Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir leistinas bei neleistinas maistas

As tai geriu be kofeino mirksiukas.gif skonis nesiskiria schmoll.gif
Atsakyti
Aš geriu vieną, kartais du puodelius per dieną, bet vaikas ramus ir gerai miega. Geriau nuo pirmo mėnesio, tik iš pradžių labai silpną, bet ne dėl kofeino, o dėl vaiko alergijos saugojausi. Dabar dar maitinu ir kavutės kartais geriu, tik stengiuosi iškart nemaitinti (tuo metu, kai kavos poveikis man didžiausias). 4u.gif
Papildyta:
Beje, labai skanu su sojos grietinėlė bigsmile.gif
Čia toms, kurios geria balintą kavą, dar skaniau nei su pienu.
Tik, bėda, jei vaikas alergiškas, kažin ar nebers?
Atsakyti
Na nežinau aš pabandžiau gerti ryte kavą su pienu tai mano vaikutis buvo irzlus ir nemiegojo gan ilgokai. Tad nebegeriu, bet kai paskaičiau jūsų komentarus kad geriate ir nieko panašaus neatsitinka jūsų leliams jie miega tai dabar jau susipainiojau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo city: 08 kovo 2006 - 23:43
As nuo kokio menesiuko pradejau gerti rytais kava su pienu, o dabar dar per pietus isgeriu.
Atsakyti
Budama nescia gerdavau kava be kofejino,paskui po gimdymo dar kuri laika mirksiukas.gif Pabandziau normalios leliui jokios itakos nebuvo ir lepinausi toliau,bet tik po viena puodeli ryte rolleyes.gif
Atsakyti
geriu tik rytais,nestipria.Bet vaikas ramus ,į tai mazai reguoja.
Atsakyti
Negeriu kavos,nes mano mažylė prastokai miega naktį ir dieną.
Atsakyti
QUOTE(Kristute @ 2006 01 19, 12:59)
per diena išgeriu pora puodelių kavos. išgerčiau ir daugiau esu kofeinomanė,bet sažinė neleidžia. mažylis labai sunkiai užmiega tiek diena tiek vakare. ar tai galėtų būti susiję?įdomu ar visos maitinančios mamytės atsisako kavos.

aš išgeriu vieną puodelį ryte su pienu, bet daugiau nepiktnaudžiauju, juk vaikučiui per pieną pereina kofeinas, tai ir neužmiega verysad.gif
Atsakyti
na aš taip pat kavos neatsisaku,bet tik su pienu megstu biggrin.gif išgeriu per diena pora puodelių,o mažius miega gerai,net nežinojau kad kava gali kenkti kaipnors vaikui g.gif

user posted image
Atsakyti
Geriu kava ir as -puodeli, kartais du.Tiesa balta- su pienu.Nieko vaiko elgesy nepastebejau.Miegam gerai. bigsmile.gif
Atsakyti
Aš išgeriu 1-2 puodelius per dieną ir nepastebėjau, kad mergytė būtų dirglesnė.
Atsakyti
Išgeriu ryte puodelį su pienu, juodos nelabai ir mėgstu. Kartais ir po pietų, dėl žvalumo, arba geriu miežinę tirpią su pienu, sūnelis, ačiū dievui, gerai miega ir nealergiškas.
Atsakyti