Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(agora26 @ 2011 02 22, 18:14)
Aš irgi galvoju prie tos sienos dėti ir gal paplanuoti kazka panasaus su kitais baldeliais, tik nezinau, ar ju tiek daug reikia.

[

Pasiūlymas iš "mano varpinės"- nesirinkti kampinės spintos, ji tik vietos daug užima, o patogumas ir talpumas mažai kuo skiriasi nuo paprastos.
Jūsų paveikslėlyje spintų ir lentynėlių tikrai neperdaug. Maniškės kambariuke dar daugiau ir visi užpildyti. Tik darykite daugiau atvirų lentynų, nes bent jau pas mus jos ir naudojamos, o uždarose pozicijose kažkaip savaime "apsigyveno' mažiau naudojami daiktai.
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2011 02 23, 13:05)
Pasiūlymas iš "mano varpinės"- nesirinkti kampinės spintos, ji tik vietos daug užima, o patogumas ir talpumas mažai kuo skiriasi nuo paprastos.

Kažkodėl visada galvojau, kad kampinė spinta užima mažiau vietos ir yra talpesnė nei paprasta g.gif
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2011 02 23, 16:35)
Kažkodėl visada galvojau, kad kampinė spinta užima mažiau vietos ir yra talpesnė nei paprasta  g.gif

ji tinka kai reik uzpildyt kampa 4u.gif
Atsakyti
O kokios spalvos baldai vaikams praktiskesni? g.gif
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2011 02 23, 16:35)
Kažkodėl visada galvojau, kad kampinė spinta užima mažiau vietos ir yra talpesnė nei paprasta  g.gif

Kampinė spinta užima tikrai daugiau vietos, nei įprastinė. O dėl talpumo- tai negaliu pasakyti, bet kiek žinau nelabai smagu ir patogu iš gilumos traukti daiktus. Aš irgi buvau užsidegusi gaminti kampinę spintą, bet labai džiaugiuos , kad paklausiau vyro patarimo- gaminome įprastą dvidurę. Ir rūbeliai patogiai telpa, ir stalčiai yra, ir vietos sutaupėme.

QUOTE(Siurbelyte @ 2011 02 24, 20:34)
O kokios spalvos baldai vaikams praktiskesni?  g.gif

Tik ne tamsūs.
Manau praktiškiausia vanilės spalva. rolleyes.gif
Žinoma jei pieš su juodu flomasteriu ant baldų- tai nei viena spalva nepraktiška. rolleyes.gif
Priklauso kokio praktiškumo jūs norėtumėte- man pvz smagu, kad grindys kamštinės margos- po veiklos ir žaidimų nesimato pribirusių visų modelino trupinukų ar kt "gėrio". Baldai- vainlės spalvos- nesimato įkyriai dulkių..nesu manijakė, nelakstau kasdien su šlapia šluoste.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Siurbelyte @ 2011 02 24, 19:34)
O kokios spalvos baldai vaikams praktiskesni?  g.gif

įdomus klausimas mastau.gif biggrin.gif
mano nuomone, tai jei tėvai vaikus mokins ir aiškins, kad ant baldelių piešti ar kitais būdais teplioti jų negalima, reikia saugoti, valyti, tai tiks kad ir balti baldeliai, bet jei tėvam tas pats ir vaikams suteikta visiška laisvė savo kambary lakstyti su pieštukais, dažais, leidžiama valgyti prie rašomų stalų ir mažų staliukų, tai tada jokia spalva praktiška nebus. Mano tokie pasamprotavimai biggrin.gif
Atsakyti
na mano vaikai zino kad riekia saugoti ir baldelius ir sienas, bet net ir netycia visko nutinka.
Tai balta lovele sakykim puse bedos, medine, balinta, nusivalo, neblogai.reilalui esant bus galima dar pabalinti.
Dazyti mdf baldelia, veinas baltas kitas salotinis. Na siaip sau. Sunkokai valosi. Ten ekologiski dazia gal del to, labai isigeria.
Geriausia kazkokia lenkiska spinta ir komoda jos laminuotos medzio imitacija, nieko nesimato, o reikalui esant nusivalo. Grozio is jus jokio, pastatyta laikinai del drabuzeliu susidejimo, bet tarnauja gerai.
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2011 02 25, 12:45)
na mano vaikai zino kad riekia saugoti ir baldelius ir sienas, bet net ir netycia visko nutinka.

tai faktas, kad netyčia visko nutinka smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, ieskome kas pagamintu naturalaus medzio baldus vaiku kambariams - lovas, komodas, spinteles, stalus, lentynas. Mes esame Vilniuje, gamintojai gali buti nebutinai vilnieciai. Gal kas daretes ir likote patenkiti darbu kokybes - kainos santykiu ax.gif , visu mdf-u, ploksciu, jau sotus, norisi tikro, naturalaus, kad ir paprastesnio, bet silto daikto blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(gliuka @ 2011 02 25, 14:44)
Sveikutes, ieskome kas pagamintu naturalaus medzio baldus vaiku kambariams - lovas, komodas, spinteles, stalus, lentynas. Mes esame Vilniuje, gamintojai gali buti nebutinai vilnieciai. Gal kas daretes ir likote patenkiti darbu kokybes - kainos santykiu  ax.gif , visu mdf-u, ploksciu, jau sotus, norisi tikro, naturalaus, kad ir paprastesnio, bet silto daikto blush2.gif

LAbai pritariu jums! I vaiku kambari noriu tik mediniu baldu.
Kol kas turime komoda is ikea. Labai patenkinti, medine tvirta super tarnauja, todel tikriausiai ir likusius baldus is ten pirksime. Kiek ieskojau neradau LT.
Yra tik tokios is pigesniu.
user posted image

Turime is sitos serijos komoda:
user posted image

ikea
Atsakyti
Iriska tokia lovele tikrai gaminomes Lietuvoje ir uz labai padoria kaina thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gliuka @ 2011 02 25, 13:44)
Sveikutes, ieskome kas pagamintu naturalaus medzio baldus vaiku kambariams - lovas, komodas, spinteles, stalus, lentynas. Mes esame Vilniuje, gamintojai gali buti nebutinai vilnieciai. Gal kas daretes ir likote patenkiti darbu kokybes - kainos santykiu  ax.gif , visu mdf-u, ploksciu, jau sotus, norisi tikro, naturalaus, kad ir paprastesnio, bet silto daikto blush2.gif

taip, mes darėmės, ir likome labai patenkinti, baldeliai iš uosio, tik spintos kraštai ir lentynos viduj iš plokščių ax.gif
gaminomės čia: http://www.baldjoda.lt/index.php?id=5 ir tai jau ne pirmi baldeliai iš čia, turim spintą miegamąjam bei prieškambario baldus thumbup.gif

kažkada rodžiausi jau vaikų kambarį, bet dabar dar kilimas, lovatiesės ir šiaip smulkmenų atsirado rolleyes.gif ir spalva man jau labai patinka, reikėjo matyt laiko su ja susigyvent biggrin.gif ir apskritai, man dabar vaikų kambariukas labai jaukus ir šiltas smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti