Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir leistinas bei neleistinas maistas

dukryte i maista nereaguodavo, bet stai sunu beria...ypac nuo pieno produktu, sokolado.O taip kartais norisi...nestumo metu labai noredavau saldumynu, tai dabar sunku be ju...kazkoks energijos trukumas jauciasi blink.gif ir dar labai traukia prie nesveiko maisto, visokiu mesainiu ir t.t.bet...kol kas kenciu dar doh.gif siaip tai niekad nesinoredavo, bet kol nestuke.gif buvau viskas apsiverte aukstyn kojom, ko nemegau pradejau noreti, tai po gimdymo dar tas pats vis doh.gif
Atsakyti
Vengiu didziausiu blogybiu cipsu, kokakolos ir panasiu dalyku, ir sokolada su saldainiais teko apmazinti, nes sureagavo mergyte..
Atsakyti
mums gydytoja sakė; galima visko bet po truputį. Aš atradau kad man baltas šokoladas negerai. juodas nieko. Keista
Atsakyti
Sveikos mamytes,norejau pasiteirauti,ar kisielius nepucia pilvelio leliukui,matinant krutimi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nercegode @ 2012 11 09, 21:23)
Sveikos mamytes,norejau pasiteirauti,ar kisielius nepucia pilvelio leliukui,matinant krutimi? smile.gif

O kodel turetu pusti? g.gif Nepastebejau tokio poveikio
Atsakyti
Kai gimė vaikas, pradėjau "laikytis dietos". Daug ko nevalgiau, negėriau kavos, žinoma, jokio alkoholio. Leliui pilvelį žiauriai skaudėjo, tai vis siaurinau savo racioną, kol galiausiai paeksperimentavau- savaitę tik vanduo ir makaronai. Vaikiukas vis tiek verkė, tai atitaikėm lašiukus nuo pilvo pūtimo ir vėl grįžau prie normalaus maisto. Dabar valgau viską, rytais geriu po vieną puodelį kavos. Tikrai nedaro poveikio vaikui, atvirkščiai, gal net ramesnis tapo, kai mama laiminga, kavos išgėrus, o ne sau draudžianti ir pikta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Doremina @ 2012 11 10, 21:03)
Kai gimė vaikas, pradėjau "laikytis dietos". Daug ko nevalgiau, negėriau kavos, žinoma, jokio alkoholio. Leliui pilvelį žiauriai skaudėjo, tai vis siaurinau savo racioną, kol galiausiai paeksperimentavau- savaitę tik vanduo ir makaronai. Vaikiukas vis tiek verkė, tai atitaikėm lašiukus nuo pilvo pūtimo ir vėl grįžau prie normalaus maisto. Dabar valgau viską, rytais geriu po vieną puodelį kavos. Tikrai nedaro poveikio vaikui, atvirkščiai, gal net ramesnis tapo, kai mama laiminga, kavos išgėrus, o ne sau draudžianti ir pikta. smile.gif

drinks_cheers.gif
Aš taip drastiškai nedariau bet visko valgydavau tik labai su saiku ir stebėdavau, pasirodo pieno produktus reikėjo ribot. Tai juos ir apribojau, o po to valgiau gėriau ką norėjau.
Atsakyti
As kai zindziau gal 5 men ant labai grieztos dietos sedejau... nes nuo VISKO jai pute pilva doh.gif doh.gif kosmaras doh.gif Iki dabar troskiniu negaliu pakesti doh.gif
Atsakyti
O man dabar kilo toks klausimas, gal ir ne visai į temą, dėl pieno produktų, kai perskaičiau, ką RSTT rašė. Nei aš, nei vyras negeriam saldaus pieno. schmoll.gif Rauginto pieno produktus raitom, net ausys linksta, mažius irgi nesipiktina, kai kefyro užsriuobiu. Aš nekaip jaučiuos pieno nors kiek išgėrus, nuo pat vaikystės taip, o brangusis apskritai vemia. Kaži, kaip bus vaikui? Ar nebus vėliau ir jam problemų pieną gert, jeigu dabar aš net neragauju? Gal kam panašiai buvo?
Atsakyti
apie pieną ir dar pienas
Atsakyti
o kam save, vyra ir vaika prievartauti del tu pieno produktu..nepatinka, ziaukciojat - negeriat....
tiesa apmaudu, kas jus veikiausiai is nezinojimo ir visai be reikalo laiketes tokios ''drastiskos'' dietos..paprastai zindyves valgo ta pati maista, koki vartojo besilaukdamos - nedaro dideliu pakeitimu, o toks drastiskas po gimdymo maisto ribojimas ir dieta is to kvailo mito, kad zindant negalima nieko normaliai valgyti....gali buti pasekme kodel vaikui ima pusti pilva..juolab jei del to, kad valgot, ne tai ka norit..dar viduj piktinates ir nuotaika krenta...

Visame kame turi buti saikas..galvojat, kad del maisto jusu pucia vaikui pilva - stebit save, mazinat kiekius ir darot rotacija..siandien valgot varske, ryt jogurta, poryt kefyra geriat, po to dar kazka..svarbu ne viska ta pati per dienas, kas kazkiek dienu turi buti pakeitimai..ir stebit kaip veikia..rezultatas buna ne nuo visisko nevalgymo..o del mazesniu kiekiu..

Atsakyti
Atsakau Doreminai-aš pati nemėgstu pieno, valgau tik retai ir tik kokią varškę tarkim jogurtą ir tt. Bet po gimdymo lyg ir norėjosi tai būdavo kai padauginu (dubenėlis košės nesiskaito bet prie to dar didesnis indelis jogurto tarkim jau skaitosi) ir vaiko kakis būdavo žalias, su kraujo siūleliu. Tai netoleravimo požymis Nr1. Ir kad tikrai nuo to-100proc nes darydavom eksperimentą ir kaskart po jo būdavo tas pats. Taip kad apribojau tuos negerus produktus ir tiek, gyvenimo kokybė nepakito. O po to jau kai primaitinau, pradėjau nuo košytės be pieno, po savaitės į košytę jau dėdavau šiek tiek košytės su pienu (naudojau tas užpilamas kūdikių), tada šiek tiek daugiau, kol perėjom prie košyčių su mišinuku. (esu natūralistė maisto klausimu ir jau tikrai nemaniau kad vaikui taip darysiu-bet kitokių nevalgė išvis). Ir tik po to jau pradėjau virt paprastas košes iš dribsnių vandenyje, o išvirus įdėdavau šaukštą mišinuko. Ir tik nuo metų pradėjau dėt ne mišinuką o karvės pieno 50-50 santykkiu. Tiesa, nuo 7mėn valgom jogurtuką Dobilas. Taip va palaipsniui ir išaugom tuos netoleravimus. Atrodo dabar viskas gerai. Bet-jei jūs nuogąstaujat, tai 30proc žmonių netoleruoja pieno ir daugelio jo produktų. Ir tai normalu, ir nieko blogo, nes nieko ten stebuklingo jame nėra be ko gyvent neįmanoma blush2.gif
Atsakyti