Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir leistinas bei neleistinas maistas

Pakutinius nėštumo mėnesius kavos negėriau - tiesiog nenorėjau. Kai Karoliukui suėjo mėnuo vėl pradėjau gerti po truputį. Iš pradžių po vieną, po to po du puodelius, kartais net tris. Bet geriu nestiprią ir su pienu. be pieno man schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Anksciau isgerdavau 3-4 puodelius kavos biggrin.gif,kai laukiausi nestuke.gif gerdavau 1-2 puodelius ax.gif .Jei nebutu kavos butu sunkus ryteliai blink.gif
Atsakyti
Kiekvieną rytą išgeriu po puodelį, labai retai du per dieną. Paskutiniu metu pamėgau kavą su kondensuotu pienu rolleyes.gif
Atsakyti
Iki kol suėjo pusė metų dukrytei retkarčiais pasimėgaudavau silpna kava, bet dabar jau kiekvieną rytą geriu kavą su pienu. Nebegaliu susilaikyti... ax.gif
Atsakyti
šiaip tai yra kavos ir be kofeino. nors mano nuomone, tai keli puodeliai vaikui didelės įtakos neturi. tik žinoma, reikia visur ir visada turėti saiką
Atsakyti
na mano mazylei tik2 sav. bet as taip pat atsigeriu 1 puodeli dienojebet tik su pienunes kitokios ir nemegstu,be to akusere ligonineje sake,kad galima 3puodelius i diena ,jei kava su pienu,bet geriausia gerti po maitinimo.
Atsakyti
Kavą anksčiau gerdavau dažnai. Po 3-4 puodelius per dieną.
Per nėštumą poreikis sumažėjo. Gerdavau po 1-2.
Po gimdymo bijojau gert dėl vaikiuko.
Bet prasta savijauta privertė. Be to paskaičiau kad po 1-2 puodelius per dieną galima išgert. Tai dabar savęs nevaržau ir geriu kavą pagal reikalą.
Mano žemas kraujospūdis ir rytais dėl to labai skauda galvą. Tai puodelis kavos numima tą skausmą labai greitai bigsmile.gif
Atsakyti
O aš nebegaliu gerti kavos.... unsure.gif . Nors ir silpną gėriau, bet pastebėjau, kad mažių nuo jos beria. Aišku, ši alergija atsirado ne iš karto, po kelių mėnesių... Nepiknaudžiavau, po viena puodeliuką silpnos gėriau, ir še tau... verysad.gif .
Atsakyti
Mano nuomone, kavos (o ypac su kofeinu) maitinanciai mamai gerti tikrai negalima. Juk per pienuka vaikutis viska gaus. scare.gif As per daug myliu savo mazyli, kad ji nuo kudikystes nuodyciau - suspes dar ir kofeinu ir konservantu gauti! Iki 4 menesiu apskritai preska maista valgiau, o ka jau kalbeti apie kava. Beje, tai gali tureti itakos net ir pilvuko diegliukams. g.gif Po gimdymo negeriu nei laso kavos ir tuo labai didziuojuosi. victory.gif
Atsakyti
QUOTE(Grytute @ 2006 02 24, 22:57)
Mano nuomone, kavos (o ypac su kofeinu) maitinanciai mamai gerti tikrai negalima. Juk per pienuka vaikutis viska gaus. scare.gif As per daug myliu savo mazyli, kad ji nuo kudikystes nuodyciau - suspes dar ir kofeinu ir konservantu gauti! Iki 4 menesiu apskritai preska maista valgiau, o ka jau kalbeti apie kava. Beje, tai gali tureti itakos net ir pilvuko diegliukams.  g.gif Po gimdymo negeriu nei laso kavos ir tuo labai didziuojuosi. victory.gif

Ką čia bepridurti, super:mama . Aš nors ir be galo myliu savo vaikutį, visko dėl jo atsisakyti tikrai neišeina.
Tiesa, gal tu tos kavos ir ankščiau ne taip labai ir mėgai
Atsakyti
Mano nuomone, kavos (o ypac su kofeinu) maitinanciai mamai gerti tikrai negalima. Juk per pienuka vaikutis viska gaus. scare.gif As per daug myliu savo mazyli, kad ji nuo kudikystes nuodyciau - suspes dar ir kofeinu ir konservantu gauti! Iki 4 menesiu apskritai preska maista valgiau, o ka jau kalbeti apie kava. Beje, tai gali tureti itakos net ir pilvuko diegliukams.  g.gif Po gimdymo negeriu nei laso kavos ir tuo labai didziuojuosi. victory.gif

Sutinku, blush2.gif bet tiesiog buvo toks tarpsnis, kad jau fiziškai nebepajėgiau... Nes "dirbu" ne tik mama, bet ir dar prie kompo gan ilgokai vakarais. O stogas taip toooli važiavo, tad nusprendžiau pasilepinti (nu, neplempiau, kaip senais gerais laikais tos kavos, bet ir to trupučio užteko). Rezultatas jau žinomas g.gif . Taigis, dabar bus man griežta dieta, nes ir juoda arbata mažių beria. Nuo šiol "svaiginsiuos" žolelių arbatėlėmis biggrin.gif
O valgau ir taip prėskai... Didžiausia nuodėmė - baronkos (kur sudėtyje nėra margarino) ir į savaitę kokį kartą pora kvadratėlių pieniško šokolado. Ufff... bet tikiuosi paskui atsigriebti (net dabar svajoju apie gerą taurę raudono vyno).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo obuoliux: 25 vasario 2006 - 23:56
Pas mane be kavos nė dienos tongue.gif išgeriu du puodelius- vieną baltą o kitą ryte stipresnę.
Ir Aistei nuo to tikrai ne blogiau.
Kažkuri jau rašė- visko su saiku ax.gif
Papildyta:

na kiekviena renkamės pagal save. Bet aš prėsko maisto tikrai nevalgau schmoll.gif riboju citrusinius vaisius ir viskas. Jau ir savo sodo šaldytų braškių valgiau ir nieko. O nestipri kava tikrai nekenkia schmoll.gif
Bet jei tu dėl to labai gerai jauties ir esi patenkinta savim- tai tik sveikinu tave 4u.gif
Atsakyti