Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų nuotraukos, straipsniai žuranluose

QUOTE(z.lineta @ 2006 02 18, 01:04)
mes irgi karteli siunteme i visus zurnaliukus,ir buvome pakviesti virseliui''tavo vaikas'',tai si menesi puikuojames savo atvaizdu visuose prekybos centruose:) thumbup.gif

Laabai graži mergytė wub.gif ir viršelis puikus thumbup.gif
Atsakyti
labai aciu!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aria @ 2006 02 19, 13:01)
O mes nekada nedalivavom verysad.gif  Nedasigalvojam, nezynuojam...Bet dabar labai noriu kad ir mano dukrytes nors viena nuotrakyte turety zurnale. Ateiciai ir jai butu idomu.
Sakykit patirusiuos mamytes, ar is zurnalu kaip nuors informoja kad jie idejo jusu vaikelio nuotrauka. Nes as tu zurnalu neperku (man uztenka info ir is supermamos thumbup.gif ) Bet jeigu bus mano mazyles nuotrauka aisku kad labai noreciau ta zurnala nupirkti.O kaip suzynuoti kad nuotrauka ideta i zurnala?  g.gif

Aš buvau siuntusi nuotrauką į Tavo vaiko modeliuko konkursą, tai įdėjo jau kitą mėnesį. bigsmile.gif Nesenai siunčiau į dar vieną konkursą, bet kol kas neįdėjo. Tikiuosi greitu laiku įdės.
Kiek žinau žurnalai neinformuoja, kad jie įdėjo tavo nuotrauką. Bet galima perekybos centre pavartyti žurnalą ir pažiūrėti ar nėra tavo nuotraukos. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Kai turime gražių nuotraukų, tai vis nusiunčiame internetu į žurnalus. Daugiausiai yra "Tavo vaike" - jį prenumeruojame. Ir dar yra ir "Mamos žurnale". Jau 8 žurnaluose šypsosi mano vaikučiai. ax.gif
Atsakyti
gal mano nuomonė ir kategoriška, bet aš savo vaiko niekur nesiunčiu ir nesiūsiu, norsi ir šioki toki blatelį turiu vienam žurnale, o be to patys pasidarome thumbup.gif nuotraukų
Atsakyti
Siunteme ir mes, pries kaledas ieskojome (tavo vaikas)zurnaliukyje,bet nebuvo,tai sekanciam men.vel perziurejom,vel nebuvo,tai taip ir liko,gaila,atrodo visai grazios nuotraukyes,o va,na,gal kita karta isspausdins? smile.gif
Atsakyti
Gal žinot, kada pasirodo naujas (kovo mėn.) "Mažylio žurnalas? Šįkart mes esam tie, kurie labiausiai jo laukiam tongue.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vailingo: 22 vasario 2006 - 17:56
Siunciau viena karta i "Mamos zurnalas" laiska, tai reikejo nuotraukele pridet,taip ir pakliuvom. I konkursus niekada nesiunciau. Man labai smagu atsiversti ta spalvinga puslapi su gausybe grazuoliuku, net siurpuliukas kunu perbega,pagalvoju,juk kiekvienas situ vaikuciu kazkieno pats paciu paciausias,mama atsivercia zurnala parduotuvej,o ten... is visos gausybes tiesiog vaikuciu sviecia spindulelis ir zurnalas tampa toks brangus, tie 5 litai net juokinga kaina... Vien del siu graziu akimirku mamai esu uz siuntimus i konkursus. Juk kazka panasaus isgyvenat? Papasakokit...
O jei nuotraukeles neidejo,bukit tikros - yra priezastis,laiskas pasimete,nekokybiska nuotrauka,issiblaskius redaktore ir t.t.
Bandykit vel ir vel, mes juk turim pamatyti jusu pacius paciausius mirksiukas.gif
Atsakyti
Is pradziu labai norejau siusti... Bet paskui pagalvojau: juk ne visos mamos zurnaliukus kolekcionuoja. Kitos ima ir i siukslyna ismeta. Gal tai ir kvaila, bet tikrai nenoreciau,kad mano mazylio atvaizdelis metytusi siukslyne. verysad.gif
Atsakyti
Mes nesiųntėm ir nesiųsim schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes,
matau, kad apie nuotraukytes diskutuojat ir "Tavo vaiko" zurnala minite. Noriu patikslinti: nuotraukas i zurnala galima siusti ir el.pastu adresu nuotraukos@tavovaikas.lt. Visas nuotraukas perziuri fotografai ir patikusius vaikucius kviecia fotosesijoms (kaip cia rase viena mamyte). I zurnale vykstancius konkursus is tiesu pirmenybe teikiama su anketomis atsiustoms nuotraukoms (o anketas galima rasti paciame zurnale), tik po to spausdinamos atsiustos el.pastu. Kadangi nuotrauku redakcija gauna tikrai labai daug, buna, kad konkursas pasibaigia, o nuotrauku lieka (fiziskai neimanoma visu sudeti, tenka rinktis kokybiskiausias, geriausiai atspindincias tema).
Be to, el.pastu atsiustos nuotraukos puosia zurnalo puslapius "Mazoje mamytes enciklopedijoje", ten kiekviename numeryje galite rasti daug nuotraukyciu su prierasu "skaitytoju atsiustoje nuotraukoje Tomas ar Lukas" 4u.gif
El.pastu galite siusti laiskelius i "Mamos" pasta, kitus pasakojimu konkursus, tarkim,si menesi vykstanti pasakojimu apie zindyma konkursa "kad pienelio butu daugiau".
Atsakyti
Kai pagimdžiau sūnelį, užėjo toks begalinis noras visam pasauliui parodyt kokį deimantą turiu wub.gif Toks pasididžiavimas... mano 4u.gif Siunčiau ir laišką, ir šiaip nuotraukas į konkursus. Už laišką gavome dvi knygas dovanų, o iš kito konkurso visą seriją Sebamed higienos priemonių. Dvigubas džiaugsmas bigsmile.gif : ir mažylis žurnale ir dar dovanų atsiunčia. Pasilikau visus žurnalus su savo mažyliu. Ši manija truko metus, kai suėjo 1 metai sūnui, nustojau pirkti žurnalus.
Dabar tikriausiai pradėsiu e-paštu siusti biggrin.gif
thumbup.gif
Atsakyti