aisku, mano mergaite jau didele - 1.5 m. bet maisto pradejau neriboti kai dukrai kokie 3men buvo ir viskas puiku
tiesa sakant dabar as valgau absoliuciai viska, ir astriai (labai megstu), kavos 1-2puodukus, ir alaus kartais vakarais su teveliu isgeriu, ar vyno.
aisku, mano mergaite jau didele - 1.5 m. bet maisto pradejau neriboti kai dukrai kokie 3men buvo ir viskas puiku
Na aš nors ir nenėščias, bet patarti galiu
nes daug apie maistą prisiskaičiau pastaruoju metu
Stenkitės valgyti, kuo mažiau prekybos centre gaminto maisto. Esu sukūręs puslapį, ir rašau maisto tema visokių įdomybių. Viena moteris kaip atsaką į viena straipsnį atsiuntė savo gyvenimo patirtį, kuria gavo ilgą laiką nevalgiusi prekybos centrų maisto... tikrai idomu buvo kai ji po kurio laiko sugalvojo ir pavalge... tik siaip pasisakiau, viskas idomu kas apie maista
gerai, kad kavos nemegstu
pastebejau, kad kisieliaus pradejau gert kone kibirais
O pieniska, ne juoda sokolada galima valgyt?
QUOTE(bubuke @ 2009 08 16, 15:53)
O pieniska, ne juoda sokolada galima valgyt?
Tai faktiškai tas pats, maniškę berdavo, jei nemažai suvalgydavau per kokias šventes
Skaičiau kad kava su pienu yra dar stipresnė nei be pieno, nes pienas prailgina kavos poveikį.
QUOTE(Daiva R. @ 2009 08 21, 13:55)
Skaičiau kad kava su pienu yra dar stipresnė nei be pieno, nes pienas prailgina kavos poveikį. 
oho, negirdejau tokio dalyko
O as geriu kavos puodeli karta i diena kartais ir 2
valgau sokolada ir saldainius nes mirstu del saldumynu
pirmus menesius atsargiau valgiau
O mano princese ramute gerute
QUOTE(Panelee @ 2009 08 14, 13:02)
Tiesa,kokio apelsino ar mandarino dar nedristu... 
Aš neperseniausiai skaičiau kad pagal dabartinius naujus metodus, jie liepia kaip tik valgyt tuos alergeninius maistus, tik po nedaug, nes atseit dabar jau kai nevalgai visai, tada alergijos vystosi.
as irgi isgeriu kavos du puodelius per diena, nors maitinu leliuka tik du menesius, bet nematau del to jokios ytakos,, gal tiesiog jis miegalius:) o del viso kito maisto - tai nebijau valgyti nieko, bet kaip ir visur reikia jausti saika,, man tik gerai, nes as nemegstu saldumynu, sokolado. idomus sutapimas, bet vyresnioji mano dukra dar ir dabar nevalgo juodo sokolado