Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

Graziu lipduku (ir ne tik ju) galima rasti ir cia http://www.vertbaude...-decoration.htm bigsmile.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(JulijaR @ 2010 09 18, 19:22)
Kur pirkot sias gelytes,labai jau grazios  wub.gif

IKEA
Atsakyti
QUOTE(Dilke @ 2010 09 16, 00:42)
Na prasom gyvas pvz kaip atrodo sienu lipdukai.

Beprotiškai gražu wub.gif Kaip jums pavyko taip suderinti lipduką ir lovatiesę? Čia vienoj vietoj pirkot ir lipduką ir medžiagą?
Papildyta:
QUOTE(BevardeX @ 2010 09 15, 10:39)
Skonio reikalas, aišku smile.gif Man asmeniškai labai pigiai atrodo. O pagyvinti vaiko kambarį ir suteikti jam individualumo yra galybė kitų būdų.

Na aš tokia kategoriška nebūčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
uzejau i thomas philips parduotuve ir ten pamaciau lipduku kampariams po 20-40 lt; paprasti vienspalviai, bet radus kur- labai pagyvintu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal zinote kur rasti vaikiskiems baldams rankeneliu - masinos ratu, padangu. Esu maciusi kaskur, nu bet niekur neberandu kai prisireike...
Atsakyti
mes mazules kambari nudazem, o paskui ant virsaus uzpaisem didziuli piesini, tai taip pat labai fainai atrodo, tik reik piest moket:)

o lipdukai tai tikrai faina thumb_yello.gif zinoma, jei tinkamai suderinti.

ir kodel kai kurie sako, kad "pigu" ir t.t. siaip is nuotraukos tai nesimato, kad lipdukas; galima pagalvoti, kad piesinukas:)

Ar jei tas pats butu nepriklijuota, o nupiesta, tai "pigu" nebeatrodytu?smile.gif
Atsakyti
Norečiau paprasyti Jusu patarymo, ka daryti toliau:) smile.gif
Suremontavome vaikų kambari ir nupirkome baldus, kol kas jie sustatyti taip : mirksiukas.gif bet galimi ir kitokie variantai, t.p. norečiau paprašyti patarymo del užuolaidų, kilimo, lovatiesių, šviestuvų ir k.t.
Kambarys 18 kv, pailgas. Mergaitems 2 ir 3,5 metu.

Visos nuotraukos galyte pamatyti čia http://public.fotki....u-komentaru-de/

keleta idedu i foruma
Čia labai baisiai rozetes atrodo doh.gif , kažkaip reikia užmaskuoti, kaip? g.gif
Manau šios ilgos naktynes užuolaidos netinka, ka manote Jus? Patarkyte:)
Ar gerai pastačiau lovas, gal prie lango geriau raš. staliukus statyti g.gif ?
user posted image

Virš did.komodos noriu libdukus priklijuoti, mano albume parodyta kokius, ar tiks?
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(lilijav @ 2010 09 21, 18:08)

Suremontavome vaikų kambari ir nupirkome baldus

kokie gražūs baldukai wub.gif wub.gif kas gamino galit pasakyt ir kiek kainavo? bigsmile.gif
Atsakyti
Aš būčiau stačius prie kiekvienos sienos: lovytė+stalas.
Ilgos užuolaidos man tinka, man trumpos netinka rolleyes.gif

Labai jaukūs baldeliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2010 09 21, 19:18)
kokie gražūs baldukai wub.gif  wub.gif kas gamino galit pasakyt ir kiek kainavo?  bigsmile.gif

Aciu 4u.gif
gamino Latviu imone, Skrajoj yra ju atstovai, dabar neatsimenu firmos pavadinimo blush2.gif
Sumokejome už visus baldus kartu su čiužiniais jokinga kaina 2670 lt lotuliukas.gif kokybe labai gera thumbup.gif , už tokia kaina net nesitikejiome gauti superine kokybe.
Papildyta:
QUOTE(Spyglienė @ 2010 09 21, 20:08)
Aš būčiau stačius prie kiekvienos sienos: lovytė+stalas.
Ilgos užuolaidos man tinka, man trumpos netinka  rolleyes.gif

Labai jaukūs baldeliai  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
Norečiau, kad stalai butu šalia vienas kito, nes jios visada sedi kartu, manau atskirai pastačius stalus dviese sulips prie vieno doh.gif
Del lovu statyti prie kiekvienos sienos variantas neblogas thumbup.gif , tik man kliuna tai, kad susjaures kambarys, ir dar labiau atrodis ilgas ir siauras, gal aš klystu g.gif blush2.gif
Bet kokiu atveju labai aciu už nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilijav @ 2010 09 21, 19:27)
Aciu  4u.gif
gamino Latviu imone, Skrajoj yra ju atstovai, dabar neatsimenu firmos pavadinimo  blush2.gif 

Turbūt Geko baldai mirksiukas.gif http://www.geko.lv/lt/shops
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2010 09 21, 20:38)

Taip Geko biggrin.gif
Atsakyti