogo nepastebiu ir mazulyje
Atsakyti
Kol dar maitinau irgi gėriau kavą, bet buvau susirūpinusi ar nėra blogiau vaikui, nes atrodė kad blogiau miega, tai stengiausi gerti po to kai pamaitindavau smile.gif
Atsakyti
Manau, vienas - du puodeliai balintos kavos po maitinimo, tikrai nepridarys jokios žalos irnesakyk.gif
Atsakyti
as tai geriu kava be kofeino,pripratau ir ji man labai skani,geriu 2-3 puodelius,vaikeliui nieko. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgencija @ 2007 09 11, 10:55)
As geriu du puodelius per diena...

As irgi geriu du puodelius, ryte gal net ''puoda'', paskui apie 17 val. Tai darau nuo ketvirto menesio. Pradzioje tik ryte, paskui kartais vakare ir dabar jau visad vakare. Nepastebejau sirtumo del miego. Ypac ryte. Maniske labai blogai miega nakti. Tas pats buvo ir kai geriau, ir kai negeriau. Paciai sunku istverti be kavos, kai jau 5 men ir savaite ir ne vienos nakties nesi miegojusi. Maziausias atsikelimu kartas - 3-4 ( ju nedaug) ir 7-10.
Zinau, kad gal nera labai geras dalykas, bet tai vienintelis mano mazas malonumas sedint parom praktiskai vienai su vaiku ir nemiegojusiai.. Vyras grizta velai, o draugem nebesu tokia idomi kaip anksciau... ax.gif
Beje, arbata varo is organizmo gelezi... irgi padaugint nereikia. unsure.gif
Atsakyti
Aš geriu puodelį rytinės kavos apie 9 val. iš karto po maitinimo. Antrą puodelį balintos išgeriu po pietų, bet taip pat jokio šalutinio poveikio nepastebėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asta.s @ 2006 03 29, 21:40)
Tiesiog idomu,ar isgeriat kavos.Jei taip,ar nepastebejot,kad del jusu geriamos kavos pablogetu vaikelio miegas?

Kadangi esu visiska kofemane (tiesiogine ta zodzio prasme serganti priklausomybe kavai biggrin.gif, o be jos jauciuosi ligonis), tai net ir noredama gimus leliui, nesugebejau atsisakyti kavos. Be to, nemaciau ir reikalo visiskai jos nebegerti tik del to, jog maitinu pati. Be abejo, teko pakoreguoti dozes (vietoj 3-4 puodeliu per diena mazinau iki 1 ar 2 isimtinais atvejais) ir stipruma (nebegerdavau tokios atomines, dazniau rinkdavausi balinta kava), taciau ne karto nepastebejau, kad kavos gerimas butu kazkaip atsiliepes leliuko ramumui ar miegui. Na siuo atveju ir lyginti negaliu, nes tiesiog nebuvo taip, kad kavos kuria diena buciau visai negerusi, tiesiog nemanau, kad jei buciau visiskai jos atsisakiusi, mano pipiriukas butu buves ramesnis g.gif biggrin.gif .
Atsakyti