Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(skaistukas @ 2011 01 12, 00:55)
mergaites gal zinot kas vilniuje galetu pagaminti tokia lovyte, spintele

user posted image

As taip pat kazko panasaus noreciau, ar radote gamintojus? blush2.gif

QUOTE(Iriska @ 2011 02 04, 23:22)

QUOTE(Zaneta75 @ 2011 02 14, 16:06)
Iriska, koks superinis spendimas auginant buri vaiku smile.gif  biggrin.gif  thumbup.gif

Va, kodel gi ne? bigsmile.gif Cia kaip tik musu seimynai ko gero, taik, kad mes dukriuka turim viena, nesinoretu visu kartu apgyvendint, juolab, kad bus dukryte jau pirmoke rudeni.

QUOTE(smileja @ 2011 02 25, 15:19)
taip, mes darėmės, ir likome labai patenkinti, baldeliai iš uosio, tik spintos kraštai ir lentynos viduj iš plokščių ax.gif

Aciu uz info, baldai tikrai bent jau foto atrodo kokybiski, tvirti, o tuo paciu ir negriozdiski, tik as noreciau sviesiu, gal net pabalnitu, ir ne dazytu, lakuotu, o alyvuotu blush2.gif
Ir, beje, jei atvirai, apie tokia spalva vaiku baldams net nesusimastyciau, bet pasirodio, nereikia is anksto kategoriskai nusiteikti Jusu kambariukas atrodo tiktrai siltas ir jaukus, tik pas mus namas rastinis, sienos balintu rastu, tai galvoju tas sienas, kur ne rastines, isklijuoti tapetais, paivairinimui g.gif Nes dabar vieno kambario sienos svelniai aoranzines - zydros, kito svelniai zalsvos - gelsvos, bet jau tikrai pabode, ir norisi, vel gi kazko tikresnio ir ne taip i aki krentancio g.gif
Atsakyti
QUOTE(smileja @ 2011 02 25, 15:19)

LAAABAI grazi lovyte, o kokia kaina?

As jau kaip ir apsisprendziau del tokios is ikea, bet jusu labai patiko. Tik speju i 500lt biudzeta niekaip neisipaisysiu su jusiske...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(smileja @ 2011 02 25, 12:39)
įdomus klausimas mastau.gif  biggrin.gif
mano nuomone, tai jei tėvai vaikus mokins ir aiškins, kad ant baldelių piešti ar kitais būdais teplioti jų negalima, reikia saugoti, valyti, tai tiks kad ir balti baldeliai, bet jei tėvam tas pats ir vaikams suteikta visiška laisvė savo kambary lakstyti su pieštukais, dažais, leidžiama valgyti prie rašomų stalų ir mažų staliukų, tai tada jokia spalva praktiška nebus. Mano tokie pasamprotavimai biggrin.gif

Kad ne tik savi, ateis ir kiti vaikai i svecius... Daug visokiu aspektu mastau.gif
Atsakyti
Manau labiau svarbu ne spalva- o fakturos praktiska puse. Kad baldu pavirsius butu apdirbtas taip, kad lengvai nusivalytu ir flomasteriu ir riebalu ir kt demes.
Derinkite baldus prie sienu spalvos. Jei sienu spalvos ryskios- baldukus daryciau neutralios spalvos. Jei sienos svelnios, blankios, neryskios- baldus daryciau ryskesnius.
Man asmeniskai tai visada labai patiko Mebliko baldai. Tik kaina pas juos truputi kanda. Bet va ten pvz visi baldukai vaniles spalvos ir tik akcentai ant ju ivairu spalvu, pagal kuriuos derinama ir kiti aksesuarai, gal net kambario sienu splava ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2011 02 25, 16:47)
Man asmeniskai tai visada labai patiko Mebliko baldai. Tik kaina pas juos truputi kanda. Bet va ten pvz visi baldukai vaniles spalvos ir tik akcentai ant ju ivairu spalvu, pagal kuriuos derinama ir kiti aksesuarai, gal net kambario sienu splava ir t.t.

Taip, mes ir vis apie tuos meblik baldus ratus kelis kart sukom, bet....kokybe dar visai pusetina, pasak mb, man - tiesiog labai grazus, bet tikrai, kaina per nelyg didele... g.gif Mums reikia du vaiku kambarius irengti, tai suma kosmine gaunasi, o be to, baldai is plokstes, ne medzio masyvo, taigi...Tik va tie ju raiziniai labai man mieli, bandysim gamintis lietuviskus, medinius ir galvot kaip baldelius papuosti g.gif Niekur nemaciau, bet galvoju, kad turetu graziai, taip jaukiai ir siltai ant balintos medienos, neperkrautu getalemis baldeliu atrodyti velti vilnos dekorai - pvz. mergaites kambaryje kokios fejos, drugeliai, geles, apie tai jau seniai galvoju, tik taip dekoruotu baldu niekur matyt neteko (maciau uzuolaidas thumbup.gif ), be to - labai praktiska butu - nusibodus butu galima tuos papuosimus tiesiog nuimti ax.gif Tikiuosi savo svajone igyvendinsiu rolleyes.gif
Gaila, tik, kad negalesiu siemet Kaziuko mugeje pasivaiksciot, ten , manau ideju baldu dekoravimui, pasirankiociau, dabar svarbu susirast kas baldelius pagamintu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gliuka: 25 vasario 2011 - 17:08
QUOTE(Iriska @ 2011 02 25, 15:16)
LAAABAI grazi lovyte, o kokia kaina?

nepasakysiu tikrai, nes nežinau, buvo sutarta suma, už kurią mums pagamins baldukus ir viskas, o atskirai kiek kas kainuoja, nežinau. Lovos su pakėlimo mechanizmais, tai vietos po jomis labai daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gliuka @ 2011 02 25, 18:06)
Niekur nemaciau, bet galvoju, kad turetu graziai, taip jaukiai ir siltai  ant balintos medienos, neperkrautu getalemis baldeliu atrodyti velti vilnos dekorai - pvz. mergaites kambaryje kokios fejos, drugeliai, geles, apie tai jau seniai galvoju, tik taip dekoruotu baldu niekur matyt neteko (maciau uzuolaidas thumbup.gif ), be to - labai praktiska butu - nusibodus butu galima tuos papuosimus tiesiog nuimti ax.gif Tikiuosi savo svajone igyvendinsiu rolleyes.gif

Įdomi idėja bigsmile.gif - ko gero būtų gražu, bent jau iš pradžių... Tik kaip iš tų grožybių išvalyti dulkes arba su vaikais susitarti, kad neužsiimtų visokiais mėginimais nukrebždenti? mastau.gif
Atsakyti
na man irgi atrodo nesamoningas klausimas del baldu praktiskumo doh.gif ne visam gyvenimui juk baldus perka, o ir ka tie vaikai turi isdarineti kad baldus sugadintu blink.gif suprantu kad sienas gali ispiesti, tapetus paplesyti, bet ka padarys paprastai lovytei ar spintai unsure.gif nupirksit plaunamus flomasterius ir baigtas kriukis.

arba pirkit gelezinius baldus ir ciuzini nepamirskit aptraukt cerata (o jei apsysins kada blink.gif ) - tada tikrai bus praktiska...
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2011 02 25, 22:51)
na man irgi atrodo nesamoningas klausimas del baldu praktiskumo  doh.gif ne visam gyvenimui juk baldus perka, o ir ka tie vaikai turi isdarineti kad baldus sugadintu  blink.gif  suprantu kad sienas gali ispiesti, tapetus paplesyti, bet ka padarys paprastai lovytei ar spintai  unsure.gif  nupirksit plaunamus flomasterius ir baigtas kriukis.

arba pirkit gelezinius baldus ir ciuzini nepamirskit aptraukt cerata (o jei apsysins kada  blink.gif ) - tada tikrai bus praktiska...

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
Aplamai man tokie keisti komentarai... sugadins, pripies.. Ir tegul. Cia gi jo kambarys, kodel vietoj to kad kalt vaikui i galva NEGALIMA, paaiskint gali daryk ka nori, bet jau kaip bus taip bus, piesk, draskyk, bet lovyte tokia ir liks. Neliks to noro gadinti uztai atsiras galimybe vystytis, vieta saviraiskai.As cia apstraktiskai parasiau galima, negalima, bet manau kad minty supratot.
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2011 02 26, 15:01)
sugadins, pripies.. Ir tegul.

o mes aiškinam, kad negalima, kas kad jų kambarys, tai nereiškia, kad tūkstančiais kainavusius baldus turime jiems leisti apipaišyti, draskyti ir kitaip niokoti schmoll.gif Pas mus vaikai žino, kad ant sienų piešti negalima, nes tam skirtas popierius ir kitos priemonės ir t.t. Su pieštukais namie lakstyti niekas neleidžia, nori piešti - piešk prie stalo, nori lipdyti, taip pat lipdom prie stalo..
Atsakyti
QUOTE(smileja @ 2011 02 26, 16:22)

labai teisingai parasyta,pas mus taip pat 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teja_Bella: 26 vasario 2011 - 15:27
QUOTE(smileja @ 2011 02 26, 17:22)
o mes aiškinam, kad negalima, kas kad jų kambarys, tai nereiškia, kad tūkstančiais kainavusius baldus turime jiems leisti apipaišyti, draskyti ir kitaip niokoti schmoll.gif Pas mus vaikai žino, kad ant sienų piešti negalima, nes tam skirtas popierius ir kitos priemonės ir t.t. Su pieštukais namie lakstyti niekas neleidžia, nori piešti - piešk prie stalo, nori lipdyti, taip pat lipdom prie stalo..

mano minties nesupratot... schmoll.gif nerasiau kad gerai jei per VISUS NAMUS laksto ir gadina, rasiau apie vaiko kambary.Mintys buvo tokia kad vaikas neniokios baldu jei jam bus leista pvz. piesti ant sienos - SAVO, VAIKO KAMBARIO SIENOS. Klijuoti plakatus ir taip toliau.Kai vaikas tures Savo kambary ( o ne tevu ) pvz. siena piesymui, neeis su piestukais spalvinti kitu kambariu tapetus. Jei vaikui duoti vietos saviraiskai, negadins baldu. Taip uzaugo mano vyras, uzaugau as - baldai nebuvo apipaisyti ar kitaip sugadinti, vertinau juos nes zinojau kad jie mano ir sugadinus kitu nebus, uz tai turejau visa siena kur galejau piesti rankomis nuo grindu iki lubu, kur cia jau kokie paliginimai su popiergaliu a4 dydzio.. Vyras sienos tokios neturejo, bet puose kambari su broliu pagal savo norus. Savo irgi taip aukleju, tiesa sakant dar nei sykio nemaciau potepiu ant baldu...jam tiesiog nera jokio noro tai daryt, bet esme tame kad vaikas nesijaucia kaip svetimam viesbuti gyvenes, mokosi ivairiapusiskos atsakomybes kaip cia jum dar paaiskint...na neeis vilkas vistu pjaut jei katik serna suvalge... Isivaizduoju kai vaikas jauciasi jei nieko negalima savo kambary... nei paveiksliuko pakabint, nei pastrakseti...
Atsakyti