Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir leistinas bei neleistinas maistas

Pirmomis dienomis ir as bijojau gerti kavute,bet po pradejau nuo nestiprios ir jokios ytakos nepastebejau smile.gif
Atsakyti
As kavos isvis atsisakiau,geriu tik zalia arbata.Mane ir atgaivina,miegus nuima ir nuotaika pagereja nors buni pavargus.Ja geriu ir vakare jei jauciuos mieguista.Vaikui manau neturi itakos nors kartais miega neramiai,buvau atsisakiusi savaitei,negeriau po pietu,tik zoleliu arbata.
Atsakyti
Po gimdymo - labai bijojau piktnaudziauti kavute, labai ziurejau ka valgyti, kad neskaudetu suneliui pilvuko. Visgi auginti maza vaikuti yra didziule atsakomybe mirksiukas.gif Po poros menesiu mazdaug karta per savaite isgerdavau kavos su pienu...o dabar isgeriu kiekviena ryta, gyvenimas sunui nuo to nepasikeite. Gydytojai rekomenduoja atsisakyti, o as manau, svarbiausia - nepadauginti! ax.gif
Atsakyti
Labuka mamytes,as ir laukdamasi ir po gimdymo geriu kavute po 2 puodelius per diena ir tikrai nepastebejau kokios nors itakos savo mazutei smile.gif As ir pritariu,kad tik nereikia padauginti!
Atsakyti
Buvau didele kavos megeja blush2.gif Bet po gimdymo atsisakiau,perejau prie arbatytes,tai kazkaip jau nesinori dabar visiskai ax.gif
Atsakyti
as jau per niestuma atsisakiau kavos tai ir maitinant jos negeriau biggrin.gif
Atsakyti
manau, kad tai susije, as geriu kava be kofeino, tad bent jau zinau, kad jei ir nemiega, tai ne del kavos:)
Atsakyti
Vieną puodelį su vienu šaukšteliu ryte geriu paprastos kavos ax.gif , o jeigu dieną, tai tik be kofeino. Miegam kolkas normaliai smile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif as ir nescia ir maitindama kudiki visada isgerdavau kavytes rytais,ir mums kaip ir viskas gerai
Atsakyti
QUOTE(lelka @ 2008 04 05, 20:24)
lotuliukas.gif as ir nescia ir maitindama kudiki visada isgerdavau kavytes rytais,ir mums kaip ir viskas gerai

As taip ir nescia isgerdavau puodeli kavos ir dabar geriu, na retsykiais du isgeriu, kofeino itakos vaikui nepastebejau.
Atsakyti
geriu po 1 ar 2 puod. per dieną, bet miegui nepasireiškia lotuliukas.gif
Atsakyti
pradejau gerti kai leliui buvo 3men,geriu viena karta per diena, bigsmile.gif
Atsakyti