QUOTE(sarmi @ 2010 09 22, 23:15)
Dukros kambarys. Laukiu komentarų: kas gerai, ką reiktų koreguoti....Ačiū.

esu neprofesionalė,tik mėgėja
Paveiksliukus sukabinčiau vienoje eilėje,neaukštai,kur vaikas galėtų juos stebėt. Arba porą didesnių,nors po 50 cmx50cm.
Prie lango,pagal galimybes per visą sieną padaryčiau ilgą masyvų stalą,ant jo tilptų daug kas,po juo įkurdinčiau lentynas,kaip nedideles komodėles,knygom ir.t.t. Ir dar kada vaikas sėdi ant kėdės su sukamu mechanizmu,būtina,kad ji nejudėtų,gerai užsifiksuotų,mano dukrai dėl to iškrypo stuburas.
Po vaiko lovele reikia čiužinio,ant kurio būtų minkšta ir jauku palindus sėdėt. Baldakimą,jei tokį norit turėt,kabinčiau didelį,šviesaus audinio,virš visos lovelės.
Gerai būtų,kad veidrodyje atsispindėtų kuo mažiau daiktų,įvairių daiktelių atspindys kuria netvarkos įspūdį. Tai ne jums,tik bendras patarimas
Mažai mergaitei smagu turėt mažytį staliuką su kėdelėm.Kur ji gali piešt,žaist.Iš viso šaunu,kuomet yra tokis didelis kambarys

Didelis minkštas kilimas būtų ne pro šalį,vaikai mėgsta žaist ir gulėt ant jo.
Apatines lovelės užuolaidėles kada norėsi pakeist,pasiūkit tvirto audinio su iškirptom kiaurymėm,kaip maži langeliai,ir kišenėm daikčiukam,tikrai bus patenkinta
Papildyta:QUOTE(ostė @ 2010 09 23, 09:26)
Man asmeniškai trūksta fotelio ar kokio sėdmaišio, kad prisėsti, nes lovytė paaukštinta

Patiko kilimukai

Po lovyte tiesčiau čiužinuką ir
kai kur matau,kad pasikartojau